Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

Logitech Wireless Music DJ System

Továbbfejlesztette vezeték nélküli zenetovábbító eszközét a Logitech.

2007.04.03. 00:00 | szerző: Dino | Kütyü+hardver

Tavaly nyáron mutattuk be a Logitech Music Anywhere Wireless Music System névre keresztelt vezeték nélküli zenetovábbító eszközét. Nemrégiben megérkezett modernebb, jelentősen továbbfejlesztett utódja, a Wireless Music DJ System, mely LCD kijelzős, rádiós távirányítójával sokkal kényelmesebb működést biztosít.

Logitech Wireless Music DJ System

Ahogy elődje, az új rendszer is három részből áll: a számítógéphez USB porton csatlakozó adó-vevőhöz, a hi-fi toronyhoz vagy hangszórórendszerhez kapcsolható vevőegységből (sztereó jack és RCA kimenet található ezen, és egy mellékelt tápegységet is hozzá kell kapcsolni), valamint egy távirányítóból. A StreamPoint szoftver telepítése, majd a komponensek összekapcsolása után már használatba is vehetjük a rendszert. A PC-re lévő programban beállíthatjuk, mely könyvtárakban keressen zenei file-ok után, utána pedig már a távirányítóé a főszerep: annak kijelzőjén böngészhetünk a winchesterünkön lévő MP3-ak és más zenei file-ok, vagy akár internetes rádióállomások között. A távirányító megjelenése elegáns, a ma divatos ezüst és fényes fekete kombinációt használták. Használata kényelmes, összesen 11 háttérvilágított gomb és egy tekerő segít a menüben való navigációban. Lejátszás közben pedig az aktuális szám címét, előadóját és albumcímét láthatjuk, amennyiben ezek az információk rendelkezésre állnak. (A számcím helyére a file nevét rakja a rendszer, ha nincs ID3 tag). A távirányítóban lévő akku töltésére a hi-fi toronynál elhelyezett vevőegység bölcsőként ad lehetőséget.

A Wireless Music DJ System működéséhez szükséges, a Windows alatt háttérben futó program minimális erőforrás-igényűnek tűnt, legfeljebb 1-2% processzoridőt használt fel zenehallgatás során. Ellenben az átküldött hang hangereje nagyon alacsony volt, az erősítőt a CD vagy DVD lejátszáshoz képest igen hangosra kellett állítani, hogy normálisan szóljon.

Logitech Wireless Music DJ System

A Logitech vezeték nélküli zenetovábbító eszköze sokat fejlődött a korábbi modell óta, távirányítója és annak LCD kijelzője pedig kényelmes használatot tesz lehetővé. Akik leginkább számítógépükről hallgatnak zenét (MP3-akat, netes rádióadásokat), és jobb szeretnék hi-fi rendszerükön keresztül megszólaltatni azt, azok számára hasznos kiegészítő lehet, de igazából még mindig úgy érzem, hogy túl kicsi az a réteg, akiknek tényleg érdemes ezt megvásárolniuk. ■

Logitech Wireless Music DJ System

hozzászólások (1)

zsolt98
zsolt98 2007.05.20. 15:20
:-)ez jó nagyon
cikkajánló

Speedlink Regger gamer szék

Miért jó nekem, hogy nem az étkezőből hozott széken ülve osztom a headshotokat?

Logitech G933 Artemis Spectrum Snow headset videobemutató

Egy vezeték nélküli gamer headset járt nálunk teszten.

Samsung C24FG70FQU ívelt gaming monitor

Az ideális gamer monitor?

Logitech G900 Chaos Spectrum

Nagyszerű gamer egér brutális áron.

Oculus Rift játékok a gamescomon

Három Oculus Touch-vezérlésű VR-játékot mutatunk be.