Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Amerikai elnökválasztás 2004

8074 levél
Válasz 04.12.07. 22:30 #562
Gerry
Az európai kultúrkörre is igaz ez: ugyan az a vallás, ugyan az a kultúra
A probléma gyökere ott van, hogy az iszlámban nincs egységes papság, így nem volt olyan szerv, amely a reformokat végig tudta volna vinni. S míg európában a racionális gondolkodás győzött, úgy az arab világban ezen kísértelek elbuktak.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
107 levél
Válasz 04.12.07. 15:16 #561
Galaxy
Az európai helyzetet nem is lehet összevetni az 1000 évvel korábbival, de az arab helyzetet miért is ne? nem változott ott olyan sok minden: ugyanaz a vallás, ugyanaz a kultúra.

Tényleg megkérdőjelezhető a nyugati eszközök használta (kalas, stinger, stb...) a nyugat elleni 'szent' háborúban, de ez zavarhatja terroristáékat a legkevésbé.
6215 levél
Válasz 04.12.06. 22:11 #560
CamelX
Oda lenne a sok csészealj az 51es körzet mélyén és minden energiafegyver
I am the architect of my own destruction.
8074 levél
Válasz 04.12.06. 22:03 #559
Gerry
Technológia terén? Könyörgöm, az európai kultúrkör -és annak technológiáját adoptált, továbbfejlesztett- országai nélkül szegény arabusok most is karddal vagdalkoznának a sátraik mellett.

(Ezért paradoxon ez számomra:minden általuk használt eszköz, legyen az golyóstoll vagy Ak-47es a gaz "nyugat" találmánya, hát hogyan leht efféle becstelen eszközökkel szent háborút vívni!?)
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
8074 levél
Válasz 04.12.06. 22:00 #558
Gerry
No, azért a keresztes hadjáratok sem merőben humánus céllal indítattak ám!
A jelenlegi helyzetet nem lehet összevetni a pár száz, mi több, ezer évvel ezelőttivel- rusztikusan szólva akkoriban egyrészt mindenki ölt mindenkit, másrészt meg a kereszténység nevében elkövetett tömegmészárlások száma...

Félreértés ne essék, nem akaom védeni az iszlámot, azonban a képet árnyalni kell.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
6215 levél
Válasz 04.12.06. 21:01 #557
CamelX
Úgy hallottam hogy Iránnak vannak a legkomplexebb tankjai, hála a gazdag emíreknek és sejkeknek. Ettől függetlenül, ha USA eltűnne, akkor nagy szopás lenne kommonikáció és technológia terén. Na meg ahogy írtad, felborulna a status quo.
I am the architect of my own destruction.
107 levél
Válasz 04.12.06. 20:31 #556
Galaxy
Hát épp ez az!
Az iszlám remek vallás a háborúra!
Hiszen ha gyengébbek vagyunk, akkor úgy értelmezzük, hogy békésnek kell lennünk, és mi, arabok vagyunk a béke királyai (vagy kalifái).

De ha mi vagyunk az erősebbek! Akkor úgy értelmezzük, hogy nekünk tűzzel-vassal-bombával terjesztenünk kell az iszlámot. Volt már egy-két iszlám támadás Európa ellen! (Kr. u. 900 körül) Rövidlátó, túldemokratizált politika eredménye ránkhozhat még néhányat. (Persze nem klasszikus támadásra gondolok)

8074 levél
Válasz 04.12.06. 20:26 #555
Gerry
Apróság: a Korán nem buzdít, vagyis nem ebben a kontextusban buzdít szent háborúra.
Van a nagy-dzsihád, amit az embernek saját maga, önnön rossz tulajdonságai ellen kell vívnia.
És van a kis-dzsihád, mely a hit terjesztését szolgálja. Ugyanakkor a Koránban benne foglaltatik, hogy a "könyv népeivel" (azaz a keresztényekkel és a zsidókkal) lehetőleg párbeszédre, megegyezésre kell törekedni.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
12270 levél
Válasz 04.12.05. 21:49 #554
asas01
"mind a 10 tank, és mind a 100000000000 ember"

Amúgy egyetértek.
i tell it like it is, cause im a bold figure
107 levél
Válasz 04.12.05. 21:33 #553
Galaxy
Oké.
Képzeljük el a következőt:
Az USA eltűnik a világból. Válassz a következő smileyk-ból:
---
hatalmi elemzés:
-EU, nyugat-európa, kanada: viszonylag komoly gazdasági, de gyenge katonai erő, hála az iszonyatos bürokráciának, a média, és a demokrácia rosszidulatú 'daganatainak' túlburjánzásának.
-oroszország: most, hogy az usa nincs többé, eljött az ideje az orosz világbirodalom felélesztésének! támaszkodunk a jelentős katonai erőre és a nyersanyagforrásunkra!
-arab világ: yehhhaaaaaaa!!! itt az idő! most vagy soha! amerika hatalmas ereje nem áll ellenünk! végezzünk a zsidókkal! végezzünk a kereszténységgel! terroristák irány európa! 400 millióan vannak ellenünk! ez semmi! éljen Allah!
-Kína: amerikának vége! éljen a kínai rendszer! Itt az idő területi követeléseink érvényesítésére
-Japán, Dél-korea: Oooppsss... Kínai rosszfiúk mellettünk, arabok mindenfelé. az EU-t nem is ismerjük annyira, és ők is nehéz helyzetben vannak...
-dél-amerika: bár a spanyol és a keresztény kultúra miatt dél-amerika komoly szövetségese lehetne az EU-nak, a korrupció és a szegénység mindent megakadályoz.
-föld többi része: nem lényeg
---
Frontális arab támadás, tehát nem az, hogy az összes arab állam hadereje (igen, mind a 10 tank, és mind a 100000000000 ember) nekünk jön, hanem az, hogy terroristák fognak robbantgatni, ilyen-olyan indokokkal terjeszkednek az arabok a balkánon, majd onnan az eu felé, és az ibériai félszigeten. előjönnek az olyan ügyek, mint a fordított gyarmatosítók támogatása, stb, stb...

Gondolkozz el egy kicsit a paranoiáról és az agymosásról, és olvasd el hozzászólásaidat a holdraszállásról, pearl harborról, és a wtc -ről! Ezután is én leszek a paranoiás?

NÉZZÜNK SZEMBE A TÉNYEKKEL!
Az arabok nem lesznek mindig békések! Hiszen gyűlölnek minket, európaiakat, mert nem vagyunk muzulmánok. És a Korán végül is szent háborúra buzdít a 'hitetlenek' ellen, nem?
az oroszok és a kínaiak pedig nem fognak megvédeni minket. ők se szeretik európát és az usa-t, de a gazdasági érdekeik féken tartják őket. Vannak még olyanok, hogy ausztrálok. sajnos nem tudok túl sok mindent a politikájukról, úgyhogy ők kimaradtak a számolásból. mondjuk nem hinném, hogy túl sokat törődnének európával.
TIPIKUS NYUGATI HOZZÁÁLLÁS AZ, HOGY NEM HISSZÜK EL A TÚL CSÚNYA TÉNYEKET. A HIHETELEN MONDÁKAT VISZONT ANNÁL INKÁBB.
1806 levél
Válasz 04.12.02. 23:52 #552
Csirke4
6215 levél
Válasz 04.11.30. 20:08 #551
CamelX
Ennél még én is jobb lettem volna. Persze ott maradt volna még Irakban, de nem is tehetne másképp, mert ha kimegy, akkor minden szétesik, minden klán egymásnak esik...
Amúgy a többi ügyben jobb tervei voltak, kár hogy 1 balfasz volt
I am the architect of my own destruction.
2010 levél
Válasz 04.11.30. 19:59 #550
Colussus
Kerry szerinted jobb lett volna?
...non mollare mai...
6215 levél
Válasz 04.11.30. 19:59 #549
CamelX
Mivel amerikanisztikán tanulok, nem utálom az amerikaiakat, de elismerem hogy nagy részük idióta. A gazdaságuk az meg már most készen van, majd ha már mindentől elszívták a pénzt, akkor fogunk nagyon röhögni rajtuk. Akkor majd Kína lesz a csúcshatalom?...
Az elnökről: Amerikát Bush cseszi el, de csak azért mert szépen kimosta a nép agyát, hogy ő a nagy protektorja az országnak. na persze...
I am the architect of my own destruction.
21647 levél
Válasz 04.11.30. 18:54 #548
padavan
Bocs, tévedtem. God Bless America... Ja. Ártatlan, jóakaratú, önzetlen oszág, kiváló, őszinte és a nép javát szolgáló, fedhetetlen, józan vezetőkkel. A világ jobbá tevői, az arab frontális támadás megelözői a világnemzetbiztonság védelmezői. Ja. Szent nép. Szent vezetőkkel, világakarattal, bölcsességgel. Bocs. Hamut szórok a fejemre.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 04.11.30. 18:48 #547
padavan
Te miről beszélsz, öreg???? MIlyen frontális arab támadás??? ÁÁááÁÁÁÁÁÁ!!!! Micsoda előítéletek, micsoda paranoia, micsoda agymosás!!!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 04.11.30. 18:47 #546
padavan
Ja, én szidom ezeket a szar, elhízott, sötét paraszt bunkó mocsok, kultúrálatlan, történelmietlen, gátlástalan szemétládákat. Na és? Amerika egy nagy rakás szar, a gazdasága egy szemét, amely két-három évtizedeken belül kifullad és akkor végre kiszopják. Túl nagy a pofájuk, túl sokmindenbe akarnak beleugatni és ahová ők megoldásképp bevonulnak a rohadák gyerekgyilkos fegyvereikkkel, ott csak mélyülnek és eszkalálódnak a gondok. De mondj egy esetet, amikor az amerikaiak közmegelégedésre végérvényesen megoldottak valamit. Másrészt nem kell Mr. Rendőr és McDonalds Állam a világnak, csak ártanának vele. Ide is bejött az ő "kultúrájuk" hát azt meg is lehet nézni, minde3nhol a közönségesség, az erőszak, a hányás, a plasztik... Jajdejó, szeressük ezért amerikát!
Jajdejó, különböző indokokkal lerohannak országokat, holott mi a fasz köze van bármilyen szinten is egy szuverén állam dolgaihoz? Ha adott államban a népnek nem tetszik valami, akkor majd megoldják, ehhez lehet segítséget nyújtani, de kérem, nehogymár szar és hazug indokoktól vezérelve betegye a lábát mindenhová! Neked mi a szimpatikus abban a görény országban? A mcdonalds, a felhőkarcolók, vagy holywood?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
107 levél
Válasz 04.11.30. 15:32 #545
Galaxy
Csirke, nekem nincs sok bajom az amcsikkal. Miattuk az arabok nem támadhatnak frontálisan. Bezzeg ha valamiért Amerika nem lenne, akkor rögtön előkerülnének a Korán szent háborúra buzdító részei!
107 levél
Válasz 04.11.30. 15:31 #544
Galaxy
Ja, nevetek. Érdekes jelenség: egy dolgot valaki azért nem hisz el, mert túlságosan bizonyított és egyértelmű.
És igen, az amerikaiak szövetkeznek a szovjetekkel, és vilgáuralomra törnek...
Pontosan. Bizonyíték is van! A nehiddel.fw.hu elemzése és az, hogy az egész lehetetlen, ezért van benne igazság!

Nem, bocs, de ezt nem veszem komolyan. Azért az üldözési mániának és az összeesküvés-elmélet gyártásnak is van határa.
1806 levél
Válasz 04.11.30. 15:09 #543
Csirke4
Nemértem mért szídja mindenki az amerikaiakat!
12270 levél
Válasz 04.11.30. 14:58 #542
asas01
Neked az a seggnyalás, hogy nem szídom ok nélkül az amerikaiakat mindnen 2. hozzászólásomban és nem hiszek el minden idióta hazugságot? És neked fontos minden nap mocskolódni?
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 04.11.30. 14:49 #541
padavan
Kicsit sok híreket néztem, nem? Neked mindenáron fontos minden egyes nap fényesre nyalni amerika seggét?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 04.11.30. 14:31 #540
asas01
És mégis kik vannak ebben a "csoportosulásban"? Kicsit sok összeesküvést olvastál nem?
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 04.11.30. 12:39 #539
padavan
A világuralom elérése céljából röhögve megéri nekik - már ha sikerül...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
6215 levél
Válasz 04.11.30. 12:14 #538
CamelX
Eléggé offolt a topik, ezért beteszek 1 jelenlre vonatkozó oldalt comment nélkül:
http://www.costofwar.com
I am the architect of my own destruction.
21647 levél
Válasz 04.11.30. 12:06 #537
padavan
Nevetni fogsz, de bizonyos elméletek szerint a hidegháború pl. csak kirakat volt, bizonyos történelem formáló csoportosulások pedig mindkét oldalon óriási haverságban álltak egymással. Más kérdés, hogy az USA átbaszta az oroszokat, de a Fehér Ház mögötti hatalom hosszú távú világhatalmi tervei kiválóan bejöttek.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
107 levél
Válasz 04.11.29. 20:00 #536
Galaxy
Hmm, jó, további bizonyítékig elfogadom, hogy a kép lehet, hogy hamisítvány, bár a holdraszállás igaz.
Amúgy kőzetet elég nehéz lehet hamisítani, főként úgy, hogy utána még évekig visgálgatják a tudósok, hogy megállapítsák a Hold eredetét.
Holnap folytathatjuk.
163 levél
Válasz 04.11.29. 19:54 #535
davejunior
Hoztak kőzetet, ami kétséges eredetű volt! Amúgy a gondolatmeneted nem rossz, én is gondoltam ilyenre, de egy tény: a kép hamisítvány!
107 levél
Válasz 04.11.29. 19:49 #534
Galaxy
Nos és akkor mi az Apollo 12 igaz története?
Az amcsik sokkal jobbak voltak az űrháborúban, tehát nyilvánvaló, hogy nekik kellett először Holdra szállniuk. Bár a szovjetek küldték föl az első embert, az ameriakai gazdaság és tudomány kilométerekkel a szovjet előtt járt. Esetleg feltételezhető, hogy a kép hamisítvány, de az biztos, hogy az Apollo 12 és legénysége járt a Holdon.
Mit szólnál ehhez: a kép csak vésztartalék volt, hogyha esetleg a holdraszállás nem sikerülne, ezt használva beetethessék a népet. Bár az akció sikerült, ez a kép mégis nyilvánosságra került. Ui: Armstrongék hoztak magukkal kőzetet a Holdról
163 levél
Válasz 04.11.29. 19:42 #533
davejunior
Neil Armstrong lehetett hamis. Sőt, hiszek benne. Ha utánajársz a "tankönyvekben", azt olvashatod, hogy nagy harcok folytak a Holdért, hogy ki hódítja meg először. Az amcsik, vagy az oroszok.
Az oroszok már készültek a fellövéssel, mikor az amcsik nem kockáztattak tovább, fénykép készült egy stúdióban. Csak azt rontották el, hogy becsillant valami a háttérben. Azaz, lehet, hogy voltak a Holdon, de a kép rohadt biztos hogy stúdióban készült. Ezért az oroszok már nem is akartak nagyon feljutni olyan gyorsan, és vártak. (ha jól emléxem 15 hónapot) És csak utána mentek fel ők is. Gondolom a biztonság miatt tették ezt a lépést.
107 levél
Válasz 04.11.29. 19:36 #532
Galaxy
Lehetetlen. Ezt nem tudom elhinni. Tehát szerinted Neil Armstrong nem járt a Holdon? Ez csak egy mítosz? Minden hamisítás?
Ezt inkább hagyjuk. Számomra ez olyan, mintha azt vonnád kétségbe mondjuk, hogy volt Hidegháború és kommunizmus.

Nos, azért a töriprof-ok is tanulnak pár évet a töriegyetemen, ami azért mégis többet ér, mint néhány napnyi 'utánajárás'. Mellesleg gondolj bele, leadna valaki egy olyan filmet, amiben az van, hogy minden úgy történt, ahogy az közismert? Szerintem nem. Ezért kell egy kicsit 'feltupírozni' az igazságot, kicsit módosítani, hogy látványos, megdöbbentő, és lenyűgöző legyen. Ezek a filmek szépek és izgalmasak, de kb. annyi valóságalajuk van, mint a reklámoknak. A tengeralattjárónál arra céloztam, hogy jogilag szabályos egy idegen felségvizen hajózzó tengeralattjáró elsüllyesztése, bár gyakorlatban ezt nem alkalmazzák, és egy ilyen incidens nem vonzza magával szükségszerűen az amcsi flotta elsüllyesztését.

A történelemprof.-ok valószínűleg utánajártak a dolgoknak, objektívebben, mint a média, és nem azt nézték, hogy ezt hogyan lehetne úgy módosítani, hogy látványos legyen.
163 levél
Válasz 04.11.29. 19:13 #531
davejunior
Galaxy: Csak azt elfelejted, hogy a történelemoktatás nem jár utána dolgoknak, míg a média igen!
For example Holdraszállás, az első.
Levetítették a képeket, mindenki örült a fejének, főleg az amcsik.
A történelemtanár, meg a szakszervezet, ki összeállítja a tankönyveket, csak ezt tudja. Hogyan járhat utána, hogy igaz-e a hír? Sehogy. Akkor nem tud mást, beleírja ezt. Akkor miért higgyek a tankönyvnek, és a történelemoktatásnak?
Persze, vannak okos dolgok is benne, sose mondtam, hogy nem.
De azok is úgy maradtak fent, hogy vagy igaz, vagy nem!!!
Semmi se biztos.
Vajon Napóleon egoista hajlama miatt élte-e túl Szent Ilonán az öngyilkos merényletét? Az akkori történész így írta le, de lehet, hogy egészen más volt a tészta.
De ha valamit megtalálnak, és bebizonyítanak a médiumok, nem biztos, hogy szar és kamu, csak azért, mert a történelem könyv mást ír.
Amúgy a tengeralattjáró miniatűr volt, sekély partokra tervezték, 2 torpedőt vitt, és egy csomó robbanószert, ugyanis a végén csak szimplán belementek a hajókba! És nem a légierő volt erős, hanem a víz alatti tengeralattjárók. <-- Képekkel, kutatásokkal és történelemprofesszorokkal elemzett mű volt. Talán a töri prok jobban tudják, mint az én gimis tanárom például.
Várom a válaszodat! Szerintem most jó téma bontakozott ki.
107 levél
Válasz 04.11.29. 18:38 #530
Galaxy
Bocs, de ez egyszerűen NEM_IGAZ.

Mellesleg egy tengeralattjáró elsüllyesztése (érdekelne, hogy mit csinál japán tengeralattjáró Pearl Harbor mellett) miért vezet az amcsi flotta nagyrészének megsemmísítéséhez minden diplomáciai ultimátum meg ilyenek nélkül?

A legendákra csak ezt tudom mondani: az interneten MINDEN rajta van, simán keresek 'bizonyítékot' arra, hogy marslakók támadása volt Pearl Harbor. Ezért a mittomenmicsoda.fw.hu -t nem vehetem megfelelő információforrásnak. És szerintem a Discovery sem fogja csak itt és csak most leleplezni az amcsik gonosz cselszövéseit. Egyébként nem mondtam, hogy a Discovery szar lenne, csak azt, hogy mint minden nem non-profit médium, szenzációéhes, amit még most is fenttartok.

Valahol szomorú hogy ma az emberek jobban bíznak a médiában, mint a történelemoktatásban. Tényleg az

A nép megfélemlítéséről annyit, hogy ezek szerint az USA-ban, a Szabadság Földjén valójában 1941 óta félelemben kell élniük az emberekben. És csak most csak itt csak önöknek - erre a Discovery Chanel fényt derített!

Az utolsó 3 mondatot nem tudom értelmezni. Tehát a holdraszállás az legenda, és olyan, hogy Apollo 12 nem is létezett?
163 levél
Válasz 04.11.29. 18:19 #529
davejunior
Akárhogyan hivatkozol a történelemoktatásra, a Pearl Harbor-ban bizony az amerikaiak kezdeményeztek, méghozzá úgy, hogy szétlőttek egy tengeralattjárót! Ez tény. Ha a megrendezése nem is lenne az, de ez biztosan az.
És ne mondja nekem senki, hogy az az amcsi hajó, ami szétlőtt egy japán, nem válaszoló tengetalattjárót, nem jelentette senkinek sem!!!

Amúgy a WTC irat nem legenda, én is olvastam már. Keress rá az interneten.
Ja, és még egy valami, szerintem nem a Discovery a szar csatorna, meg nem is szenzációhajhász! Amúgy is, akik ferdítenek az igazságon, azok pont nem a csatornák, hanem az állam vezetése.
Az pl. ami most történik amcsiban, erősen dúrva (értem ez alatt a nép megfélemlítését és jogaik visszaélésével! <- Ha kell, leírhatom bővebben is!). A magyar sztori se egyszerű, ami a szocializmus idején volt, rendesen átírták a történelemkönyvet, amiből szüleink tanultak!!!

Na az félrevezetés, meg a Holdraszállás is az!
A Pearl és a WTC is az! Annyira nem hihető, hogy ezt használják ki!
107 levél
Válasz 04.11.28. 21:59 #528
Galaxy
Sajnos a CIA már nem a régi. A hidegháború vége óta a forrásait nagyon csökkentették, és a régi bontrányok kiderülése miatt bevezetett bürökrácia nagyon csökkentette a hatékonyságát. Ezért szerintem nem tudhattak semmit.
Akkortájt az amcsik nagyon el voltak kényelmesedve, minden jól ment, stb. ezért nem volt semmi biztonság
107 levél
Válasz 04.11.28. 21:56 #527
Galaxy
Oh igen, a Discovery Channel és a média!
Így már értem. Természetesen néhány szenzációéhes film sokkal megbízhatóbb forrás, mint a történtelemoktatás. Pearl Harbort ezzel lezárhatjuk.

Ez a WTC irat nagyon érdekelne, hogy hol van, mert sajnos ez így csak legendának tűnik.
Akkor menjünk sorban.
-kerozin: nem kell a wtc-nek elérnie 2800 C-ot, már a robbanások lökéshullámától is összedőlhet
-összedőlés: az amerikai építészet kicsit más, mint az európai. a lényeg az, hogy míg az európai épületek eldőlnek, az amcsik 'összeesnek'
-járatok: belföldi járatok voltak, ezeken nincs annyi utas
-reggel 9-kor már mindenki bent van, nem?
-biztosítás: ez megint legenda-szerű

Összefoglalva:
ez az egész pearl harbor és wtc legenda nagyon mondvacsináltnak, bizonyíték nélkülinek és amerikautálónak hangzik.

ui: azért mr. bush sem lehet egy kőszívű diktátor, aki ezreket áldoz fel a saját céljaiért. amikor megválasztották, akkor nem lehettek komoly céljai, de szept. 11 után remekül felvette az 'ameriaiak igazságos ura' álarcot.
1679 levél
Válasz 04.11.28. 21:53 #526
cukkini
Aha.


Ja és Bush nem azért nem engedte a homoszexuálisok házasságát mert ő olyan ember stb., hanem azért mert ezzel nagyon sok vallásos heterosexuális szavazót szerzett Kerry-vel szemben.
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
163 levél
Válasz 04.11.28. 21:50 #525
davejunior
Nem, a CIA-nek köze sincs ehhez. A CIA feladata az, hogy tudjon a terrortámadásról, meg minden külügyi dologról.
Ők tudtak is róla, sőt mi több, az FBI is tudta, hogy lesz.
Hogy mi legyen belőle, azt az amerikai hátvezérek csinálják.
Ha valaki azt hiszi, hogy Bush irányít, vagy a szenátorok, akkor téved.
Őket is irányítják, méghozzá olyanok, akiket a média nem ismer, és ha megismer, már nem él.
Így működik ez.
1679 levél
Válasz 04.11.28. 21:48 #524
cukkini
Aha... Egyre jobban kezdem azt hinni ténleg megrendezés volt, mivel eddig a pénzelést hittem annak. Nem tudom.. Akkor a CIA az mindenről tud, és úgy alakítja a dolgokat hogy Amerika a legjobban jöjjön ki belőle.
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
163 levél
Válasz 04.11.28. 21:41 #523
davejunior
Persze ebben a 10 oldalban vannak hülyeségek is!
Pl, hogy 9/11-én mondtak ki valami zsidóellenes hülyeséget!
Szerintem ezeknek köze nincs az eseményeknek.

Ja, a legdurvább elmaradt: A WTC összedőlése után a lángok közt találtak egy bibliát, ami egyértelműen hivatkozik Bin Ladenre, akinek a családját meg 9/13-án reptettek vissza amerikából.
Szóval ez egy kicsit dúrva.
163 levél
Válasz 04.11.28. 21:39 #522
davejunior
Amúgy meg van is egy 10 oldalas WTC-s irat, "miért tették az amerikaiak, és miért biztos, hogy nem terror támadás volt" címmel.
Röviden pár eset:
-A kerozin 2100 C fokon ég, a WTC 2800 C-t bír el!
-Hallottak bombákat robbani a WTC-ben, pont ott, ahol a szinttartó elemek voltak. (Ez miatt szakadt be)
-Repülőgéppel nagyon nehéz úgy belemenni a WTC-be, hogy az magára essen, ne pedig döljön. Ez pedig 2X is megtörtént.
-Azok a repülőgépek, amik belementek, menetrendszerinti járatok voltak, s mindig 200-300 utassal. Aznap csak 80-an voltak.
-Ha terrortámadás van, a cél: Minél nagyobb hepaj előállítása. Akkor miért mentek neki reggel 9 tájában, mikor alig van bent ember.
-A WTC tulajdonosa szept. 10-én írt alá teljes körű biztosítást az épületre.
Ha ennek a fele igaz, már akkor is dúrva. És ilyenből 10 oldalon át írnak.
163 levél
Válasz 04.11.28. 21:34 #521
davejunior
Galaxy: A Pearl Harbor megrendezett műsor volt. A forrást a Discovery Channelből vettem. Egészen pontosan csak tudtak róla, hogy lesz, úgyanúgy, mint a WTC esetén. Meg is tettek mindent, hogy nekik a legkedvezőbb legyen. A Pearl Harbor-ból kivitték a fontosabb hajókat, és csak a sallang maradt, a katonák szintén sallangok voltak, és így tovább. A nép begerjedt, és meg volt az indok a háboróra. A WTC esetén dettó ez volt, tudtak is róla, meg minden. További infóért szerezd be az amerikában már betiltott Fahrenheit 9/11-et.

UI: A Discovery-n azt mutatták valamint, hogy az amerikaiak lőttek először! Nem a Japánok. A Pearl Harbor-i tragédia előtt 5 órával egy amerikai hajó megsemmisített egy Japán mini-tengeralattjárót, aminek különleges szerepe volt a sekély Pearl Harbor víz alatti "bombázásánál!"
1679 levél
Válasz 04.11.28. 21:16 #520
cukkini
Elgondolkodtató ez a WTC legenda, de szerintem van benne valami. Szerintem meg volt rendezve, és volt aki sokat keresett belőle. Például az az amatőr videós aki felvette az egész esetet! Mert mindenki az ő videóját vette meg hogy levetítse... Mondjuk sose tudni hogy ebből mi igaz. Engem ez a Pearl Harbor-os story is érdekelne
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
107 levél
Válasz 04.11.28. 17:25 #519
Galaxy
Bocsi, de ez nem így volt. Tényleg nem.
Az a támadás hazavágta a teljes csendes-óceáni amcsi flottát, hatalmas előnyt adva a japánoknak.
Érdekelne, hogy honnan hallottad az alábbit.
684 levél
Válasz 04.11.25. 21:53 #518
spamboy
azt a tamadast az amcsik mar regota tudtak, ki is vittek onnan minden jobb hadihajot (nagyjabol) es hagytak ott nehany onfelaldozo embert. ez ugyanis kellett, h belepjenek a haboruba, kulonben nem szavazta volna meg a nep.
every breath you breathe deep, I feel you circulating through me
107 levél
Válasz 04.11.25. 21:51 #517
Galaxy
Sztem csak időjárási problémák de ki tudja...
Pearl Harbor: ez az 'aprócska' támadás gyakorlatilag teljesen hazavágta az amcsi csendes-óceáni flottát! Midway-ig egyeltalán nem volt biztos, hogy az usa nyer. Ilyen áron belépni a háborúba sztem nem éri meg. Persze kétségtelen, hogy sok szép beszédet tudtak mondani a gonosz japcsi hátbatámadásról.
21647 levél
Válasz 04.11.24. 16:59 #516
padavan
Paranoia powa...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
17778 levél
Válasz 04.11.24. 10:58 #515
MagicMoment
a mai metróban van egy nagyon jó cikk az elnökválasztásról. vagyis inkább Moby srác ír egy saját véleményt. nekem tetszik
1189 levél
Válasz 04.11.24. 10:45 #514
Ödön
és azt hallottátok, hogy tegnap lezuhant az idősebb bush gépe, mielőtt őt felvette volna? simán el tudom képzelni, hogy ez viszont merénylet volt.
1189 levél
Válasz 04.11.24. 10:43 #513
Ödön
nagyon is sokan gondolják úgy, hogy a WTC-t izraeli és amerikai megrendelésre pusztították el. bizonyítékok nincsenek, csak szóbeszédek. pl, hogy messze nem volt annyi halott, amennyinek elvileg lennie kellett volna. sok embert aznap de. nem hívtak be dolgozni, szóltak nekik, hogy ne menjenek be. kezpénzt pl. nagyon keveset találtak a romok között, erre mondanak olyanokat, hogy azt biztosan a merénylet előtt elszállították onnan.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.