Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Horizons: Empire of Istaria (Előzetes)

4260 levél
Válasz 03.12.24. 01:12 #4
Madrac
12 dollar ha jol emlexem nem vagyok benne biztos mar. De tok mind1 mivel leszel, indithatsz tobb karaktert is akar. SZepen kiprobalhatod mindet.
Quoth the raven, `Nevermore.'
1158 levél
Válasz 03.12.23. 22:54 #3
Fehér Ernő Viktor
Ja,és válaszoltjatok,és mennyi a havi díj?
"...facilis descensus Averno; noctes atque dies patet atri ianua Ditis."
1158 levél
Válasz 03.12.22. 15:44 #2
Fehér Ernő Viktor
Lehet majd megveszem,és megyek veletek multizni csak nem tom mi legyek:Ember,Fiend,Sárkány vagy Saris.Szeretem az embert,de nem a tűzmágiát hanem a jeget,meg a Sarist is ami macska szerű(mert az )vagy Sárkány ami tud repülni.Tényleg van repülés mágia?
"...facilis descensus Averno; noctes atque dies patet atri ianua Ditis."
2 levél
Válasz 03.12.22. 14:04 #1
Charcoalgrin
Sziasztok!

Ez az uzenet azoknak szol aki megvettek a Horizons nevu jatekot, vagy tervezik a megvetelet. Elindítottam a magyar fórumot, azért, hogy reményeink szerint már most a játék indulása környékén összefogjuk a magyar játékosokat, és tudjunk egymásnak segíteni. Szeretnénk, ha a kicsiny magyar játékos populáció nem lenne szétforgácsolva különbözö szervereken, hanem játszunk együtt, egy helyen. Szóval, gyertek a Wind shardra játszani, már most is vagyunk úgy 12-15-en. Főleg veterán Everquest játkosokból áll a jelenlegi magyar közösség, gyertek bátran, tudunk segíteni, teljesen kezdő online játékosoknak is. Alapítottunk egy guildet is, a könnyebb kommunikáció érdekében, jelenlegi neve Maffia . A guildbe minden magyar játékost szivesen beveszünk. Ha ideértek, küldjetek egy üzenetet ( /tell) Charcoalgrin-nek.

Magyar Horizons Forum: http://horizons.ah.hu
A fórumról: Folyamatosan kerülnek majd fel anyagok az egyes kategóriákban, ezen a fórumon, nem csak kapcsolatot tudunk tartani, hanem mindenféle hasznos leírást, segítséget, miegymást megtalálhattok majd.

A jatek hivatalos honlapja: www.istaria.com Magyarorszagon a jatek europai verzioja kaphato, es csak EU szerveren tudsz laraktert inditani. A Magyarok a Wind szerveren vannak

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.