Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Go! Sudoku - PSP

A logikai játék hordozható konzolos változata.

2007.01.22. 00:00 | szerző: Madrac | Ismertető/teszt

Első ránézésre egy értelmetlennek tűnő játékkal szembesültem, de a kíváncsiságtól hajtva kipróbáltam az oktató részét a programnak. Ebben remekül végigvezetve megértettem a működését, és rájöttem, egy kellemes kis logikai játékot tartok a kezemben.

Go! Sudoku - PSP

A feladat egyszerű, egy 9*9-es táblát kell feltölteni számokkal egytől kilencig, a szabályoknak megfelelően. A tábla fel van osztva kilenc 3*3 mezőre, ezekben nem ismétlődhet egy szám se. De figyelnünk kell a teljes oszlopokra és sorokra is, hisz ott is tartanunk kell magunkat ugyanehhez a szabályhoz. Ez leírva ugyan nem tűnik túl nehéznek, de mivel alapban megadtak pár számot, cseppet sem egyszerű a gyakorlatban. Kis gondolkodással és logikával hamar meg lehet találni a megfelelő stratégiát és könnyen kitölteni a mezőket.

A menüben kezdhetünk egyjátékos játszmát vagy többjátékost, mely lehet egy gépen felváltva vagy wireless kapcsolaton keresztül másik gép ellen. Kiválaszthatjuk a nehézséget, nagyobb időbüntetés rossz választásért és kevesebb élet, a hátteret és a kezdő szintet. Összesen háromszáz feladvány van a játékban. Az irányítás sem túl összetett, a nyilakkal mozoghatunk a táblán, az X-szel letehetjük számot, míg a négyzettel törölhetünk egyet. Az épp aktuális szám a képernyő bal felső sarkában látható, ezt az R1, L1 gombokkal válthatjuk el.

Go! Sudoku - PSP

Összességében egy egyszerű, gyors játékmenetű logikai játék a Go! Sudoku, mely remek kikapcsolódás lehet rövidebb várakozásokra, mint a következő busz vagy a barátnő elkészülte, de igazán hosszan nem köti le senki figyelmét. ■

Go! Sudoku - PSPGo! Sudoku - PSPGo! Sudoku - PSPGo! Sudoku - PSP

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló