25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: Activision

Írta: PC Dome

Az Activision nem vett részt az ECTS-en, de egy közeli szállodába meghívták az újságírókat, ahol bemutatták fejlesztés alatt álló játékaikat. Mivel fejlesztés alatt álló játékok voltak kint, volt pár fagyás is meg néhány kisebb programhiba, de ez azért megbocsátható, a végleges játékokra még 1-2 hónapot várhatunk. Az mindenesetre biztos, hogy a karácsonyi piacra jó pár nagy durranás várható az Activisiontől. Ráadásul a nemrég aláírt megállapodás szerint ők forgalmazzák mostantól a LucasArts játékait is, melyeknek elég nagy sikerük szokott lenni.

Heretic II
A Raven Software annak idején egy nagyon jó játékot készített a DOOM engine-jére építve, ez volt a Heretic. A siker után persze jött a folytatás, a Hexen és a Hexen II. Legújabb játékuk némiképpen szakít a hagyományokkal, a Heretic II ugyanis az eddigiekkel ellentétben külső nézetes 3D akciójáték.

Heavy Gear II
A MicroProse MechWarrior sorozata és a Sierra EarthSiege/StarSiege programjai mellett az Activision is fejleszti saját óriásrobotos játékait. Ennek következő állomása a Heavy Gear II.

Interstate '82
Az Interstate '76 játék folytatásában teljesen új játékmenetet és fantasztikus 3D engine-t ígérnek a készítők.

Civilization: Call to Power
Legújabb stratégiai játékához az Activisionnek sikerült megszereznie az engedélyt a MicroProse-tól a Civilization név használatára. A játék igen szép folytatása lesz a korábbi Civilization programoknak.

Sin
A Sint ugyan nem mutatták be a kiállításon, de a demo alapján már mindenki meggyőződhetett róla, hogy a készítők egy igencsak ígéretes játékot fognak kihozni a Quake II engine-jéből. A program egyébként november elejére várható.

Quake II Mission Pack: Ground Zero
A második hivatalos küldetéscsomag szeptember 18-án jelenik meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!