Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Creatures 3

1999.06.21. 00:00 | szerző: LeMon | Előzetes

A Creatures sorozat hamarosan elérkezik harmadik részéhez, ami még szebb és még interaktívabb lesz mint elődjei voltak. Öt különböző világ vár majd felderítésre, még több élőlénnyel és használható tárggyal.

A történet valahol a Creatures első és második része között helyezkedik el, mikor az ősi Shee civilizáció teremtményei elhagyják a korong alakú Albia bolygót, hogy valami kerekebb planéta után nézzen. Utazás közben azonban támadás éri a hatalmas organikus űrhajót, így Shee-knek menekülnie kell. Búvóhelyet a szeretetreméltó és intelligens Norn-oknál talál a gonosz Grendelek elől.

A játék kétszer olyan hosszúra sikerült, mint az előző rész. Olyan világokba látogathatunk el, mint a barátságos Norn terráriumba, a gonosz Grendelek dzsungelébe, Etfinek sivatagába, egy víz alatti városba majd egy óriási űrhajóra. A készítők bevallása szerint a Nornok még intelligensebbek lesznek, és olyan gépezeteket építhetünk majd, ami jóval megkönnyebbíti majd a helyzetünket. Pl. összerakhatunk Grendel detektorokat, melyek azonnal támadnak, vagy olyan kamerával felszerelt robotokat melyek összeköttetésben állnak a kapitányi híddal és a veszélyes helyeket figyeli meg. Három új nagy gépezet áll majd rendelkezésünkre, a Replicator, Creator és a Gene Machine. Ellenségeink természetesen intelligensebb és ügyesebb ellenfelek lesznek, mint az előző epizódokban. A pályákat olyannyira kidolgozzák, hogy nem csak a grafika miatt lesz életszerű, de mindegyik helynek meglesz a saját dinamikája, vagyis gravitáció és különböző környezeti hatások, mint szél, eső... A játék megjelenés novemberre várható.

Creatures Adventures ■

Creatures 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Creatures 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló