Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spells of Gold képek

2004.02.26. 16:40 | Madrac | kategória: Játék

Megjelent nyolc kép a Spells of Gold című RPG-ből, melyben egy kereskedő szerepét kapjuk majd egy fantasy világban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Spells of Gold képek
Spells of Gold képekSpells of Gold képekSpells of Gold képekSpells of Gold képekSpells of Gold képekSpells of Gold képekSpells of Gold képekSpells of Gold képek

hozzászólások (18)

Lelnet
Lelnet 2005.02.04. 13:21
Hát nekem mondjuk Pool of Radiance 2 az első helyen szerepelne, de Dungeon Siege tetszett, azzal nem tom mi a bajod.
gothmog
gothmog 2005.02.04. 13:40
Dungeon Siege:

-nincs semmi története, csak mész előre
-nem szólhatsz bele a karaktered fejlődésébe, max. annyiban, hogy ha lövöldözöl, akkor főleg az ügyességed, ha varázsolgatsz, akkor az intelligenciád, ha meg közelharci fegyvereket használsz, akkor az erőd nő. Aztán nuku. Ez így kicsit kevés és primitív. Az ilyen stílusú játékok egyik fő vonzereje és élményadó része a karakterfejlesztés, beleértve a mind jobb és jobb felszerelési tárgyak és ritka varázstárgyak beszerzését is (lásd Diablo1 és 2)
-semmi skill nem volt, csak szimplán lőni, ütni, varázslatot lőni. Ez baromi is unalmas egy idő után.
-az ellenfelek is baromi unalmasak voltak, ráadásul a karakterek majdnem mindent maguktól csináltak. Az embernek csak annyi volt a dolga, hogy megmondja, hogy "ne azt üsd, vazze!, hanem ezt")

Nekem az egész borzalmasan repetitívnek tűnt, a grafikát és a zenét és a kiegyensúlyozott nehézséget leszámítva (6-os partival ugyanolyan laza volt, mint egyetlen karakterrel, ugyanis utóbbi esetben persze gyorsabban fejlődött a kari:) ) leszámítva egy ordináré szar volt az egész.

Emlékszem, az első 3-4 óra játék után el sem hittem, hogy micsoda fantasztikus játékot kreáltak a fejlesztők, majd kb. 10 órányi további játék után már a pokolba kívántam őket ezért a szarért. Addigra váltak unalmassá a harcok és a szinte nulla történet is akkorra fárasztott le teljesen.

Csak ezt nem értem, hogy hogyan adhattak erre egyesek ilyen 90% fölötti pontokat anno...
gothmog
gothmog 2005.02.04. 13:44
A Might&Magic IX meg egy óriási csalódás volt. A második résztől kezdve ismerem az összeset, a 6. rész az egyik kedvenc rgg-m, amikor kijött iszonyatosan sokat nyúztam. A 7. és a 8. is jók voltak, bár sokan leszólták a grafika gyengeségét meg hogy alig fejlesztettek bármit is az előző részekhez képest, erre megkaptuk a kilencet. Úgy hirdették, mint a legjobb részt, szuper grafika (még a 6. rész is szebb volt), a játékosok ötleteinek felhasználása a fejlesztésben (talán egy elmegyógyintézetben kérdezősködtek körbe), nekem iszonyatos csalódást okozott. Kinyírták vele az egész sorozatot.
Lelnet
Lelnet 2005.02.05. 23:13
A M&M IX nekem is.
Lelnet
Lelnet 2005.02.05. 23:15
Tényleg, egy admin mikor nevezi már át a topicot "gothmog és Lelnet vitája RPG ügyben"-re?
;-)
ajánlott olvasnivaló