For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II

Mégiscsak lesz új FPS a LucasArtstól, ráadásul a Q3A grafikus motorjával.

2001.05.17. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

Eljött végre a pillanat, amikor megismerhetjük a LucasArts utolsó, szám szerint hetedik bejelentését a nagy E3 alkalmából. Azért az egy kicsit elszomorító, hogy a hét készülő játék közül csupán kettő jelenik meg PC-re. A másik PC-s játékról, a Star Wars Galactic Battlegrounds-ról már korábban beszámoltunk előzetesünkben.

Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II

A Jedi Knight régóta várt folytatásában újra Kyle Katarn szerepében vághatunk neki az Erő szövevényes útjainak. Az Erő ifjú bajnoka a legutóbbi küzdelme óta - melyben megmentette a Jedik Templomát a gonosz Jerec és sötét jedijei elől, és nem utolsó sorban megbosszulta apjának halálát - hanyagolta az Erővel való kapcsolatát, félve attól, hogy esetleg őt is magával ragadja a sötét oldal hatalma. Kyle számára azonban még nem jött el a pihenés ideje, ugyanis megtudja, hogy egy újabb gonosz Jedi egy olyan technológián dolgozik, amely fegyverként használja az Erő hatalmát. Az ádáz küzdelem során főhősünk kénytelen szembenézni sötét múltjával is, ha le akarja győzni mindenre elszánt ellenfelét.

A Jedi Outcast készítésében a LucasArts szorosan együttműködik a szintén nagy hírnevű Raven Software-rel, aminek a legígéretesebb pontja, hogy a játék a Quake III Arena grafikus motorjának továbbfejlesztett változatát használja. Az újításoknak köszönhetően sokkal szebb grafikára számíthatunk, és a nagy terek sokkal érzékletesebb megjelenítésére. A Felhőváros, a Yavin 4 Jedi Akadémiája, a csempészek világának számító Nar Shadda, és a számos eddig nem látott világon Kyle kezében újra a lézerkardja markolatát szorítja, miközben töretlenül halad előre a végső összecsapás felé. Ez alatt a hosszú út alatt újabb jedi trükköket tanul meg a már jól ismert gyógyítás, ugrás, futás, Erőlökés és villámlás mellett. Természetesen számos egyéb fegyver is található az arzenáljában, melyek közt a már ismertek mellett szerepel rengeteg újdonság is, mint például a Wookie nyílpuska.

Reméljük, hogy a 2002 nyarára előirányzott Jedi Outcast a fejlesztés során nem jut az Obi Wan sorsára, amelyet végül nem adnak ki PC-re. Talán ezt a játékot kapjuk helyette vigasztalásul. Csak győzzük kivárni! ■

hozzászólások (1)

GTA 4
GTA 4 2007.07.09. 10:24
Valamiért nem enged kódot írni sos hogyan lehet megcsinálni?:,-(
cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?