Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Civilization II: The Test of Time

1998.12.27. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Igaz ugyan, hogy az Activision jogot szerzett a Civilization név használatára új stratégiai programjához, ez azonban nem jelenti azt, hogy a MicroProse ne folytatná a sorozatot. Készül ugyanis a Civilization II folytatása, mely a The Test of Time alcímet kapta. A programban több újítás kapott helyet. A képernyőn megjelenő egységek mind animáltak lesznek, láthatunk majd mászkáló, dolgozó és harcoló embereket, de ezen kívül az épületek is mozgásban lesznek - elsősorban a világ csodái. Láthatunk majd bivalyokat, a folyóban pedig halak fognak úszkálni.

Másik újdonság lesz az, amit a készítők összekapcsolt térképeknek neveznek. Ez azt jelenti, hogy speciális szállítóeszközökkel, illetve a város bővítésével lehetőség nyílik az egyes pályák közötti vándorlásra ,sőt, néhány egység is mászkálhat majd így.

A programba két teljesen új világ is került az eredeti Civilization II pályái és a Fantastic Worlds scenarioi mellé. A játék célja egyébként az egész világ uralma, vagy az, hogy mi legyünk az első birodalom, mely kolonizálja a világűrt. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló