Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Peac

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Peac

Peac számítástechnikai sajtóhadviselése 1999 márciusában kezdődött a PC Dome magazinnál, a Resident Evil 2. részének alapos - kb. 4.000 karakteres - ismertetőjével. Ez a tulajdonképpeni próbamunka nem volt igazán testhezálló az eleve benzingőzzel fertőzött, sebeség-mániás félőrültnek, hiszen ez egy 3rd person játék volt, de a maga nemében érdekes.
A számítástechnikai autós-játékipart abszolút szívügyének tekinti, és legnagyobb célja, hogy megélhesse azt a napot, amikor is a boltok polcaira kerül az igazi realisztikus autós szimulátor. Ha már unja az Ottó rendszerű motorok muzsikáját, szívesen hallgatja a közelmúlt hasonlóan csodálatos találmányainak hangjait, mondjuk a Medal Of Honor vagy a Delta Force Land Warrior tolmácsolásában a puskák ropogását. Az igazi és az egyetlen mégiscsak a motorizáció. Állandó önpusztító továbbképzéseken vesz részt, hogy minél többet tudjon adni olvasóinak, ilyenek például a gyorsulási versenyek, gokart versenyek, rally-műhelylátogatások és a tuning-irodalom követése...
Jellemzi főhősünket a zenék közül az öthengeres Audi hangja után első helyen áll Ákos, őt követi a Rammstein és elvont számítástechnikai játékok (pl.: Carmageddon- 1, -SP, -2; NFS: HP2) zenekészlete.

Peac - Racing Best of:
UbiSoft – F1 Racing Simulation
Sierra - Viper Racing
Codemasters - Colin McRae Rally
EA – NFS HP2
EA – F1 2002
Codemasters – Insane
EA – NFS (igen, jól látjátok, az első rész!!!)

Peac

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
1222
Aláírás:
Juan "break my fuckin' 'ed" Montoya

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái