Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

ECTS 1998: Take 2 Interactive

1998.09.20. 00:00 | szerző: PC Dome | Rendezvények

A Take 2 Interactive igencsak törekvő egy cég, egyre több neves fejlesztő programjainak szerezte meg a kiadási jogát. Többek között velük áll kiadói kapcsolatban az év elején alakult Gathering of Developers. Ez a társaság Mike Wilson (ex-id Software) vezetésével sok fejlesztőcsoportot fog össze, megkönnyítve programjaik kiadását. Ezek: 3D Realms (Duke Nukem 3D), Epic Megagames (Unreal), PopTop Software (Heroes of Might and Magic), Ritual Entertainment (Sin), Terminal Reality Inc. (Terminal Velocity).

Lássuk, milyen új játékokkal ment Londonba a Take 2 Interactive:

Railroad Tycoon II
A PopTop Software az 1990-es Sid Meier klasszikus felújítása, 1024*768-as felbontású grafikát kezelő engine-nel, és sok egyéb újítással.

Tom Clancy's Rainbow Six
Kommandós 3D akciójáték Tom Clancy regénye alapján. A program a hagyományos akciójátékoktól sokban különbözik. Itt nem lövöldözhetünk vaktában, ugyanis az az akció rovására mehet. Egy csapat kommandóst irányítva kell küldetéseket teljesítenünk a játékban.

Monkey Hero
3D platformjáték a fiatalabb korosztály számára, melyben egy kis majommal rohangálva kell bejárnunk sok-sok pályát.

Montezuma's Return
A régi időkből esetleg még valakinek ismerős lehet a Montezuma's Revenge című játék. Ez most annak az 1998-as változata, 3D third-person grafikával. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló