Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

További E3 line-up-ok

2004.05.11. 17:23 | Madrac | kategória: E3 2004

Az 1C Company több érdekes játékkal is jelentkezik majd a kiállításon a két legfontosabb talán a StarRush és a Vivisector: Beast Inside, de sok más érdekességet is tartogatnak: A.I.M, Ascension to the Throne, Axle Rage (PS2-re is), BorderZone, Brigade E5: New Jagged Union, Captain Blood, Cuban Missile Crisis, Desert Law, Parkan II, PT Boats: Knights of the Sea, Rig'n'Roll, Space Rangers 2: Dominators, Sphere, Stalingrad, Star Wolves, Swashbucklers: Legacy of Drake, World War I, XIII Century: Sword and Honor, és You Are Empty.
Az The Adventure Company négy játékkal jelentkezik csak a kiállításon, de mind a négy érdekes és újszerű játéknak tűnik: Aura: Fate of the Ages, Dark Fall: Lights Out, Atlantis Evolution, Missing.
Az Atari standján csak három PC-s játék kap idén helyet, ezek a Driv3r, a RollerCoaster Tycoon 3 és a Shadow Ops: Red Mercury, melyek mind remek programnak ígérkeznek.
A DreamCatcher Games idén is csak PC-s játékokat visz az E3-ra szám szerint négyet: Dungeon Lords, SuperPower 2, Besieger, Cold War.
Az Eidos-nál csak két játék ismert eddig a ShellShock: Nam '67 és a Thief: Deadly Shadows, de a helyszínen jelentik majd be a Dynamics legújabb fejlesztését is.
Négy programot mutat majd be az NCSoft, az Auto Assault-ot, a City of Heroes készülő kiegészítőjét a City of Villains-t, a kiállítás ideje alatt kipróbálható online akció-RPGjüket a Guild Wars, A Lineage II-t és a Tabula Rasa-t. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

tothbakter
tothbakter 2005.05.29. 17:38
az Aura: Fate of the Ages címü játék állandóan kilép winxp alatt . win98 alatt pedig jól megy ugyanazon a gépen . mi lehet a baj ?
ajánlott olvasnivaló