Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

ECTS 1998: GT Interactive

1998.09.20. 00:00 | szerző: PC Dome | Rendezvények

A GT Interactive idén - annak ellenére, hogy kint volt a kiállításon - nem mutatta be játékújdonságait. Szerencsére a sajtó képviselői kaptak tőlük egy nagy szatyrot, benne egy füzettel és egy CD-vel, melyek sok-sok információt tartalmaztak a hamarosan megjelenő programokról. A mellékelt megjelenési listából kiderült, hogy több program csúszik még egy-két hetet az egy hónappal ezelőtti tervhez képest, a Mortal Kombat 4 például csak október másodikán jelenik meg. A szeptember-november közötti időszakban mindenesetre húsz PC-s játék fog megjelenni a GT kiadásában. Lássuk tehát mi is lesz ez a rengeteg program!

Total Annihilation: Battle Tactics
A GT real-time stratégiai játékához megjelenő küldetéscsomag kapta ezt a címet. A program sok újítása miatt igen sikeres lett, a küldetéslemeznek azok fognak elsősorban örülni, aki már - akár többször is - végigjátszották a játékot.
(1998. szeptember 25.)

M.I.A. - Missing In Action
Külsőnézetes shoot'em up játék, melyben Loach, Chinook, Cobra és Huey helikopterekkel lövöldözhetünk Vietnámban, 26 küldetésen keresztül.
(1998. október 2.)

Mortal Kombat 4
A játéktermi verekedős játék PC-s verziója negyedik részéhez érkezett. A készítők szakítottak az eddigi hagyománnyal, és most először 3D-ben irányíthatjuk Raident, Liu Kangot, Sonyat és a többieket.
(1998. október 2.)

Tides of War
Stratégiai játék, melyben egy hajónaszád parancsnokai vagyunk. Nekünk kell kiválasztani, hogy milyen hajókkal indulunk útnak a tengereken.
(1998. október 2.)

Unreal Level Editor
Pályaszerkesztő az év egyik legjobban sikerült 3D engine-jével rendelkező játékhoz.
(1998. október)

The War of the Worlds
H.G. Wells könyve és Jeff Wayne albuma adta az ihletet ennek a stratégiai játéknak az elkészítéséhez. A földiek vagy a földönkívüliek oldalán állva kell irányítani csapatainkat a másik fél ellen. A játék zenéjét természetesen Jeff Wayne szerezte.
(1998. október)

NFL Blitz
Az amerikai foci kedvelőinek szól ez a játék. A nálunk nem túlzottan ismert sportról a legújabb programot a Midway készíti, realisztikus 3D grafikával.
(1998. október)

Unreal Level Pack
Az idén ősszel megjelenő pályacsomag jól jöhet majd azoknak, akik már végigjátszották a nyár elején megjelent Unrealt, és új kihívásra várnak.
(1998. október)

The Chosen: Blood 2
Az első rész nem túl nagy sikere után készül a Blood 3D akciójáték folytatása. A történet 2030-ban játszódik, kalandjainkhoz négy szereplő - két férfi és két nő - közül választhatunk, akiknek megjelenését multiplayer játékhoz akár módosíthatjuk is. Persze a játék nem lesz híján a fegyvereknek, lesz benne például mikrohullámú puska, valamint az előző részből ismerős voodoo baba. A harminc pályán a játékmenet nem lineáris típusú lesz, azaz helyenként dönthetünk, milyen irányba folytatjuk az öldöklést.
(1998. október)

Lode Runner 2
Az 1983-ban megjelent, klasszikusnak nevezhető mászkálós játék, a Lode Runner folytatása már a mai divatnak megfelelően 3D grafikával készül. Főhősünkkel 5 különböző környezetben 75 pályát kell bejárnunk. Az első részből egyébként kétmillió példányt adtak el világszerte.
(1998. október)

Dark Vengeance
Ennek a 3D akciójátéknak sajátossága, hogy tízféle karakter közül választhatunk: gladiátorok, varázslók és egyéb, az RPG játékokból ismert szereplők állnak rendelkezésre a kalandozáshoz. Néhány szám a játékról: 100-féle varázslat, 50 különböző fegyver, 60 különböző ellenség, 32 fős hálózati játék.
(1998. október)

Novemberben a következő játékok jelennek meg a GT kiadásában:
Duke Nukem Forever
Oddworld: Abe's Exoddus
Powerslide
Total Annihilation: Unit Pack
Unreal Mega Pack (Unreal+pályaszerkesztő+küldetéslemez) ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló