Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

APC Mobile Power Pack

Hosszú út során jöhet jól a tartalék akkumulátor.

2008.09.30. 00:00 | szerző: Dino | Kütyü+hardver

Valószínűleg sokakkal fordult már elő, hogy egy utazás során kiderült, hogy otthon maradt a telefon vagy valamely más elektronikai eszköz töltője. Vagy egy hosszabb, autóban vagy repülőn eltöltött úton nem bírta végig az MP3 lejátszó vagy PSP akkuja. Nos, az ilyen problémákra ad megoldást az APC Mobile Power Pack terméke, mely egy kis külső akkumulátor.

APC Mobile Power Pack

A lapos, markunkban elférő, fényes fekete színével elegáns megjelenésű Power Pack kevesebb, mint 100 gramm tömegű, így nem sok extra terhet jelent. Cserébe viszont értékes órákkal hosszabbíthatja meg áramot igénylő eszközeink használatát. A gyártó szerint telefonon 8-10 órával tovább beszélgethetünk, míg egy MP3 lejátszót akár 55 órán keresztül tud energiával ellátni. Mindenekelőtt azonban fel kell töltenünk a Mobile Power Packet. Erre a mellékelt hálózati adaptert vagy USB kábelt használhatjuk. Ezután a felső rész közepén lévő hagyományos USB csatlakozóra köthetjük USB-n tölthető telefonunkat vagy MP3 játszónkat, és az máris elegendő áramot kap a további működéshez.

Kezelőszerv nem sok került az eszközre: egyetlen kis szürke gombot találunk rajta. Megnyomásakor az alatta lévő áttetsző sávon fénycsík jelzi a telítettség mértékét. (Illetve töltés során itt villog, hogy áramot kap az akku.) Másra azonban nincs is szükség egy ilyen készülék esetében.

APC Mobile Power Pack

20-22 ezer forint körüli árával olcsónak nem éppen nevezhető az APC Mobile Power Pack, azonban aki sokat kerül távol töltési lehetőségtől, annak praktikus lehet például egy-egy hosszúra nyúló út során. ■

hozzászólások (2)

Dark Archon
Dark Archon 2008.10.02. 08:55
És ez talán figyelmeztet, hogy ne felejtsd otthon vagy mi? :-D
ajánlott olvasnivaló