Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A SeVeN M adja ki itthon a GTR-t

2005.01.11. 18:07 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A SeVeN M nagy örömmel jelentette be a 10Tacle Studios-val kötött megállapodását: ők lesznek a kiadói a GTR – FIA GT Racing Game-nek egész Kelet-Közép-Európában. A játék hazánkban teljesen magyar nyelvű változatban jelenik meg február végén. A GTR-t a svéd SimBin fejlesztette, az FIA-val kötött exkluzív szerződés alapján. A játék a nagy részletességgel varázsolja elénk az FIA GT-bajnokságának világát: a tizenkilenc autó fizikai és törésmodellje részletes, valós, mért adatokon alapszik. Az autók külseje és belseje megegyezik az egyes csapatok egyéni kialakításával. Olyan autók volánja mögé ülhetünk be, mint a Ferrari 550 és 360, a Lamborghini Diablo és Murciélago, a Chrysler Viper GTS-R, a Porsche 996, illetve a Saleen S7-R, sőt még az ülést is beállíthatjuk!
A négy Formula-1-es pályát felvonultató tíz helyszínt GPS-adatok és tervek alapján a lehető legnagyobb pontossággal rekonstruálták. Ezen túlmenően a pálya ugyanúgy él, mint a valóságban: tapadása változik a hőmérséklettől, a pályára autózott gumi mennyiségétől, illetve a csapadéktól függően.
A játék támogatása szintén jelentős lesz: letölthető kiegészítő csomagok további felejthetetlen órákat szereznek majd a játékosoknak. Elsőként az 1924. óta rendezett 24 órás Spa Francorchamps versenyt élvezhetik a rajongók, melyet továbbiak követnek majd. ■

GTR
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTR

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló