Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Empire Earth demo

A teljes változat megjelenéséig bárki kipróbálhatja az AoE tervezőjének irányítása alatt megjelent játék demóját, melyet új előzetesünkben mutatunk be.

2001.11.02. 00:00 | szerző: Blade Runner | Előzetes

Remélhetőleg hamarosan a boltokban lesz az eredeti Age of Empires fő játéktervezőjének új műve az Empire Earth. Amíg várunk a játékra, a kiadó Sierra és a fejlesztő Stainless Steal Studios úgy döntöttek, hogy átsegítenek minket ezen a súlyos időszakon, és hogy ne legyenek álmatlan éjszakáink, amíg számolgatjuk a napokat, kiadtak egy demo változatot a játékból, amely 4 oktató küldetést, és 2 „éles” játék küldetést tartalmaz.

Empire Earth demo

Az oktató küldetés Róma hanyatló korszakába visz minket. Ebben az időszakban alapították meg Konstantinápolyt, amely még 1000 évvel túlélte a Nyugatrómai birodalom bukását. A négy küldetés a játék legfontosabb alapjait magyarázza el, és közben jól szórakozunk. A négy küldetés sikeres befejezése után már elég jó elképzelésünk van arról, hogy hogyan kell kezelni a játékot, bár itt-ott azért maradnak hiányosságok az ismereteinkben. Az igazi móka a két éles küldetés, ahol már nem fogják a kezünket. Az egyik küldetés, amely bár rövidebb, de nekem sokkal több szórakozást nyújtott, Baron von Richthoffen első világháborús kalandja volt. A másik küldetés Wellington herceg hadjárata Napoleon seregei ellen Spanyolországban és Portugáliában, míg a végső összecsapás Franciaországban zajlik.

Mind a két küldetés szórakoztató, sokat kell mászkálni, felderíteni és a dolog megoldása nem kézenfekvő elsőre. A játék folyamán csak egy bosszantott, hogy nem lehetett elmenteni az állást, ezért a lekisebb hibázás esetén, aminek következtében a hősünk elhúny, elölről kell kezdeni az egészet, de hát mit panaszkodok én itt, végül is ingyen kaptam egy jó kis játékot, amivel így is többet szórakoztam, mint egy közepes mozi előadáson! :-) Összefoglalásként annyit mondhatok, hogy a demo megéri a letöltést. Igaz, hogy majdnem 100 MB, de egyrészt önmagában is jó szórakozás, főleg pedig segít felkészülni az igazi játékra, ahol már gyakorlattal vághatunk neki a különböző küldetéseknek. Minden RTS és különösen azon belül is az AoE rajongóknak csak ajánlani tudom a demót! ■

Empire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demoEmpire Earth demo
Empire Earth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Empire Earth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló