Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Overcooked 2

Overcooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLC

„Jaj, úgy élvezem én a strandot...”

2018.10.22. 22:45 | szerző: Sityi | Ismertető/teszt

Az angol kulináris szaknyelvben a surf‘n’turf olyan ételt jelent, amely egyszerre tartalmaz valamilyen halat és klasszikus értelemben vett húst – nem épp a vegánoknak való kajcsi. Érdekes cím, de passzol az új Overcooked! 2 DLC-hez, amelyben Hagymakirályt és hű ebét, Kevint a tanács egy kis kényszerpihenőre küldte a Necro-nyamnyam-icon incidens miatt. Séfjeink is persze elkísérték, és hogy ne legyen nagyon unalmas a „nyaralás”, természetesen a király elzavar minket új receptekért és technikákért.

Overcooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLC

Két új környezet (amelyek nem sokban térnek el egymástól) 12 új pályáján próbálhatunk szerencsét, két új receptet tanulhatunk (smoothie és kebab), illetve a repertoárba bekerült a barbeque grill és a vízipisztoly. Előbbit gondolom nem kell magyaráznom, utóbbi pedig igazi multifunkciós eszköz: mosogathatunk vele, illetve a rivális szakácsokat lőhetjük vele tarkón, kibillentve őket a mis-en-plus rutinjából. Apropó, szakácsok. Belőlük is kapunk újakat: papagájt, szemüveges malackát, elfuserált kreol Elvis-imitátort, és egy Samoa harcost (akinek véletlenül fakanál került a kezébe, és úgy maradt).

Overcooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLC

Az alapok tehát változatlanok, a nehézség viszont igencsak bedurvult: egyedül a veterán játékosok is homorítva fognak vért pisálni, mire összeszenvednek egy-két csillagot... Kezdőknek emiatt nem feltétlen tudom ajánlani, az aszkézisnek van humánusabb módja is – bár ha valaki nagyon bírja ezt a fajta konyhai Dark Soulst, akkor a számítását megtalálta! ;)

Overcooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLC

Aki hozzám hasonlóan nagy rajongója az Overcooked sorozatnak, rosszul semmiképp se jár ezzel a DLC-vel sem, legfeljebb párunkat vagy a haverokat kell áthívni egy kis virtuális főzőcskére – csak aztán nehogy a Gordon Ramsey-féle Pokol Konyhája ordítozás legyen belőle... Ez csak egy játék! ;) ■

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Overcooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLCOvercooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLCOvercooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLCOvercooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLCOvercooked! 2 – Surf ‘n’ Turf DLC
Overcooked 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overcooked 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló