25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Fontos tudnivalók a fórumról

Fórumunkat regisztráció nélkül olvashatod, az íráshoz azonban először regisztrálnod kell magad. Kezdő jelszavadat e-mailben kapod meg, de később megváltoztathatod. Figyelj oda, hogy a regisztráció során helyes e-mail címet adj meg!

Új témát csak a 200 levelet elérő olvasók tudnak nyitni - használd bátran a témakeresőt, nagy valószínűséggel kérdésedet egy már létező topicban is fel tudod tenni.

Mielőtt megnyitnál egy új témát, ellenőrizd a keresővel, hogy nincs-e már hasonló a fórumon, és ha van, akkor a korábbit folytasd. A feleslegesen létrehozott témákat figyelmeztetés nélkül lezárhatjuk. A hozzászólás megírása előtt azt is gondold végig, hogy előreviszi-e postod a beszélgetés folyamát, és esetleg később nem bánod-e meg, amit beírtál.

Fórumunk szabályzata

Fórumunk részletes szabályzatához kattints ide!

Speciális kódok

Fórumunkban smiley-k, linkelések, valamint vastag- illetve dőltbetűs kiemelésekhez az alábbi karaktersorozatokat használhatod:

:-)
:-))
:-D
;-)
:-(
:-((
:-P
:-O
:-|
:-X
X-(
8-)
:,-(
:-/
:sick:
:love:

Leveleidben használhatsz vastag és dőlt betűket, de ha nem muszáj, maradj a normál írás mellett.
[b]vastagbetűs szöveg[/b]
[i]dőltbetűs szöveg[/i]
[link:http://www.playdome.hu]PlayDome magazin[/link]
Csak a fenti módon leírt, szabályos kódok működnek.

Ha olyat szeretnél írni egy topicban, mely pédául egy játék vagy film sztorijának fordulatát leplezi le, és emiatt nem szerencsés, ha olyanok olvassák, akik még nem játszották végig a játékot vagy nem nézték meg a filmet (azaz ún. spoilert írnál), használd az alábbi formulát:
[spoiler]Elrejteni szándékozott szöveg.[/spoiler]
Ennek hatására a kijelölt rész előtt megjelenik a "SPOILER" felirat, a szöveg pedig a háttérszínnel egyező színben jelenik meg, így csak azok láthatják, akik szándékosan kijelölik azt. Tehát konkrétan így:

SPOILER

Elrejteni szándékozott szöveg.