25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: Gremlin Interactive

Írta: PC Dome

A Gremlin Interactive idén is a nagyobbik csarnok galériájának egyik oldalát bérelte ki programjainak bemutatására. A kiállításra összesen 13 játékot vittek ki, melyek nagyobbik része PC-s volt (vagy legalábbis létezett belőle PC-s verzió is).

Az egyik legígéretesebb programjuknak a Blade tűnik, ugyanis egy szépen kidolgozott 3D engine-nel rendelkezik. A fényeffektek és árnyékok például teljesen valósághűek. Az Actua programsorozatok is folytatódnak, a fociprogram már harmadik részénél jár, újdonság pedig a sorozatban a pool biliárd.

Blade
Fantasztikus fényeffektekkel rendelkező 3D first-person akciójáték. A falakon az árnyékok szinte tökéletesek, a grafika se hagy sok kívánnivalót maga után.

Hardwar
Elite-szerű űrhajós akciójáték szépen kidolgozott 3D engine-nel. Űrhajónkkal tehát nem csak repkednünk kell a 3D világban, hanem kereskedni is.

Buggy
Aranyos autóverseny, melynek résztvevői távirányításos kisautók.

Actua Soccer 3
Harmadik részéhez érkezett a fociprogram-sorozat, melynek készítői sok-sok újítást eszközöltek az előző játékokhoz képest, a grafikától a mesterséges intelligenciáig.

Actua Ice Hockey 2
A jégkorongprogram második része még tökéletesebb szimulációval és még szebb grafikával készül.

Premier Manager 99
A futballmenedzser progam legújabb verziója frissített adatbázissal és sok egyéb újítással.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!