Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Secret Files 2

Nina látványos és hátborzongató kalandjai folytatódnak.

2008.02.12. 00:00 | szerző: Lacko | Előzetes

Szerencsére a jól sikerült első rész - Tunguska - után rögvest tudni lehetett, hogy készül a kalandjáték folytatása. Csak azt nem, hogy miről fog szólni. Bár ez majdnem mindegy is, hiszen ha nem változtatnak a játék motorján és marad a grafikai minőség, akkor biztosan jó kis játékot kapunk majd. Most azonban kaptunk egy csomagot a Deep Silvertől, melyben pár kép és teaser video mellett egy rövid leírást is találtunk.

Secret Files 2

Ebből kiderül, hogy még nagyobb összeesküvés van a világban: nemcsak térben, de időben is. Hiszen egy 1000 éves sötét ügy nyomába eredünk, és ahogy azt a manapság divatos thrillerekből megszokhattuk, gonosz szekták és régesrégi megállapodások kerülnek majd az utunkba. Sajnos az első rész után egymásra talált pár - Max és Nina - időközben szakítottak, ám egy új kaland talán összehozza majd őket. Vagy mégse, hiszen új szereplőkkel is bővül majd a történet.

A játék elején megtudhatjuk, hogy az egész világ bajban van: természeti csapások, gazdasági krízis, polgárháborúk mindenfelé... Hőseink különböző helyekre menekülnek a gondok elől: míg Max egy trópusi régészeti feltáráson dolgozik, addig Nina egy portugál luxusútra fizet be. Ám mindkettőjükkel történik valami: Nina még Hamburgban szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, míg Maxet menekülésre kényszeríti egy vulkán.

Secret Files 2

A képek tanúsága szerint a vizuális élmény nem marad el a Tunguska mögött. Remélhetőleg azt a jó kis segítséget is meghagyják, hogy pixelvadászat helyett megnézhetjük, mely tárgyak foghatók vagy vizsgálhatók meg, sok-sok küszködéstől kímélve meg a játékosokat és nagyobb esélyt ad a végigjátszás használata nélküli játéknak. Az új szereplők behozatala remélhetőleg nem csak NPC-ket jelent, hiszen az előző részben nagyot dobtak a játékélményen, amikor egyszerre két szereplővel kellett megoldani egy problémát, így össze kellett dolgozniuk. Na, ha ezt megbolondítják még egy szereplővel, az érdekes lesz... ■

Secret Files 2Secret Files 2
Secret Files 2: Puritas Cordis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Secret Files 2: Puritas Cordis

hozzászólások (3)

ABal
ABal 2008.02.13. 09:40
Ez az! Már vártam, hogy mikor lesz valami. Az első rész nagyon jól sikerült, sokat várok el a másodiktól is. Gondolom, még ebben az évben kijön.
AstorAnt
AstorAnt 2008.02.13. 16:54
Én is nagyon várom, az első részt alig bírtam letenni, pedig manapság ez elég ritka.
ajánlott olvasnivaló