Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Zsidó zászlóégetés Magyarországon - botrány! Mindennek van határa vagy csak nálunk van ekkora felháborodás belőle?

11026 levél
Válasz 04.06.18. 18:45 #450
Lacko
Elötte a Magyar Nemzetből, utána a Népszabadságból.
4156 levél
Válasz 04.06.18. 16:34 #449
pres
Az enyém a Mindszenthy féle
Fuck it Dude let`s go bowlin`
11026 levél
Válasz 04.06.18. 16:31 #448
Lacko
az egy másik verzió...
Én is a Morello félét ismertem. És csak később hallottam a ezt az örök igazságosat.
4156 levél
Válasz 04.06.18. 16:24 #447
pres
" az isteni örök igazságot kihagytad "
Fuck it Dude let`s go bowlin`
6295 levél
Válasz 04.06.18. 16:13 #446
J. Dávid
Lacko: és ezekről a "megemlékezésekről" honnan lehet informálódni?
5400 levél
Válasz 04.06.18. 16:12 #445
Morello
MUHAHAHAHAHA!! Ha ekkora nagy magyar, akkor miért kell papírról olvasnia...?
De ennek a szövegnek én sem látom értelmét.
12270 levél
Válasz 04.06.18. 16:10 #444
asas01
Mivel papírról olvasta, lehet, hogy átugrott egy sort. Bár az "új európai szociális megszületésében" szerintem bármilyen szövegkörnyezeben értelmetlen.
i tell it like it is, cause im a bold figure
5400 levél
Válasz 04.06.18. 15:55 #443
Morello
"Hiszek egy istenben, hiszek egy hazában, egy új európai szociális megszületésében"

Ezt én sem tudom mit jelent... Eredetileg nem úgy van, hogy "Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, hiszek Magyarország feltámadásában"?
11026 levél
Válasz 04.06.18. 15:52 #442
Lacko
nyomi: "polgári körös rendezvényre sosem fogok elmenni, mert a beleim fordulnának ki... csúnya lenne úgy nyilvánosan fingom sincs milyen, ergo így nem tudom hazudnak-e róla a TV-ben... mondjuk kíváncsi lennék te hány ilyen gyűlésen voltál... biztos voltál már páron, kinézem belőled... "


Hát én sem szoktam ilyenekre járni, mert nem birom a tömeget. De reggelente olvasom a balos sajtóban, hogy "már megint náci hordák randaliroztak budapesten", gyorsan felhívom anyukámat, hogy te jó ég, mi történt, hogyan élte túl? Erre mindig tök megdöbben, hogy mit kell túlélni. Elénekelnek néhány magyar népdalt vagy a Himnuszt, beszédet tart Pokorni vagy Lovas, oszt annyi: mindenki hazamegy és kirak az ablakába egy gyertyát. Ebből csinál a balos sajtó másnapra "náci hordákat".

Azt persze nem írja meg a "független" sajtó, amikor mszp-s lumpenprolik gyerekeket vernek az utcán...

ONTOPIC:
Abban persze igazad van, hogy ez a "kábitószer hatása alatt" duma több, mint röhejes! Fogni kéne ezt a kis buzit a király lindával együtt és két hónap hólapátolásra itélni nemzeti szimbolum meggyalázása miatt. Ezzel tök normálisan el lehetne símítani az ügyet.

Persze a balos sajtónak jól jön egy ilyen idióta...
7180 levél
Válasz 04.06.18. 15:46 #441
nyomi
sztem megint olvadós rágót adtak neki, és attól beszélt félre az az idióta... nekem a hangsúly tetszett nagyon, nem is a mondókája
Damn it!!! - Jack Bauer
12270 levél
Válasz 04.06.18. 15:35 #440
asas01
Láttátok a TV2-n a felvételt a perről? Ez a kedvencem: ĄHiszek egy istenben, hiszek egy hazában, egy új európai szociális megszületésébenĄ Lenne szives valaki elmagyarázni, hogy ez mit jelent?
i tell it like it is, cause im a bold figure
7180 levél
Válasz 04.01.24. 01:38 #439
nyomi
"Persze én is így értettem, csak túl sokat kellet volna magyaráznom, h nyomi is megértse." ez tetszett...
Damn it!!! - Jack Bauer
265 levél
Válasz 04.01.24. 00:46 #438
Nedor
Persze én is így értettem, csak túl sokat kellet volna magyaráznom, h nyomi is megértse.

A liberálisok irányítják ma Magyarországon nem csak a média hangadó (és hangoskodó) részét, hanem sajnos majdnem az egész kulturális életet.

Próbálják elérni MINDEN fejlett országban az adott nemzeti társadalom és a hagyományok lezüllesztését.
Nálunk ez párosul azzal is, h ezzel a baloldal malmára hajtják a vizet. Hiszen csak a baloldal hajlandó őket a hátán cipelni.

/Összenő az, ami összetartozik! /

Ezt jól felismerve, már a taxisblokád óta együttműködnek. A balosok a profin kiépített pártkatona rendszerükkel, a gazdasági életet behálózó maffia kapcsolataikkal, és a liberálisok a médián keresztül gyakorolt nyomásukkal a kezükben tartják az ország gyeplőjét.

7180 levél
Válasz 04.01.24. 00:24 #437
nyomi
neked kéne feljegyezned, majd megjegyezned, hogy legközelebb helyesen írd le
Damn it!!! - Jack Bauer
265 levél
Válasz 04.01.24. 00:22 #436
Nedor
Né megint elírtam, azth....

nyomi, már megint hibáztam! Gyorsan jegyezd föl!
5400 levél
Válasz 04.01.24. 00:20 #435
Morello
A legtöbb kérdésben egyetértek Nedorral!

@nyomi: "most mondd azt, hogy USA-ban is a kommunista eszméket hirdeti ez a műsor, illetve, hogy kommunisták támogatják ezt a műsort"

Egyáltalán nem erről van szó. A ballib. értékrend (illetve ezen műsorok nem érdemlik meg az "értékrend" kifejezést, inkább szélső-liberó) irányítja ezeket, illetve ezeket hirdetik. Egyébként Magyarországon is, a ballib. értékrend (főleg a médiumokban) már kevéssé a szocialista, annál inkább a (szélső)liberális eszméket takarja, tehát ha ballib-et írunk, akkor inkább utóbbit kell rajta érteni. Ennek a végtermékei a Mónika-showtól kezdve a Fókuszig bezárva minden. Ez az USA-ban is így van.
265 levél
Válasz 04.01.24. 00:20 #434
Nedor
Ja, aszthittem a "jung" alapszóból származik....
5400 levél
Válasz 04.01.24. 00:08 #433
Morello
Következetesen rosszul írod: "Hitlerjungent" -> Hitlerjugend!
7180 levél
Válasz 04.01.24. 00:07 #432
nyomi
az egyetlen dolog, amitől hanyatt vágom magam, az a helyesírásod

"Hát igen, látom, hogy ezeket a dolgokat nem foghatod fel!"

miért is? mert nem úgy gondolkozom, mint te??? hmmm...

abban igazad van, hogy a Duna TV-s bemondónők sokkal jobbak (minden tekintetben, jobban is szeretem, 6kor Duna tv híradó, 6:30-kor meg valamelyik "bal-lib" híradót nézem), de sztem nem mondanak se jobbat, se rosszabbat az rtl-en, vagy tv2-n...

Mónika-show... hmmm... szted az emberek lealacsonyítása megy? ez igaz... sztem a pénzért... de, hogy ebben is baloldali értékek húzódnak meg, na ne röhögtess!!! tudod honnan vették át ezt a show-t? (mondjuk én förmedvénynek hívom ) az amerikai Jerry Springer show koppintása... most mondd azt, hogy USA-ban is a kommunista eszméket hirdeti ez a műsor, illetve, hogy kommunisták támogatják ezt a műsort... bocsánat... baloldal... kommunizmus már csak Ron Webber-nek létezik...

polgári körös rendezvényre sosem fogok elmenni, mert a beleim fordulnának ki... csúnya lenne úgy nyilvánosan fingom sincs milyen, ergo így nem tudom hazudnak-e róla a TV-ben... mondjuk kíváncsi lennék te hány ilyen gyűlésen voltál... biztos voltál már páron, kinézem belőled...

"Legtöbb műsoraiknak a célja a magyar ember önérzetének a porbatiprása."

habár keveset nézem a két bal-lib adót, nem igazán találkoztam még ilyennel... az én önérzetemet miért taposná sárba egy valóságshow? vagy egy hülye kibeszélő show? de megkérdezném... ha ennyire utálod ezt a két csatornát, akkor miért nézed? annyira jól tudod, hogy melyik műsorból árad a baloldali népbutítás...

"Ha nem jön le a különbség, akkor menthetetlen vagy. Már áttranszformáltak."

engem nem transzformáltak át, nem is fognak, mert nem vagyok balos, hanem antifideszes... ami nálam annyit tesz, hogy bárki más csak Fideszt ne... 2002-ben speciel az MSZP-nek volt elég ereje kiütni őket a nyeregből, ezért tettem baloldalra a magam kis X-ét... hidd el, ha MDF-nek lett volna elég ereje, akkor rájuk szavazok... ennyi
Damn it!!! - Jack Bauer
265 levél
Válasz 04.01.23. 23:48 #431
Nedor
Hát igen, látom, hogy ezeket a dolgokat nem foghatod fel!

A 2 országos kereskedelmi adó EGÉSZ műsor-politikájából árad a bal-lib. hülyítés.

A híradóik pofátlan módon hazudnak. Mérhetetlen alacsony színvonalon állnak csak cirkuszt és botrányt közvetítenek, a saját szájízük szerint elferdítve. A magazinjaik (Aktív, fókusz, stb.) folyamatosan liberális(?) értékrend szerint megítélt műsorokat nyomnak: szegény elnyomott cigányok, buzik, Magyarországon tombol a fasizmus, stb.

/Nézz meg egy műsorukat és győződj meg MAGAD a valóságról!!!!!
Pl: tudom, h utálod, de menj ki egy polgárikörös rendezvényre. Nézd meg milyen is a "Hitlerjungent". Majd ezután nézd meg mit hoz le ebből (ha lehoz?) a híradójuk. Hanyatt fogsz esni. /

A különböző show műsoraik (pl.: mónika show) lealacsonyítják az embereket. Mérhetetlen primitív, mocskos és jelentéktelen témáik kihozzák az arra hajlamos emberekből az állatot.
Másik példa: Sas kabaré (TV2) - Mást se tesz, mint folyamatosan a konzervatív nemzeti oldalról poénkodik. A magyarokról (rólunk!!) vulgáris megjegyzések tömkelegét kürtöli szét.
Legtöbb műsoraiknak a célja a magyar ember önérzetének a porbatiprása.

Egyetlen céljuk, h belőlünk fogyasztói véglényeket csináljanak. Akiket később jól lehet irányítani. Ha ezt nem veszed észre, akkor veled szemben már sikerült eredményeket elérniük.

Ha csak megnézed a műsorvezetőiket, már az egy pofon a jóérzésnek. Ronda, beszédhibás, affektáló képzetlen "sztárok". Nézz meg egy Duna Tv-s bemondónőt: szép, kedves és nem utolsósorban helyesen beszél...

Ajánlom neked, h mielőtt megint kifejtenéd ez ügyben a véleményedet:
Nézz meg egymásután pl. egy Duna tv-s és egy TV2 híradót. Ha nem jön le a különbség, akkor menthetetlen vagy. Már áttranszformáltak.
2842 levél
Válasz 04.01.23. 23:34 #430
borotvapenge
mint ahogy a palesztin merénylőkre is büszke a társadalmuk..

Hol olvastad töllem, hogy jobbak a izraeliek a szélsőséges gerilláknál? Az hogy a terroristák számomra megvetendő módon "harcolnak", nem jelenti azt hogy a másik fél általad is említett "túlkapásai", megtorlásai szimpatikusak lennének. Ha ezt vetted ki a hozzászólásomból akkor az én hibám.


Mucsai paraszt stílus? Hmmm.. ezt mire érted? Arra hogy nem tetszik a hangnemed?

Azt meg hogy nevetségessé teszem-e magam vagy sem bízd rám, oké?
A családomat meg ne keverd bele semmibe, mert akkor tényleg átcsapok mucsaiba.

ui: Köszönöm a történelem leckét, kár hogy nem tudsz normál hangnemet megütni. Palesztin az egyik rokonod, vagy mi?
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
7036 levél
Válasz 04.01.23. 23:19 #429
Aruns
A Godzilla és Micimackó is kommunista volt. Te nem tudtad?
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7180 levél
Válasz 04.01.23. 23:16 #428
nyomi
hát a #&@{omat!!! már rohadtul tele a tököm Nedor ezen baromságával... így a köcsög balos kereskedelmi tévék... úgy a köcsög balos kereskedlmi tévék... fogadok az esti filmekben is csak balos sulykolást lát... mondjuk egy olyan kaliberű filmben, mint a Godzilla...
Damn it!!! - Jack Bauer
7036 levél
Válasz 04.01.23. 23:13 #427
Aruns
Szerintem sosem lesz két utolsó (és ki tudja, mikor lesz ennek vége)

Tiszta politikusokat is nehezen találnak (Jasszer Arafatnak ugyanúgy vannak sötét dolgai a múltban, mint a legtöbb izraeli politikusnak)

Szerintem mindkét oldalon az ártatlanokat kell sajnálni, akik nem támogatják a szélsőségeseket, de mégis szívnak miattuk.

Ha a két népet nézed, a zsidók vannak a nyerő passzban, mert legfőképp az amerikai zsidó lobbi nagyon sokat segít Izraelnek; a palesztinok ezzel nem tudnak semmit szembeállítani. Az arab országok néha hőzöngenek kicsit miattuk, de leginkább csak akkor, ha a saját érdekeik is úgy kívánják, egyébként tojnak a palesztinokra.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
20761 levél
Válasz 04.01.23. 23:12 #426
Eric
Hülyéskedsz? A Hír TV-n kívül nem létezik autentikus hírforrás!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
7180 levél
Válasz 04.01.23. 23:10 #425
nyomi
na jó Nedor... áruld már el, mik azok a műsorok a kereskedelmi adókon, amikből árad a balos politika!!! a hetihetesen kívül mondjuk... a híradók miért nem jók neked áruld már el!!! rohadtul kíváncsi vagyok!!!
Damn it!!! - Jack Bauer
265 levél
Válasz 04.01.23. 23:07 #424
Nedor
Hát igen, igazad van: Nehéz az olyanokkal vitatkozni, akik a valóságot az RTL Klub "híradóiból" ismerik....

Ha véletlenül, leírod a történelmi tényeket az úgysem érdekel senkit.
20761 levél
Válasz 04.01.23. 22:57 #423
Eric
Mondjuk azt azért nem árt tudni, hogy a palesztínoknak nincs igazán reguláris hadseregük. Gerillaharcot folytatnak. Így viszont elég nehéz az izraelieknek futkározó zöldruhás kadzsikat keresgetni akivel felvegyék a harcot.
Most ezért nehogy elkezdje őket sajnálni bárki is, csak mint hasznos infót nem árt tudni.

No persze még mielőtt jó szokás szerint valaki lezsidóbarátozna, kérem tisztelettel én sem szívlelem őket különösebben a viselt dolgaik miatt. Persze a palesztínok sem a szívem csücskei.
Sajnos egyik népben sincs meg a megbocsátás hajlamának egy kicsiny szikrája sem.
Persze lehet mondani, hogy hű ennyi meg ennyi ember halt meg mindkét oldalon(ami roppant szomorú tény). De így sohasem lesz vége és cca. 2015-ben arról számol majd be a világsajtó hogy 15.42 perckor Jeruzsálemben lelőtte egymást az utolsó megmaradt izraeli és palesztin is.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
7036 levél
Válasz 04.01.23. 22:44 #422
Aruns
Kalasnyikovot sem szoktak rázni a kisgyerekek, ez megint az élénk (vagy éppen nagyon is csökevényes?) elméd szüleménye.

A katonai objektumok elleni támadások főleg nem robbantásos akciók, hanem rajtaütések. Azért nem támadják sűrűbben a katonai objektumokat, mert túl szigorú az ellenőrzés és túl jól védettek - de ha ők is dollármilliárdokat kapnának segélyként az USA-tól, akkor az F-16-osaikkal talán nem csak civileket mészárolnának, mint jórészt az izraeli légierő, lásd pl. az utolsó sikeres nagyerejű "csapásukat" 1996. április 18-án Quana (dél-Libanon) térségében, mikor megöltek 109 civilt és megsebesítettel 116 másikat (célponttévesztés ez esetben kizárva, mert egy civil óvóhelyet ért találat)
Gondolom kínaiul hangzik, de megemlítem azt is, kik kezdték a civilek mészárlását a térségben. A Palmah 1947. január 30/31 éjjelén megölt 60 civilt.
1948. április 9-én éjjel az Irgun bekerítette a Jeruzsálem melletti Deir Jasin falut és lemészárolt 254 civilt.
Ez csak két jól dokumentált példa volt, az áldozatok pontos számával, de ennél jóval több ilyen volt. Ja, hogy a nevek nem hangzanak ismerősnek? Ezek izraeli szervezetek voltak mind...
Esetleg dereng még a dicső hős, Baruh Goldstein neve, aki 1994. február 25-én bement egy mecsetbe és halomra lőtt egy csomó imádkozó palesztint és akinek az anyja ezek utám azt nyilatkozta, hogy büszke a fiára és akinek olyan sírkövet állított néhány elvtársa, hogy "itt nyugszik a szent(sic!) Goldstein"stbstb?
Esetleg a hadsereg manapság elkövetett "túlkapásairól" hallotál-e? Ja, nem? LoL és szerinted ezek jobbak a palesztin szélsőségeseknél? Ugyan már, miben, nagyokos?

Az az öngyilkos nő mellesleg nem hiszem, hogy ribanc lett volna (de hát a régi mondás szerint ugye mindenki magából, vagy legalábbis a maga háza tájáról indul ki)

Nem írtam olyat, hogy dicsőíted az izraeli katonákat. Olvasni tudsz?
Használd ezt a felettébb hasznos skillt.

Nincsenek "szabadságharcos haverjaim", mert nem szeretem sem az arab, sem az izraeli szélsőségeseket (primitív dolgok miatt gyilkolják egymást halomra és az erőszak csak erőszakot szül)

Nem tudom, mit kérsz kimagadnak, ha ilyen mucsai paraszt stílusban írogatsz. Esetleg nem ártana konyítani valamit ahhoz, amiről közszemlére teszed a véleményed (mert így csak nevetségessé teszed magad)
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
20761 levél
Válasz 04.01.23. 21:15 #421
Eric
storno
Bocsesz a másikba szántam
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20761 levél
Válasz 04.01.23. 21:14 #420
Eric
Szerinted melyik jobb nála?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
17778 levél
Válasz 04.01.23. 21:08 #419
MagicMoment
Ezt már egyszer leírtad!!!
2842 levél
Válasz 04.01.23. 20:57 #418
borotvapenge
Ez új számomra, de nem rossz
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
2842 levél
Válasz 04.01.23. 20:56 #417
borotvapenge
Végül is a kézigránát dobálás és a Kalasnikov rázása az nem ugyanaz ebben igazad van.

Hát ha a katonai obj.ok elleni robbantásokat is terrorcselekménynek minősítik, ahhoz joguk van, csak sajnos ebből nagyon kevés van. Ha csak katonai célpontok ellen irányulnának oda lenne az élvezet, nem? ..meg az kicsivel rizikósabb is.
Tudod, sajnálom szegény ribancot, akinek "civilek egy étteremből" lelőtték az arrasétáló rokonait. Nem akarod felmenteni? Jól teszed..

Hol olvastad tőllem, hogy dicsőítem az izraeli katonákat? Bemásolnád? Előre is köszi!

Légyszives a gúnyolódást tartsd meg magadnak, te "jól tájékozott" ember. ..de lehet hogy most elszúrtam, mert jönnek a teljesen normális szabadságharcos haverjaid és felrobbantják a iskolát a házunkkal szemben.

Ja, "osztja az észt" ..tudom évekig kint éltél, menekültél mind az izraeliek mind a terroristák elöl és most hazajöttél és látod miket írok. Ne hagyd! Mond el mi van ott! De ne ilyen köcsög módon, mert ezt kikérem magamnak!
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
20761 levél
Válasz 04.01.23. 19:58 #416
Eric
Asszongya a zászlóburner csávókám, hogy narkós cukrot adtak neki, azért nem emlékszik semmire az egészből!Amikor ezt meghallottam majd leestem a székről a röhögéstől.
Ez naggyon gáz!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
7036 levél
Válasz 04.01.23. 18:01 #415
Aruns
A politikai eszmefuttatásokba nem akarok belefolyni, de mindig bosszant, ha valaki nem ért valamihez és osztja az észt.

Palesztin kisgyerekek sosem dobálóztak kézigránátokkal, ez legfeljebb az élénk fantáziád szüleménye.

Az izraeliek a katonai egységeik elleni támadásokat ugyanúgy(!) terrorakciónak tekintik mint a civil célpontok elleni támadásokat és az izraeliek többször annyi palesztin civilt öltek meg ok nélkül, mint a palesztikok izraelit (bár erről bizonyára nem hallottál...)

Ajánlom figyelmedbe például azt az október eleji robbantásos akciót, amikor a haifai Maxim étterembe berontott egy palesztin lány, lelőtte a biztonsági őrt és a vendégek között felrobbantotta magát. Persze ezt az izraeliek irányában elfogult sajtó mindjárt úgy aposztrofálta, hogy már megint a Hamász vallási fanatikus, szélsőséges idiótái, blablabla, stb.
És hogy mi volt a valóság? A merénylő, Hanadi Tayssir Djaradat egy 23 éves, jogot végzett(!) palesztin lány volt, akinek kurvára semmi köze nem volt ehhez az egész őrülethez egész addig, míg nem három hónappal az akciója előtt az izraeli katonák a szeme láttára - természetesen ok nélkül - agyonlőtték a testvérét és egy unokatestvérét (azt hiszem, az Iszlám Dzsihádtól kapta a robbanóanyagot - egyébként ezzel nyilván nem felmenteni akarom, csak megemlítettem, hogy nem mindig a "primitív, hülye vallási fanatikusokat" kell keresni és talán némelykor oka van az akcióknak, persze ez nem mentség).
Másnap - a haifai merénylet után - az izraeli katonák agyonlőttek egy kilenc éves palesztin kisfiút (szal jól "megtorolták" az akciót a Hamászon, szokás szerint)
Sajnos ez a hatás-ellenhatás alapján és elvén működik, ott nincs csak fehér és fekete (legfeljebb bizonyos médiákban és az olyan "jól tájékozott" emberek számára, mint te)
A palesztinok és a zsidók többsége is elítéli a szélsőségeseket, amelyekből egyik oldalon sincs hiány, sajnos.

Persze gondolom hiába írom le ezeket, mert te sokkal jobban tájékozott vagy a kérdésben...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
390 levél
Válasz 04.01.23. 17:38 #414
Ron Webber
Ma láttam a 6-os villamosról a Magyar Narancs című képződmény -nyálkás, nyúlós és zöld szinű - plakátját, az aktuális címlappal.
LINCSHANGULAT A TILOS ELÖTT - valami ilyesmi volt.
Hát, azt hittem dobok egy hátast... Mert már megint nem a kardinális kérdésről van szó - vagyis hogy nyálkás, nyúlós és zölsd szinű képződmények nagy nyilvánosság elött hangot adtak azon véleményüknek, hogy néhány millió emberrel végezni kell, pusztán vallási hovatartozásuk okán -, hanem aról beszélnek, hogy három aljas provokatör a rendezvény UTÁN elégetett egy zászlót.
Na, ez az agymosás, a direkt félretájékoztatás, a távvezérelt felejtetés.
2842 levél
Válasz 04.01.22. 07:28 #413
borotvapenge
Hát a terroristák sem izraeli katonai célpontokat robbantanak, hanem buszokat/piacokat/éttermeket/stb. A kőveldobáló kiskölykök (ha megnézed a régebbi tudósításokat) néhe egy-egy molotov-koktélt vagy egy gránátot is odadobnak a katonáknak.

Nem akarom védeni Izraelt, Izrael megszáló a Gázai övezetben ez tény, de ez a "békés kőveldobáló transzparenses tüntetőket lövik szarrá helikopterekkel" nem csak ezt takarja.

Igazából akkor változtak meg az erőviszonyok (támogatottságban), amikor volt az az olimpiás eset, tudjátok..


Még jó hogy nem a szomszédaink. Nem mernék mozibajárni.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
265 levél
Válasz 04.01.21. 22:44 #412
Nedor
"Azt mondtad ha kővel megdobnak kővel dobsz vissza?
Ezekután mered elítélni Izraelt hogy tankkal lövi a terrorista, sorry, szabadságharcos öngyilkos robbantókat? Az adok-kapok végítéletig megy majd, mint ez a vita"

Ezzel csak az a baj, hogy az izraeliek sokszor az ártatlan civileket is tankkal lövik! Lásd: menekülttáborok lerombolása.
A kővel dobáló kiskölköket meg néha éles tölténnyel!

Ezzel a kis kiegészítő megjegyzésemmel, nem akarok a tényleges terroristák pártjára állni, csak Izrael sajnos faji alapon harcol!
Szvsz Izrael (a ma létező országok között egyedül) egy fasiszta állam.
265 levél
Válasz 04.01.21. 22:35 #411
Nedor
Hát, Te egy kicsit tévhitben élsz!

Amit a diploma szerzéséről és a pia viszonyáról írtál, az durva volt.

El kell, hogy mondjam hogy az "azért nincs diplomám mert engem a múlt rendszerben elnyomtak..." szöveg sok esetben sajnos teljesen IGAZ volt!

Pl:

Akinek a szüleinek felsőfokú végzettsége volt annak bizony PONT LEVONÁS (!!!!!) járt a felvételiken. Akinek esetleg nemesek voltak a felmenői NEM felvételizhetett!!!! Nem felvételizhetett az sem aki "kulák" családból származott!!! És még hosszan sorolhatnám!
Sőt aki a fent említett családokból származott maximum segédmunkás lehetett!

Hát ennyit a kommunista oktatáspolitikáról.....
913 levél
Válasz 04.01.21. 21:02 #410
toi
látom buli van!
Seed for leechers ... leech to seed
390 levél
Válasz 04.01.21. 19:24 #409
Ron Webber
Nő is van. De azért piálhatunk. Hogy nem bírom, az csak egy dolog...
2842 levél
Válasz 04.01.21. 19:15 #408
borotvapenge
Hát nem hagysz sok lehetőséget...

Maradnak a nők, a kocsik meg a PC
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
390 levél
Válasz 04.01.21. 19:11 #407
Ron Webber
Ok. Akkor sorry. Ezt benéztem.
20761 levél
Válasz 04.01.21. 19:06 #406
Eric
Ugye, tudod te, hogy miről van szó!

Nem a Brian életéből.
Obelix mondta, megjegyzésképpen a rómaiakra Asterixnek.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
390 levél
Válasz 04.01.21. 19:03 #405
Ron Webber
"Dilisek ezek a Rómaiak" - Nem a Brian Életéből van ez?
20761 levél
Válasz 04.01.21. 19:01 #404
Eric
Mondtál valamit és én rákérdeztem...
Kötüzködnék???
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
7180 levél
Válasz 04.01.21. 19:01 #403
nyomi
ez durva volt
Damn it!!! - Jack Bauer
390 levél
Válasz 04.01.21. 19:00 #402
Ron Webber
Á, jobb hijján kötöszködünk? Szerintem off ez az egész, nem?
20761 levél
Válasz 04.01.21. 18:58 #401
Eric
Hanem kinek?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.