25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Devil Inside

Írta: Đuke

Az Alone in the Dark third-person stílusát kedvelők bizonyára nagy örömmel fogják betölteni ezt az év vége felé a boltokba kerülő, színvonalasnak tűnő játékot, a Devil Inside-ot. Az egész játék kerete olyasmi, mint egy hollywoodi mozifilm, ami a játék készítői reményei szerint hosszú órákig fogják a játékost a képernyő elé szegezni, a történet ugyanis a kaliforniai kábeltévék világába visz el.

A háttér: A helyszín Los Angeles a 21. század elején. A főszereplő Dave Ackland, rendőrből lett újságíró, aki most a helyi tévécsatorna számára végez különféle nyomozásokat. Dave azonban nem egy hétköznapi figura, különös és szokatlan erő tulajdonosa: át tud változni női másává, az ördögi Devává, aki egy természetfeletti ördög, ördögi erővel.

Halloween éjjelén Dave egy olyan szellemtanyába lép be, ahol számos bűnesetet követtek el. Ezek megoldásához meg kell küzdenie a házat uraló gonosszal, amit természetesen meg is kell ölnie, hogy soha többé ne térhessen vissza.

Eközben a stúdióban a Jack T. Ripper show műsorvezetője megkezdi Dave és Deva ténykedésének közvetítését, beszámolva minden egyes lépésükről. A jelenlévő közönség egyre növekvő izgalommal várja a borzongás végkifejletét. Minden bizonnyal ez lesz a legnagyobb nézettségű show… de milyen áron?

A Devil Inside akció-kalandjáték egyik készítője az Alone in the Dark-sorozat szerzője, Hubert Chardeau. A játékban 50 féle ellenség vár a játékosra, melyek közül egyik szörnyűbb, mint a másik. Hét különböző fegyvert, nyolc pszichikai erőt (mintegy varázslatot), valamint rengeteg részletes és hangulatos helyszínt ígérnek a programkészítők, melyben megdöbbentően élethű animációk, hangok és kameraállások teszik még vérfagyasztóbbá az amúgy is igen horrorisztikus atmoszférát.

Az eddig kiadott képek igen bíztatóak, szép grafikáról és elég kemény horrorisztikus jelentekről tanúskodnak. Az szinte biztos, hogy a Devil Inside felülmúlja majd az Alone-t, de az persze más kérdés, hogy a hangulatot mennyire sikerül eltalálniuk (mely az Alone egyik legnagyobb erőssége volt), bár az előzetes információkból következtetve azt hiszem erre sem lehet majd panaszunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Devil Inside

Platform:

Kiadó: Cryo Interactive

Megjelenés: 2000. november 15.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!