25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Rendezvények

ECTS 1998: Microprose

Írta: PC Dome

A 16 évvel ezelőtt alapított cég igen sok - szám szerint 13 - játékot mutatott be az ECTS-en. Ezek között voltak stratégiai játékok, 3D akciójátékok, csakúgy mint repülőgép-szimulátorok és kalandjátékok. Ezen a standon volt jelen a Team 17 is, mert programjait a MicroProse adja ki. Az itt kiállított játékoknak egyébként majdnem a harmada a Team 17 játéka volt. A Team 17 újdonságairól itt olvashatsz.

X-COM Alliance
A MicroProse first-person 3D-s akciójátékában az X-COM univerzumból megismert földönkívüliekkel kell megküzdenünk. A játék az Unreal grafikus engine-jét használja.

European Air War
Második világháborús repülőgép-szimulátor az 1942: Pacific Air War készítőitől. A történelmileg teljesen pontos játékban az 1943-45. közötti angliai és európai légi csatákban repkedhetünk.

Falcon 4.0
A Falcon sorozat története 1987-ben kezdődött. Azóta 700000 példányt adtak el a játékból világszerte. A hamarosan elkészülő negyedik rész az eddiginél még realisztikusabb szimulációt ígér. A koreai harcokban vehetünk majd részt.

MechWarrior 3
A FASA által kitalált BattleTech univerzumban játszódó óriásrobotos akciójáték is újabb részhez érkezett, mely immár harmadik a sorozatban. Az új játék története 3058-ban játszódik, feladatunk óriásrobotunkat irányítva legyőzni a többi klán harcosait.

Star Trek TNG: Klingon Honor Guard
Az első 3D first-person akciójáték a Star Trek: The Next Generation sorozat alapján. A játék az Unreal engine-t fogja használni, így az biztos, hogy grafika tekintetében nem lesz kifogásolható a program.

Star Trek TNG: Birth of the Federation
Real-time stratégiai játék a Star Trek: The Next Generation sorozatra alapozva. Öt faj irányítása közül választhatunk a programban.

Top Gun: Hornet's Nest
Repülőgépszimulátor a Top Gun film alapján, a Zipper Interactive fejlesztésében.

Starship Troopers
3D akciójáték az azonos című könyv illetve mozifilm alapján. Egy robotkatonát irányítva kell megvédenünk az emberiséget a pusztulástól.

Civilization II: The Test of Time
Az Activision mellett a Civilization név jogtulajdonosa, a MicroProse is folytatja a stratégiai sorozatot. Új programjuk a Civilization II továbbfejlesztett verziója lesz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!