Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Midnight GT

1999.06.02. 00:00 | szerző: Peac | Előzetes

Szeptember hónapban fog megjelenni a Rage Software első autóverseny-próbálkozása, a Midnight GT. Mint azt már nevének alapján sejthetjük, kellemes kis éjszakai autózásban lehet részünk, bár ismét csak a tehetősebb szoftverfelhasználók, ugyanis a gépigény, mintha az elérhetetlenségbe emelné a programot.

Midnight GT

Száguldás a kihalt utakon, szabályok nélkül, míg a motor bírja. Ez szinte mindenkinek megfordult már a fejében, aki valaha ült már autóban. Szabályok nélkül, míg a motor bírja. Szeptemberben már azok is kipróbálhatják, akik még a jogosítvány közelében sincsenek.

Szóval a játék a Japán éjszakában fog játszódni, ahol a betonszaggató dögöket kell tuningolni a megszerzett pénzből, a gyorsabbnál gyorsabb száguldás érdekében. És hogy mit várhatunk a játékban? A stílusok szempontjából választhatunk realisztikus vezetést, ahol a fizika törvényei jobban érvényesülnek, vagy a sokak által kedveltebb Arcade-mód, ahol inkább az ész nélküli száguldás kerül előtérbe. A játékmódokat tekintve a megszokottakat lehet elmondani: Quick Race, Time Attack és társaik. Lesz egy Create mode-mód is, ahol valószínűleg mi magunk kalibrálhatjuk majd a játékra vonatkozó dolgokat. És hogy ezzel együtt mire számíthatunk? 7 standard autó, plusz 8 feloldásra váró. Valószínűleg ez a továbbjutással egyenes arányosságban fog változni. És amiért kénytelenek leszünk továbbjutni: 2 pálya lesz az "alapszakaszban" és 10 pályát szabadíthatunk majdan fel a játék előrehaladtával. És persze az ígéretek között szerepel az állandó jelleggel nyúzott téma: az intelligens ellenfelek. - Majd meglátjuk.

Midnight GT

És most jön az, ami eddig szokatlan volt. Ugyebár a P200 az egy afféle sablon, ami manapság a minimum konfigurációt illeti. Ennél a játéknál, egy kicsit mintha magasra tették volna a mércét, a tervek szerint ugyanis minimum Pentium II 266-osra lesz szükség... Bár ki tudja, mit hoz a jövő, hátha őszre óriási processzor-áresés lesz... ■

Midnight GT

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló