Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tök alsó-buli

2005.08.18. 11:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Tök alsó nem szégyellős. Az aranyszívű, kétballábas és esendő selyemfiúról szóló vígjáték második részében Rob Schneider, Adam Sandler állandó alkotótársa megenged magának néhány vad poént – hogy végül újra bebizonyítsa, a szeretnivaló kisember figurájára még mindig szükség van a mozikban.
A Tök alsó – Európai turné (Deuce Bigalow – The European Tour, hazai bemutató: augusztus 25.) premierjére Las Vegas egyik legnagyobb kaszinójában került sor.
- Még szép! – mondta erre a főszereplő. – Vegas a felhajtás városa, és ez a film, semmi kétség, pont ide való, ahol minden csupa csillogás, cirkusz és botrány.
A nyilatkozatot egyébként a film egy díszleteleme, egy négy és fél méter magas aranyszobor mellett adta, melyet a filmben egyszerűen csak „Arany Dákó”-nak hívnak.
A felhajtás egyébként is teljes volt a nagy eseményen: a vizespólós táncosnők mellett babaruhás törpék, selyemfiúk és orrukra növesztett kolbásszal sétáló pincérnők hökkentették meg a vendégeket, akik között számos hollywoodi híresség feltűnt… még O.J. Simpson is tiszteletét tette. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló