Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Loose Cannon

2000.08.09. 00:00 | szerző: Chris [PCD] | Előzetes

A kissé talán sablonos alaptörténet 2016-ban játszódik. Amerikát soha nem látott bűnözési hullám lepte el. Munkaerőhiánnyal küszködő és ezért túlterhelt igazságszolgáltatás törvényen kívüli fejvadászokkal próbál úrrá lenni a helyzeten.

Loose Cannon

Egy ilyen fejvadász, név szerint Ashe szerépét kell betöltenünk a Digital Anvil új játékában. A jó oldalán küzdünk tehát, de eszközeinket nem kell megválogatnunk… A bűnözők után folytatott autós és gyalogos hajsza során az Amerikai Egyesült Államok hat különböző hűen megformált városában (San Francisco, Los Angeles, New York, …) megfordulunk és adrenalinszint-emelő akciók és küldetések sorozatán át kell bizonyítanunk elkötelezettségünket a jó ügyért… Változatos küldetéseink a konvoj kiséréstől elkezdve, túszkiszabadításon át akár ellenséges búvóhely felderítéséig és bevételéig terjedhetnek. A játék szlogenje: könnyű játszani - nehéz teljesíteni. És ez az amit minden igazi játékos kíván magának. Ne a játék kezelése legyen a legfőbb kihívás, hanem a játék maga.

Autóinkat az épp aktuális igényeink szerint a GTA-ből tanult módon válogathatjuk meg… A GTA-nál azonban sokkal összetettebb módon a kocsik nemcsak ez egyik helyről a másikra való eljutás eszközeként szerepelnek (és eladni sem lehet őket), hanem akár a üldözött leszorítására, vagy egy ellenséges kordonba való belekényszerítés is elképzelhető. Mindez csakis a mi kreativitásunkon múlik.

Loose Cannon

A játék grafikája gyönyörű 3 dimenziós világot tár elénk. A nézet third person, azaz kívülről látjuk magunkat, autónkat, illetve az eseményeket. A grafika minősége egyedülálló, teljesen élethű. Aki már járt a fent említett városok valamelyikében, egyértelműen felismeri a részletgazdagon kidolgozott helyszíneket. A városok sem kihaltak, hétköznapi élet folyik bennük. Autók a KRESZ szabályait betartva közlekednek, gyalogos járkálnak és cirkál a rendőrség is, amikor pedig áthágjuk a szabályokat, üldözésünkre indulnak.

Természetesen lehetőség van multiplayer üzemmódra is. 7 másik hasonszőrűvel mérhetjük össze fejvadász képességeinket, és ezt nemcsak a helyi hálózaton, hanem akár az interneten keresztül a MSN Gaming Zone-on keresztül is megtehetjük.

Loose Cannon

Érdekességképpen megjegyezném a fejlesztés főnöke az a Tony Zurovec, aki a Crusader: No Remorse és a Crusader: No Regrets nevű nagy sikert aratott játékokat is készítette.

Összefoglalva, nagyon jó kis játékot ad ki majd a Microsoft. Személy szerint én már alig várom a 2001-es év elejét, amikor a játék meg fog jelenni, hogy végre egy jót száguldozhassak a bűnözők után Amerika nagyvárosaiban. ■

Loose CannonLoose CannonLoose CannonLoose CannonLoose CannonLoose CannonLoose Cannon

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló