Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Brezsnyev blogja

II.A nagy tisztogatás

Brezsnyev | 2007.08.20. 14:51 | kategória: starcraft | 0 hozzászólás

Hasonlóan a középkori, véres inkvizícióhoz, mely jópár sebet ütött Európán 800 évvel korábban, az EEL elindította a Tisztítás Projektet. Ez a hadjárat volt a kormányzat "végső megoldása" arra, hogy megtisztítsa az emberiséget a "selejttől".Semelyik nép sem kerülte el a csapást, mely során hackereket, szintetikusokat,tech-kalózokat és kiberbeépítéssel rendelkező emberek milliónyit (szám szerint 400 milliót) pusztítottak el.Az egészről persze a társadalom mit sem tudott.A média régóta már az EEL szigorú irányítása alatt volt.
Ezek voltak azok az évek, mikor a hatalom végre ismét belekezdett pár régi, nagy multú technológia újraélesztésébe.A legfontosabb volt ezek közül a 20. század végére félbehagyott űrprogram.A kriogenetikus hibernáció és és a feketelyuk technológia vége kaput nyitott a csillagok felé. Alig 40 év alatt kolóniák születtek a Naprendszer több ismert bolygóján is.
Doran Routhe, egy fiatal tudós célul tűzte ki magának, hogy a terrán hatalmat a Naprendszeren túlra is kiterjeszteti. Úgy gondolta az ú világok friss nyersanyagainak felkutatásával ő lehet az egyik legbefolyásosabb ember az EEL-ben.
Politikai kapcsolatainak hála sok rabot bocsátottak a rendelkezésére, hogy őrült ötletét velük próbálhassa ki.Mindannyiuk halálraítélt volt.56000 rabot vettek adatbázisba, kategorizálták őket genetikai állapotuk és kiberbeültetéseik szerint, majd az adatokat betáplálták
A Mesterséges Tele-empatikus Logisztikai Analitikus Rendszerbe (ATLAS).Az ATLAS képes volt megjövendölni, hogy csupán 40k ember képes túlélni a rájuk váró megpróbáltatásokat, őket rögtön be is pakolták a négy szuperhordozóba. Nevük: Nagglfar, Argo, Sarengo, Reagan.
Miután a rabokon eluralkodott a "hideg alvás", betáplálták az ATLAS-ba a GrantisIV bolygó koordinátáit és kilőtték őket az űrbe.
Még maga Routhe sem képzelte, hogy túlélhetik az utat, holott minden tökéletesen működött...

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.