Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Project I.G.I.

1999.12.20. 00:00 | szerző: Castor | Előzetes

Szinte még nem jelent meg olyan first person akciójáték, amelyben csak valós fegyverekkel, valós körülmények között kellett a valóságban is létező ellenfelek ellen küzdeni. Mostanában ugyan már kezdték felismerni a cégek ezt a hiányt és egyre többen kezdenek bele egy-egy ilyen játék fejlesztésébe. Gondoljunk csak a magyar fejlesztésű Assassins-ra (ld. www.realassassins.com), ami csak 2000 végén fog megjelenni, vagy akár a most megjelent SWAT 3-ra. De ne szaladjunk ennyire előre az időben, mert hamarosan érkezik az Eidos gondozásában a Project I.G.I., melyben egy veterán SAS kommandóst, Jones-t alakítjuk. Jones egy nemzetközi terrorista-szervezettel veszi fel a harcot földön, vízen és levegőben. Ezt szó szerint kell érteni, ugyanis vezethetünk motorcsónakot vagy akár helikoptert is. A kalandok folyamán a világ szinte bármely pontján irthatjuk az ellent. Szerepelni fog Európa, Afrika, de eljuthatunk a Sziklás-hegységbe is, vagy akár Murmansk jeges kikötőjébe.

Project I.G.I.

A játék készítésében igazi kommandósok is besegítenek, ezzel is realisztikusabbá téve a mozgást és a fegyverek használatát. A történet és a játékmenet kidolgozására is rengeteg időt fordítottak a készítők, ami nem csak annyiból fog állni, hogy "szia-koma-bumm-bumm". Ennek következtében már inkább akció/kaland játékról beszélhetünk.

Azt, hogy hogyan fog sikerülni az Innerloop Studios-nak ez a játéka, már csak a jövő évben tudhatjuk meg. Mindenesetre én nagyon szurkolok nekik. Lehet, hogy képes lesz "elűzni" a Half-Life-ot a 3D akciójátékok trónjáról? ■

Project I.G.I.Project I.G.I.Project I.G.I.Project I.G.I.Project I.G.I.
Project I.G.I.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project I.G.I.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló