For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

További E3 line-up-ok

2004.05.11. 17:23 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

Az 1C Company több érdekes játékkal is jelentkezik majd a kiállításon a két legfontosabb talán a StarRush és a Vivisector: Beast Inside, de sok más érdekességet is tartogatnak: A.I.M, Ascension to the Throne, Axle Rage (PS2-re is), BorderZone, Brigade E5: New Jagged Union, Captain Blood, Cuban Missile Crisis, Desert Law, Parkan II, PT Boats: Knights of the Sea, Rig'n'Roll, Space Rangers 2: Dominators, Sphere, Stalingrad, Star Wolves, Swashbucklers: Legacy of Drake, World War I, XIII Century: Sword and Honor, és You Are Empty.
Az The Adventure Company négy játékkal jelentkezik csak a kiállításon, de mind a négy érdekes és újszerű játéknak tűnik: Aura: Fate of the Ages, Dark Fall: Lights Out, Atlantis Evolution, Missing.
Az Atari standján csak három PC-s játék kap idén helyet, ezek a Driv3r, a RollerCoaster Tycoon 3 és a Shadow Ops: Red Mercury, melyek mind remek programnak ígérkeznek.
A DreamCatcher Games idén is csak PC-s játékokat visz az E3-ra szám szerint négyet: Dungeon Lords, SuperPower 2, Besieger, Cold War.
Az Eidos-nál csak két játék ismert eddig a ShellShock: Nam '67 és a Thief: Deadly Shadows, de a helyszínen jelentik majd be a Dynamics legújabb fejlesztését is.
Négy programot mutat majd be az NCSoft, az Auto Assault-ot, a City of Heroes készülő kiegészítőjét a City of Villains-t, a kiállítás ideje alatt kipróbálható online akció-RPGjüket a Guild Wars, A Lineage II-t és a Tabula Rasa-t. ■

hozzászólások (1)

tothbakter
tothbakter 2005.05.29. 17:38
az Aura: Fate of the Ages címü játék állandóan kilép winxp alatt . win98 alatt pedig jól megy ugyanazon a gépen . mi lehet a baj ?
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.