Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gobiakos blogja

Limp Bizkit - Shotgun

Gobiakos | 2011.05.16. 13:36 | kategória: Zene - bona | 4 hozzászólás

Azért indult el a billentyűzet felett újra a kezem a blogomban, mivel a mai egy ünnepnap! Az ok pedig, hogy kedvenc csapatom, a Limp Bizkit a június 28-án megjelenő Gold Cobra című albumáról kiadta az első kislemezt, ami a Shotgun címre hallgat. Persze nem is a Bizkit-ről beszélnénk, ha ne lenne valami csavar a sztoriban. most pillanatnyilag annyi, hogy a nóta egyelőre klip nélkül árválkodik, tehát a zenetévék még nem fogják játszani, viszont a rádiókból remélem mielőbb viszont fogom hallani a refrént és Wes Borland eszméletlen szólóját!
Most pedig ti is tekerjétek fel a hangerőt, tapadjatok rá a hangfalakra és hallgassatok bele a legújabb Limp Bizkit dalba, a Shotgun-ba!

Amint lesz klip, cserélem a videót.

Utolsó módosítás: 2011.05.17. 17:44

Sucker Punch - beharangozó

Gobiakos | 2011.02.21. 16:44 | kategória: film | 9 hozzászólás

Zack Snyder neve sokaknak ismerős lehet már így 2011 elejére, hiszen az idén 45 éves rendező letett az asztalra ezt-azt. A 2004 előtt főként reklámfilmeket készítő Snyder a millennium után 4 évvel kapta meg a lehetőséget, hogy a gyöngyvászonra is „varázsolhasson”. Ez volt George A. Romeo sikeres horrorjának a Holtak hajnalának a remake-je. Jól sikerült munka lett, még így hét évvel később sincs oka a szégyenkezésre a zombiktól hemzsegő produktumnak.
Aztán 2006-ban kaptunk Zack bácsitól egy olyat, hogy a fal adta a másikat! Frank Millar azonos című képregénye alapján filmre vitte a 300 című hőskölteményt. Leonidász király és hű katonáinak története olyan újragondolást kapott az eredeti mondához képest, hogy a nagyérdemű néha még pislogni is elfelejtett.
A fentebb említett adaptációt egy újabb képregényes megbízás követett; ez volt a Watchmen – Az őrzők, ami – a 300-hoz hasonlóan – kockáról kockára másolódott a füzetekből a mozivászonra. A filmben a bemutatott hősök története ugyan megosztotta a nézőket, de hál’ Istennek a Watchmen azért a fontosabb helyeken illetve elismert személyek szemében pozitívan és a helyén lett értékleve.
Tavaly libbent be a filmszínházakba az Őrzők legendája, ami nem a Watchmen folytatása ( :-) ), hanem egy különálló animációs film baglyokkal a főszerepben. Sokak meglátása szerint a történet a lélegzetelállító látvány rovására ment, ám én többet láttam benne, mint egy szimpla „jó a rossz ellen” sztorit; nekem tetszett.

A wisconsini születésű rendező idén egy újabb filmmel lep meg minket, ami saját ötletén alapul: ő a sztori kiagyalója, ő írta a forgatókönyvet és még a rendezői székbe is ő ült bele. Egy szó, mint száz a Sucker Punch egy ízig-vérig Zack Snyder film lesz. Meglepődik még valaki, ha ezek után azt mondom, hogy a látvány itt sem adja alább, mint korábbi filmjeinél? Ugye, hogy nem…
A magyar mozikba Álomháború címen érkező alkotás középpontjában egy hányattatott sorsú, mostohaapja által folyton zaklatott fiatal lány áll, akit az 1950-es években elmegyógyintézetbe zárnak, és azt követően lobotómiát akarnak végrehajtani rajta.
A lány – Baby Doll – egy saját maga által kreált fantáziavilágba menekül, ahova magával visz még pár hasonló cipőben járó beteget. Az öt hölgyeménynek – Baby Doll-nak, Blondie-nak, Rocket-nek, Amber-nek és Sweet Pea-nek – feltett szándéka a gyötrelmektől való végleges megszabadulás. Ez úgy érhetik el, hogy ebben a roppant fura és extrém világban összegyűjtenek öt különböző tárgyat: egy térképet, a tüzet, egy kést, egy kulcsot és egy titokzatos ötödik dolgot.
Az álomvilágban való küzdelmük és kutakodásuk során rengeteg mindent látnak és tapasztalnak a szolidnak korántsem titulálható csajszik. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: német katonák, túlméretezett szamurájok, sárkányok, robotok, nyuszi mintás óriáslépegető és más egyéb fantázialények.
Snyder szerint ez a fantasy-akció-thriller olyan lesz, mint "az Alice Csodaországban, csak gépfegyverekkel". Ugyan én az aranytéglákon botorkáló hölgyemény meséjét sosem szerettem tiszta szívvel, de ez a hasonlat azért elgondolkodtatott és mosolyt csalt az arcomra.
A film bannere azt plántálja belénk, hogy „erre nem lehet felkészülni”, és az alább megtekinthető trailer is azt bizonyítja, hogy a gyengébb idegzetűek minimum kössenek egy pelenkát, mielőtt beülnek az Álomháborúra.
A magyar bemutató az idei év március 24-ére van datálva, így pontosan egy nappal előbb lehetünk tanúi a nagy szabadulásnak, mint az amerikai rajongók.
A főbb szerepekben Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jamie Chung, Jena Malone, Carla Gugino, Jon Hamm, Oscar Isaac és Scott Glenn lesznek láthatóak, a film sorsát pedig a Warner Bros. Pictures egyengeti.

És most pedig lássuk a már korábban emlegetett előzetest!

Óda a székhez

Gobiakos | 2011.02.01. 15:29 | kategória: Rímelős | 9 hozzászólás

Ó, te hátsónk nyugvóhelye,
Bársony huzatos csoda.
Szeretünk, mert ülhetünk Rád,
S tehetünk ide vagy oda.
Háttámlás vagy háromlábú,
Görgős, pörgős, szobák dísze.
Ám megesik, hogy sarokba kerülsz,
Bútorasztalosok mestermíve.

Félretesznek, elfelednek,
Karfádat a por belepi.
Az időnek zord vasfoga
Lakkozásod felpergeti.
De jön egy lelkes, szép-szerető,
Ki felkarol, megóv és ápol.
Te pedig mosolyt csalsz majd orcájára,
S új holnap kezdődik mától...

Utolsó módosítás: 2011.02.03. 08:49

Kétperces mesék X. rész

Gobiakos | 2011.01.18. 08:57 | kategória: Kétperces mesék | 5 hozzászólás

A Múzeumok Éjszakája azért klassz, mert olyan emberek előtt nyit meg bizonyos kapukat, akik amúgy nagy valószínűséggel elkerülik az ilyesmit vagy éppen nem engedhetik meg maguknak.
Tavaly történt, hogy Attila és párja ugyan direktben nem készültek a Múzeumok Éjszakájára, ám késő délelőtt mégis úgy alakult, hogy egy városnézős, kirándulós, múzeumlátogatós szombatnak vágtak neki. Az időjárás is príma volt: a nap sütött, a szellő pedig csalafintán libbentette csak meg Edina szoknyáját.
Egy pub teraszán megittak egy-egy kávét, majd a közeli fagyizó felé vették az irányt. Miután mindkettejüknél elfogyott a vanília-rumpuncs-citrom fagylaltcsoda egy-két érdekesnek tűnő múzeum került a perifériába; nem is tétováztak sokat.
Nagyon jól érezték magukat, rengeteg érdekes és szép dolgot láttak, sokat nevettek; nagyon szépen rásimult a programsor erre a nyári szombatra.
Este fél tíz körül járhatott az idő, mikor egy képtárhoz értek, ahova Edina mindenképpen be szeretett volna menni.
A látogatók száma ugyan nagy volt, de a tömeg mégsem volt zavaró. Ahogy haladtak képről képre, egy roppant fura alkotás előtt időztek el több percig. Az óriási fehér vásznon mindössze – Attila szavaival élve – ”két vonal és egy amorf… paca” volt. Edina próbálta megfejteni a művész üzenetét a nagyvilág felé, Attila eközben csak sejtelmesen mosolygott.
Abban a pillanatban Attila mellé lépett egy punk srác és ő is a képet kezdte el bűvölni. Megigazította a nadrágszíját, a nyelvpiercingjével játszott, közben pedig az állát vakargatta. Attilára nézett, köszönésképpen biccentett egyet, majd így szólt:

- Vicces; én anno általános iskola hetedikben az ilyen műalkotásaim miatt buktam meg év végén…

Évösszegzés 2010.

Gobiakos | 2010.12.29. 23:48 | kategória: ...csakúgy... | 3 hozzászólás

Mélyen Tisztelt Mindenki!


A 2009-es évvégéhez hasonlóan idén is számot vetek magammal és a PcDome-os blogommal.
2010. erős év volt, sok bejegyzés született, bár a korábbi éveket még így sem lehetett felülmúlni. Valami megváltozott; nem kicsit.

Az idei évben 35 bejegyzésem született, amikhez összesen 467 kommentet fűztetek/fűztünk hozzá. Az írások körülbelül arányosan oszlottak el az év folyamán, bár a január és a február igen erősnek mondható a maga 7 illetve 5 bejegyzésével, de a többi hónapra a 2-3 írás lett a standard.
És akkor most vegyük szépen sorra, hogy mi is volt itten olvasható.

Mindjárt az év elején belerittyentettem egy új sorozatomba, amit hál’ Istennek – úgy vettem észre – igen megkedveltetek. Ez nem más, mint a Kétperces mesék. Ebből ez idáig 9 epizód készült el, de közel sincs még vége a dolognak, mivel sok ötlet kavarog még a fejemben, ezeket pedig szépen le is fogom majd karistolni nektek. ;-)

Filmes téren sem hagyott alább a lelkesedésem; a tavalyi évhez hasonlóan idén is vegyesen szerepeltek régebbi és premier alkotások. Írtam cikket a Sherlock Holmes-ról, Hulk vs-ről, Éli könyvéről, Vasember II-ről, Perzsia hercegéről, és Batman: Under the Red Hood is cikket követelt magának. Filmes témához kapcsolódóan még készült 3 + 2 bejegyzés. A „3” sorrendben: A stáblista panasza, Miért érdemes áprilisban moziba menni? illetve a Két pasi meg egy kicsi ajánlóm. A „+2” pedig a Melyik filmből való az idézet? fantázianevű játékom két epizódja. Folytatás – a sikerre való tekintettel – több mint valószínű.

A Gasztro - leckék Gobiakossal és az El nem ismert művészek sorozatom is bővült egy-egy résszel, míg a Gobiakos tanárkodik két új részt kapott.

Zenei jellegű írás idén három darab született; egy Limp Bizkit Top10 és két ajánló, Parov Stelar és (hed) PE muzsikáját propagálandó.

Az ad hoc jellegű cikkeimet is sikeresnek könyvelhetem el a jóvoltatokból. Fejtegettem többek közt, hogy hányadán állok az ittas sofőrökkel (Iszik vagy vezet?), a menő arcokkal (Cool-e vagy?) és a nagybevásárló központokkal (Mr. Hipermarket és az ünnepek). Aztán szó esett még egy LEGO kiállításról, a Factory blogos átlépésemről, a kolontári katasztrófáról (Amikor a kevés is nagyon sok...), a koncepció autók világába harmadszor is betekinthettetek (Fu-turizmus az autóvilágban III.) és kicsit rákacsintottam a Posztmodern művészetekre is.


Az én kis blogomban ez volt 2010-ben. Jövőre remélem, hogy nem csökken a lendületem és minimum ennyit tudok majd Nektek nyújtani. Örülök, hogy olvastok tőlem/rólam, ez mindig igazán meglegyezgeti az ember egóját.

Végezetül pedig engedtessék meg nekem, hogy minden kedves olvasómnak kívánjak
Sikerekben, Boldogságban és Mindenfélében Gazdag Új Esztendőt!

Melyik filmből való az idézet? - játék - II. rész >>>VÉGE!<<<

Gobiakos | 2010.12.26. 19:46 | kategória: film | 84 hozzászólás

Az első játékkal kapcsolatos nagy érdeklődés és a felhőtlen jókedv azt diktálta nekem, hogy el kell készítenem a második felvonást. És ki vagyok én, hogy ellentmondjak a nagyérdeműnek…? Tehát tessék-lássék, itt a „Melyik filmből való az idézet?” fantázianéven futó játékom kettedik része. Játsszunk egy jót közösen, fíl gúd, meg minden! ;-)Szabályok:
• Egyszerre csak 1-et lehet tippelni.
• 5 percnek el kell telnie 2 tipp között ugyanattól a személytől.
• Minden helyes tipp 1 pontot ér.
• A „+1” (nehézségéből adódóan) 3 pontot ér.

Mindenkinek kellemes játékot kívánok!


A lelkesedés ezúttal alább hagyott, mint az első játék során, de úgy vélem, hogy panaszra ezúttal sincs okom, hiszen a megfejtések így is jöttek; főként Crea és McCl@ne volt aktív. A végére péhá is villantott, és ezzel holt versenyben sipec-cel a dobogó 3. fokán landolt.

Végeredmény:
1., Crea 7 pont
2., McCl@ne 5 pont
3., sipec 2 pont
3., péhá 2 pont
4., brandh 1 pont
4., Tyrn 1 pont

Gratula mindenkinek, és kösz a lelkes játékot! ;-)1. Legközelebb, ha azt mondom, lődd le a köcsögöt... Lődd le a köcsögöt! ---- Crea

2. - Emberként van nyilvántartva?
- Nem, húsos fagyi vagyok. ---- brandh

3. És mit szólsz ahhoz, ha megölnélek téged, te kis majom? ---- Crea

4. – Megjövök, mielőtt annyit mondanál, hogy fapapucs.
- Fapapucs!
- Ilyen hamar azért nem... ---- Crea

5. Kérlek, ne tartsd felém azt az izét, mert még spontán lángra kapok! ---- McCl@ne

6. Nem megyek sehova. Sehova se nem! ---- Sziki szökevény

7. Nincs semmi kajánk, nincs melónk, és a madár feje csak úgy lerepült! ---- sipec

8. Néha a harag segít életben maradni. ---- McCl@ne

9. Ha hallgatjátok ezt... ti vagytok az ellenállás! ---- Crea

10. Egyszer, csak egyetlen egyszer, de szeretnék végre normálisan karácsonyozni! Egy kis tojáslikőrrel... egy kibaszott karácsonyfával... és pulykával az asztalon. ---- McCl@ne

11. Én vagyok az apád… unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa. ---- sipec

12. Ez történik, amikor beülsz egy íróasztal mögé. Elfelejtesz dolgokat. Mint például, különbséget tenni egy töltött és egy töltetlen fegyver súlya között. ---- Crea

13. - Valami baj van a bugyijával.
- Ja. Hogy nem a számban van... ---- 40 éves szűz

14. A csapost soha sem ölik meg. ---- McCl@ne

15. Nem lehet semmi olyan dolog az életedben, amit nem tudsz otthagyni harminc másodpercen belül, ha a sarkon feltűnnek a zsaruk. ---- McCl@ne

16. Tudja hogyan fog véget érni ez a háború? A képet leakasztják, a modellt pedig fel. ---- péhá

17. – Ők is pizzafutik?
- Zsernyákfutik. ---- Crea

18. Egy buzi sört a buzi barátomnak, egy normált nekem, mert én normális vagyok. ---- Tyrn

19. Tommy egészen jól haladt. Rájött, hogy neki is van agya. ---- Crea

20.- Szóval te olyan templomba járós csávó vagy, meg minden?
- Igen. Templom meg minden. ---- péhá

+1 Ne lőjétek le magatokat! Ne lőjetek egymásra! De legfőképpen ne lőjetek rám! ---- Grindhouse: Terrorbolygó

Utolsó módosítás: 2010.12.27. 00:02

Mr. Hipermarket és az ünnepek

Gobiakos | 2010.12.05. 09:45 | kategória: Elmélkedések | 5 hozzászólás

Október 17.

A bevásárlóközpont parkolója tömve, egy gombostűt is nehéz volna leejteni. Az emberek fém kocsikat taszigálva, egymás tyúkszemére lépve nyüzsögnek. A diákszövetkezettől kiközvetített gyerekek lelkesen töltik fel a polcokat, mit sem törődve azzal, hogy a fizetésükből még egy normálisabb cipőre sem fog majd telni. Végül is régen is volt ilyen, csak akkor rabszolgaságnak hívták a dolgot; na mindegy.
Akciós a csirkemell, a fogkrémből pedig "1-et fizet 2-t kap" van 3 napig. Jaaaaa, és a zsemle csak itt, csak most 4 Ft! Mondanom sem kell, hogy a nyugdíjasok vérre menő harcot folytatnak minden egyes darabért. Az agyonképzett és Schwarzenegger fitness-en nevelkedett biztonsági őrök sem mernek/akarnak beleavatkozni a dologba. Valahol jogos is: ennyi pénzért én sem szeretném, ha egy szatyor vagy ne adj Isten egy járókeret váratlanul nyakon csapna.

És mindezek felett, az álmennyezet védő takarásában ott ül Ő, a legnagyobb nagy, a rettegett főnök, az elbocsájtások nagymestere, Mr. Hipermarket.

Jobb mutatóujja idegesen feszül rá a voki-toki adó gombjára és már üvölt is:
- Reezsőőőő! Mi az, hogy még mindig nincsenek kint a karácsonyi molinók?!! Grrrr! Az irodámba, AZONNAL!
Rezső reszkető térddel ment fel a lépcsőn és a bizonyos ajtó előtt még pár percet magányában reszketett mielőtt a kopogás után benyitott az irodába.
- Üdvözlöm Rezső! – köszönt a lehető leggúnyosabban Mr. Hipermarket az alkalmazottnak.
- J-jó-jó napot Főnök. – jött remegő hangon a válasz.
- Rezső, Reezsőő, Re-zső... - ízlelgette a név hangzását az áruház vezetője bőr fotelében terpeszkedve.
Milyen hülye név már ez a Rezső...? Mostantól Laci lesz!
Miért nem kerültek fel a karácsonyi molinók és reklámanyagok? Mi fogja így motiválni az embereket a pénzköltésre, arra, hogy idejöjjenek? Maga szerint micsoda?!
- Háát, őőőő, ott van például az "1-et fizet 2-t kap" a fogkrémből, meg van még a...
- Ne is folytassa, mert olyan, mintha az agyamat vakargatná egy borotvapengével. Felbosszant és olyankor rossz az íze a kubai szivaromnak és a Chivas whisky-nek. Ja és ki van rúgva.
- No, de Főnök?
- Kuss! Olaj, Laci. Olaj!

Október 19.

- Azért ez durva, hogy 16 embert ki kellett rúgni, hogy végre felkerüljenek azok a nyavalyás karácsonyi molinók...

December 27.

- Eriiikaaaa! Mi az, hogy még mindig nincsenek kint a szilveszteri molinók?!!

Posztmodern művészet

Gobiakos | 2010.11.11. 20:33 | kategória: ...csakúgy... | 19 hozzászólás

Géza kék az ég.
Géza kék az ég.
Géza kék az ég.


Indul a görög aludni.

Indul a görög aludni.

Indul a görög aludni.Szárad a darázs.

Szárad a darázs.

Szárad a darázs.Indul a görög aludni.

Indul a görög aludni.

Indul a görög aludni.Géza kék az ég.
Géza kék az ég.
Géza kék az ég.

Utolsó módosítás: 2010.11.11. 20:39

(hed) PE – zeneajánló

Gobiakos | 2010.11.01. 18:53 | kategória: Zene - bona | 5 hozzászólás

Rettentően bosszús vagyok. A Limp Bizkit újraalakulása és a beharangozott új lemez óta csak azon jár az agyam, hogy mikor vehetem már a kezembe a Gold Cobra CD-t és a külvilágot kizárva mikor hallgathatom meg elejétől a végéig. Erre tessék: ugyanaz van, mint régen is volt --> megy az ígérgetés, hogy ekkor meg akkor, de tényleges eredmény eddig alig van. Persze odavetették a rajongók elé a Why try-t, a Walking away-t és a Shark attack-be is belefülelhettünk, de azóta semmi.

Alapjáraton nem az a fajta ember vagyok, aki egyhamar kétségbe esik. Fogtam is magam és felelevenítettem egy olyan zenekar munkásságát, akiket a tavalyi év elején ismertem meg egy kedves barátném révén. Ők a (hed) PE. A legelső nóta, amit tőlük hallottam a Renegade volt. A dalnak volt egy kis Bizkit utánérzése (punk-rock, crossover vonal…), így mondanom sem kell, hogy egyből rábuktam, mint gyöngytyúk a langyos takonyra. A bandától a második meghatározó élmény a Waiting to die lett, ami a Smoking aces című film egyik betétdala is volt. Érdekesség, hogy ezt a nótát a koncerteken mindig sokkal gyorsabb tempóban adják elő (lásd YouTube videók).

A csapat 1994 óta tevékenykedik a zenei életben, és idén újabb LP lemezzel rukkoltak elő, immáron a nyolcadikkal. Ez nekem nagyon kapóra is jött, legalább valami új – gondoltam magamban.
Az október 26-án kiadott albumot Truth Rising-ra keresztelték. A korongra 22 track-et pakoltak fel a srácok, és szinte egytől egyig mind megüti a képzeletbeli nívó-mércémet.
Persze, mint ahogy az szokott lenni minden zenei anyag esetében itt is lettek kisebb-nagyobb kedvenceim és akadt pár olyan dal is, amit már a winamp lejátszási listájába sem húzok be.

Hogyha a Truth Rising esetében abszolút kedvencről kellene beszélnem vagy azt kérdeznék, hogy melyik szám fémjelzi leginkább a lemezt, akkor én gondolkodás nélkül merném kijelenteni, hogy a Stand up.
A Truth rising című albumcímadó nóta rövidsége ellenére igen zúzós track egy nagyobb adag metálos beütéssel.
A Stand up mellett még akad egy-két dallamosabb, éneklősebb dal is a lemezen. Ilyen például a It’s all over is, aminek a refrénje igazán szép és fülbemászó lett.
A Bad news-t azért érdemes megemlíteni, mivel a felezett/duplázott dobtempók váltogatása piszok jól hangzik benne, legalábbis nálam nagyon betalált.
A fentieken kívül még említést érdemel a Takeover, a reggae-s beütésű It’s alright!, a Menina és a Children of the fall is.

A kaliforniai banda hivatalos honlapján akad minden, ami szem-szájnak ingere: hírek, turné dátumok, videók, képek, estébé…

Most pedig elbúcsúzásképp fogadjátok szeretettel az új lemez első klipes nótáját, ami ugyancsak sokak kedvencévé válhat majd az efféle zenét kedvelők körében, hiszen egy karcos, kemény dalról van szó, cím szerint a No rest for the wicked-ről!

Utolsó módosítás: 2010.11.10. 14:00

Amikor a kevés is nagyon sok...

Gobiakos | 2010.10.21. 21:55 | kategória: Elmélkedések | 2 hozzászólás

A munkahelyemen gyűjtés indult a 2010. október 4-i vörös-iszap katasztrófa okán. Füzetek, könyvek, íróeszközök, játékok, táskák, ruhák és mindennemű olyan dolog, amivel a károsultakat ebben a keserűséges helyzetben támogatni lehetséges. Én magam is csatlakoztam a dologhoz, mondván: sok kicsi sokra megy.

Ha tehetném ezt a bejegyzést név nélkül tenném közzé. Az ok prózai: nem akarok mártírnak tűnni, mert egyértelműen nem erről van most szó. Azonban az inkognitó megoldása ez esetben igen körülményes, én pedig minden körülmények között ki szerettem volna kiabálni a világba, hogy segíteni jó dolog és igenis szükséges!

Mikor a kollegáim szóltak, hogy ilyen lehetőség van most a segítségnyújtásra, én azonnal azon kezdtem el agyalni, hogy a régi cuccok közül mi hova van elpakolva itthon. A régi általános iskolás és gimis füzetek közül melyik az, ami pár lap híján szinte totálisan üres, a tesóm régi körzője, az én mára már nem használt vonalzókészletem, a „pötyis” számolókészlet, könyvek, rajzlapok, tollak, számológép és jó pár számunkra már nem annyira értékes, de közel makulátlan állapotú játék…
Minden egyes darab kezembe vételekor az futott végig az agyamon, hogy egy kis embernek ezzel talán mosolyt tudok majd csalni az arcára, ha csak egy pár másodpercig is, de elfelejti azt, hogy mekkora baj van most és mennyire nehéz minden körülöttük/nekik. Ha csak fele annyira fog az új gazdája örülni a dolgoknak, mint anno én örültem, akkor én már boldog ember leszek, hogy a boldogságához én is hozzájárulhattam ennyivel.
Az elküldött sms folytán nem vagyok benne biztos, hogy az a pénz oda megy, ahova kellene, de erre most inkább nem is gondolok, mert a feltételezés is szörnyű, hogy nem úgy van.

Ott most minden forintnak súlya van, minden segítő kéz számít és minden mosoly egy új világ.
Aki teheti, segítsen! Nekünk talán nem sok egy csomag rágó vagy egy szelet csokoládé ára, de nekik most mindennél több.

Utolsó módosítás: 2010.10.24. 13:21

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.

következő oldal »