Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Jagged Alliance 2

336 levél
Válasz 06.09.20. 14:17 #41
nope
Emlekszem ez volt az elso jatek amit eredetiben megvettem meg annak idejen. Minden estere nagyon kiraly volt. Most mar vagy 3-4 eve igergetik hogy lesz ennek 3-ik resze is. MAr itt lenne az ideje, hogy csinaljanak is valamit mert azt a harom kepet amit mutattak mar nagyon unom. Itt a 2007 mingya es nem kepesek kiatdni vagy megvarjak hogy tlejen el rendesen 10 ev a masodik resz-tol. az lenne jo ha a 3ik reszben ugy is lehetne jatszani , hogy nem turn-based es akkor gondolom konyebben csinalnanak neki multiplayert. Mondjuk azt sem banom ha ennek is mint a 2esnek csak singelje lesz csak adjak mar ki . Ugy meg megjegyeznem azt, hogy az elso resze annak idejen mikor meg csucstechnologianak szamitott a 200 Mhz pentium nagyon jo volt multiban ugy a maga turn-based strategiajaval .
P.S. sajnaltam hogy soha nem jottem ra hogyan kell Mikot a 2esben a mi oldalunkra csalni.
Kapd be , hulye Chuck Norris
142 levél
Válasz 06.02.18. 06:55 #40
Arne[e]
Helló yri!
Igen olvastam az üzenetedet.
A válaszom a következő:
Ugye van minden embernek Leadershipje.Anélkül nem is érne semmit az egéssz.Nah jó viccet félre téve.Én speciel Irával kiképeztem a Militiát és feldobta neki a Leadershipet magasra.Aztán odamentem a bányafőnökökhöz és már dőlt is a cash.
Remélem tudtam segíteni.
Nah pápé.
Sonata Arctica - I Want Out
10 levél
Válasz 06.02.15. 08:48 #39
yri
Heló
remélem vhogy észreveszed ezt az üzenetet
egy kérdésem lenne...
Hogy a kurva életbe lehet azokat a "head miner"-eket (bányafőnököket) hogy adjanak zs-t???
A ja2 -ben könnyű volt , mert mire kiírtottál egy bizonyos szektorból mindenkit addigra a lojality verte az eget, de a wild fire ben még a zöld érték után sem hajlandóak fizetni.
Na most a bajom az hogy 4 (ismétlem nágy darab) dollárom van...
Köszi a segítséget..
yri
142 levél
Válasz 06.01.08. 11:35 #38
Arne[e]
Ismét sziasztok!
Van egy fantasztikus hírem.Végig vittem a játékot.
Elősször kivégeztem Kingpint, mert megérdemelte,másodsorjában pedig a királynőt végeztem ki.Jó ötlet volt, amikor úgy döntöttem, hogy visszatérek Medunába a trónterembe.Ugyanis ott volt a királynő.Mellette 1 szobával pedig Elliot.
Ha van valakinek kérdése / észrevétele, címem megtudja nézni.
Üdvözlettel:

Arne[e]
Sonata Arctica - I Want Out
142 levél
Válasz 06.01.08. 09:39 #37
Arne[e]
Sziasztok!
Nos a helyzet a következő:
A Jagged Alliance 2 wildfireban Medunát teljes egésszében bevettem, Militiát is képzetem.Nos.Medunában, ahol a királynő tanyázik, az a Sektor alatt van egy buvóhely, mint a Ja2-ben is.Kipucoltam a 2 Levelt is Meduna alatt.Hát, hogy is mondjam?Minden kis sarkot átkutattam, de mintha a királynőnek nyomaveszett volna.Nem találom sehol.Most csak Pucolgatok mindenfelé a térségeket.Ha valakit érdekel a dolog, annak szivesen átküldöm a Lementett játékot MSNen vagy ICQn.
Köszi a figyelmet.
Sonata Arctica - I Want Out
142 levél
Válasz 06.01.03. 15:06 #36
Arne[e]
Elnézést.Észre vettem még 1 Tankot.Meg közben Medunában is 4 tank van 1 szektorba.Hiszem, hogy a többiben is annyi van.
Van még1 észrevételem.
A Tankokat Hand Graneddel is ki lehet lőni.Nem muszály Law vagy Mortar.Két Hand Granat és indulhat a "Bakterház".
Köszönöm a figyelmet!
Még jelentkezem.
Sonata Arctica - I Want Out
142 levél
Válasz 06.01.03. 08:51 #35
Arne[e]
Hello ismét!
Még December 11-én mondtam, hogy a téli szünetben neki fekszem és végig viszem a játékot.Nos, a helyzet a következő:
Eljutottam egésszen Meduna előtti VédőSektorhoz.Természetesen meglepődést tanúsítottam..Hogy vajon miért?Majd mindjárt elmondom, de előbb jöjjönek az észrevételeim.

Észrevételek:

Nos.Az előző hozzászólásokban megemlítettem a pályaátdolgozásokat.Például:
SAM Siteok, Tixa, Alma, de legjobban a Mefuna előtti védőszektornál lepődtem meg.Természetesen a JA2-ben csak 1 Tankot tudtunk lelőni, ha túl akartunk menni Medunában.Most akik szeretnek tankokra lövöldözni, azok számára jó hírem van.Mert nem 1, hanem 3 tankot tettek be.Nem egymás mellé természetesen, hanem egy jó pár méterrel arréb.
Amikor neki estem a tankok robbanszgatásának, akkor LAWAL próbálkoztam.Az egyiket 2 rakétával, a másikat pedig elegendő volt 1 rakétával szétlőnöm.Puszta szerencsém volt(Szerintem.)Kár, hogy a legelején nem állítottam SCI-FIre.Akkor most bajlódhatnák a bogarakkal.De most szándékosan raktam Realitykra + Easyre, mert eddig nem lehetett normálisan végig vinni a Gamet.
Jah, mielőtt elfelejteném.Ha embert csinálsz a legelején.Bizonyosan rájött mindenki, hogy nem nagyon érdemes felnyomni a Mechanicalt és az Explozive Skil 85-re.A mechanicalból semmi haszon, mert ha zárnyitásra kerül a sor, akkor még Locksmit Kittel sem tudja kinyitni.A másik szempontből viszont jó jön, mert néhány fegyverbe kell beleépítened néhány jó kis dolgot.Szóval nálam a Mech. + Explo. is 35-re tettem.
Az explozivnál az untig elég.Van rá esélyed, hogy a láthatatlan, de felfedezhető taposóaknát észre lehet venni.Én mindig a Dexteritit nyomom fel 85-re és akkor könnyebben szokott tanulni.
Nos, hölgyeim és uraim, egyenlőre ennyi elég(Még sok is)
Majd ha végig vittem, akkor leírom az észrevételeimet.
Addig is, ha valaki játszik vele akkor annak jó játékot!
Sonata Arctica - I Want Out
142 levél
Válasz 05.12.11. 09:32 #34
Arne[e]
Sziasztok !
Újra jelentkezem hosszas hallgatás után új Nickel.Nos a Wildfireből a SaveGamet UBusinebe még nem próbáltam áttenni.Wildfirenél ha sokat savelek akkor egy idő után kidob a Windowsba.Nem tudom miért.Eddig még nem sikerült végig játszanom.De téli szünetben neki ülök és szétgyepemÉs akkor írok észrevételeket, tippeket, tapasztalatokat + persze ami még belefér.
Sonata Arctica - I Want Out
10 levél
Válasz 05.12.06. 12:53 #33
yri
4 éve már hogy rendszerensen keresem a google ben, de eddig nem jártam sikerrel...
De köszi
2755 levél
Válasz 05.12.05. 23:11 #32
slender
Itt van vmi ien: http://freeweb.interware.hu/jatek/Leirasok/ja2leir/ja2leir.html
de amúgy javaslom a google-t.
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
10 levél
Válasz 05.12.05. 22:57 #31
yri
Honnan tudnék végigjátszást szerezni???
Meert én még frankón akkor kezdtem el játszani, amikor még nem is tudtam angolul...
Köszi
yri
2 levél
Válasz 05.10.12. 14:37 #30
Okes_
Újra én vok!
a zárnyitásról anyit hogy én úgy tapasztaltam hogy ha rácélzol a zárra és nem ír ki semmit az még nem azt jelenti hogy nem lehet kinyitni. A lényege az hogy próbáljunk a zárra célozni úgy hogy az ajtóhoz viszonyítunk (egyszóval ahol a zár van), ha nem ír találatot akkor korigáljunk, ha azt irja lock hit, akkor asszem már konnyeb feltörni de ez nem biztos. Szal ha egyszer eltaláltad és lock hit van ne mozdítsd az egere hanem lőj mégegyet, és ha talát (találnia kell) lock hit, lock destroyed és már ki is lehet nyit bármelyik ajtót
2 levél
Válasz 05.10.10. 16:21 #29
Okes_
Sza!!

Arnee jól mondod, !!!!nagy játék!!!, én is csak pislogtam mikor megláttam és sokat gondolkodtam hogy a történet ugyan az!
Én mondjuk csak most szereztem meg az ubt és wfet is. most per pill a wfet nyomom. Nem tudod hogy a wf mentést is átlehet e vinni az ubba? én próbáltam de csak a saját karakter ment át a többi zsoldos nem. Vagy a többi zsoldos nem is megyát a ja2ből se? nem tom mert a régi ja2 zsoldosaim törlödtek és még nem próbálgattam csak tegnap na mindegy.
Amúgy amiket írtál én is tapasztaltam. De engem piszkosúl feldobott az egész játék. Ez zárlövés stb meg azt vettem észre hogy sokkal több ellenfél volt drassenen is. De legjobban az tetszett (de lehet hogy a ja2ben is volt csak nem vettem észre) hogy az elenség a tető szélén áll. Adtam az arcának egy olmot. Ő pedig próbálta egyensújozni magát kézpörgetéssel (mint a kincs ami nincsben ) aztán úgy ahogy kell leszéldült a tetőről, bumm a foldre és soha többi nem kelt fel
Most pl ott járok hogy felkéne szedni a pilótát de hát az a környék beli mocsarakba nem nagyon lakik, bár most jut eszembe hogy lehet még nincs is a historyban
JA mit tudsz a ja3 nem a ja3d mert elvileg 3 is készül?
Az ubvel még nem játszottam huzamosabb ideig de jónak tűnik
Meg lenne egy gondom, az ucvel. mikor elhagyom az 1 szektort (elhagynám) betőlti a következőt és kidob. NEm tudja valaki hogy mi baja lehet, már vagy egy fél éve szenvedek vele de még mindig semmi
64 levél
Válasz 05.07.24. 06:28 #28
Arnee
Hali!!!

Azt még elfelejtettem hozzátenni a tippekhez, hogy a vasajtójkat is kilehet lőni.Ahol dupla ajtók vannak, még azokat is.a kis kincsesládákat már említettem.Nah de a vasból készült ládákat meg a faládákat sajna nem lehet kilőni, ha ott állsz fél napig is.
A legrosszabb dolog a világon az, amikor a szorgalom párosul a hülyeséggel.
1963 levél
Válasz 05.07.20. 12:12 #27
Rettenthető
Hát tudod az alapjátékot és a UB-t végigvittem párszor, de megvallom nekem a WF nem igazán tetszett. Lehet, hogy kafa, meg biztos sokat változtattak rajta, de amikor az első pályát betöltötte nem tudom.
Vagy a textúrák, vagy talán az egyhangú szerkesztés (pl sok egyforma elem került egymás mellé, amibre az alapjátékban vigyáztak, hogy ne így legyen) miatt nekem nem tetszett.
Jobb lenne, ha inkább a 3. részen törnék a fejüket, csak az a baj, hogy ezt nem azoknak kellene tenni, akik a WF-t adták ki, hanem azoknak, akik az alapjátékot.
Mert az ugye köztudott, hogy amiről mostanában hallani (JA 3D) na annak ehhez semmi köze, csak az is taktikai stratégia.
A demokrácia egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
64 levél
Válasz 05.07.20. 08:49 #26
Arnee
Hali!!!

Látom nem nagyon ír ide senki.Nem vagytok kíváncsiak a játékra? Pedig segítenék amiben tudok.Ne magam irogassak ebben a témába.
A legrosszabb dolog a világon az, amikor a szorgalom párosul a hülyeséggel.
64 levél
Válasz 05.07.16. 08:07 #25
Arnee
Hali.

Elfelejtettem még egy tippet irni.Nah amikor eljutott a food Omertába, akkor visszatérhetsz ahol Irát és Dimitrit recruitoltad és Miguelt és Carlost is lehet recruitolni.De csak akkor ha eljutott a food.Ez persze a JA2 Wildfireben van így.Nehogy mást értelmezzetek.Nah ennyi.
A legrosszabb dolog a világon az, amikor a szorgalom párosul a hülyeséggel.
64 levél
Válasz 05.07.16. 07:06 #24
Arnee
Üdvözlöm a fórumozókat!!!

Nekem is van szerencsém kipróbálni a Jagged Alliance 2 Wildfire részét.Olvastam róla az ismertetőkben pár sort, és lényegében véve nekem megtetszett.Amikor feltelepítettem és elintdítottam.Lényegében ugyan azzal a pályákkal találtam magam szemben mint a JA2-ben.Nos igen a pályák ugyanazok maradtak, nem változtak semmit.Haha!!!Ez nem igaz.Ha jobban megnézzük egyes pályákra,városokra rá sem ismerünk annyira felújjítottákk.Például Omertát.Elősször azt sem tudtam merre kell hogy menjek.Később rájöttem hogy még van ellenség is a városban.Fogtam lenyirbáltam őket ahogy tudtam,majd pedig ahogy a JA2-ben is van Fatimának odaadtam a dokumentot és elmentem a lázadókhoz.Eddig stimmel is.De amikor lent vagy Migueléknél akkor birod Recruitóni Irát ez ugye köztudott.De még Dimitrit is birod rögtön csatlakoztatni.Nem muszály megvárnod hogy oda érjen a kaja.Nos amikor Drassent megláttam akkor néztem egy nagyot.Hogy lehet ez? Tettem fel magamban a kérdést.Egyszerű.Átalakították komplett az egészet.Nos nem akarok az egész történeten végig menni ezért csak elmondanám hogy milyen észre vételeket tippeket tudok adni.

Észrevételek:

Pályákat,városokat alakították át ami lényegében pozítívum.Tixát úgy átdolgozták mintha egy igazi börtönben járnál.Azonkívül vannak új fegyverek amit szivesen is használunk.Nekem például a SVU nevű fegyver volt az ami hozzám illet.Hogy miért?A válasz erre az hogy ha nem is látod az ellenséget azzal az embereddel akinél van ez a fegyver,akkor is letudod lőni.Persze ha megakarja az ember búcsizni akkor rak rá Sniper ill. Laser Scopot.

Tippek:

Sokan panaszkodtak már arra hogy nem tudják eljuttatni a Foodot Drassenből Omertába.Nos azt mindenki tudja hogy a papon keresztül.De mégis hogyan lehetséges ez? Erre is adok választ.Sokan megpróbáltak vele beszélni és azt mondták hogy tök részeg és akkor sem beszél.A válasz nem az hogy itasd le mert akkor nem mentél semmivel.Hanem.Legajánlatosabb módszer ha Ira segítségével beszélsz vele.De megkell nézned elősször is hogy mennyin áll a Leadarship mert ha csak 14 akkor fel kell búcsznod legalább 35-40-re.Hogyan lkehetséges ez? Militiát képzel.És úgy folyamatosan felmegy a Leadarship.A másik.Panaszkodtak hogy nem tudnak kinyitni egy ajtót vagy egy ládád.Nos a WILDFireben kifejlesztettek egy olyan trükköt hogy a fából készült ajtók zárát kitudod lőni.Hogyan lehetséges ez?Erre is egyszerű választ kaptok.Az ajtóra célzasz és ha írja a bal alsó sarkában azt hogy Lock Destroyd akkor szabadon bemhetsz rajta.De ha csak azt írja hogy Lock Hit akkor nem csináltál egyenlőre semmit.Egyébként a ládákat is kibirod lőni egyszerűen.De a vasból készült ajtókat nem lehet kilőni

Nos örülök hogy megoszthattam veletek tapasztalatimat és tippeimet.Remélem segíthettem néhány dologban. Várom észrevételeiteket kérdéseiteket.Annyit elmondhatok még hogy ennek a játéknak nagyon jó grafikája van és engem úgymond "elvarázolt".
Addig is jó szórakozást a játékhoz.
A legrosszabb dolog a világon az, amikor a szorgalom párosul a hülyeséggel.
106 levél
Válasz 05.04.26. 17:28 #23
-=Flatline=-
Tegnap megint végigjátszottam a simát

Lassan neki kéne állni az Unfinished Businessnek is, hogy az Urban Chaos ideje is elérkezhessen...

Remélem a megboldogult SirTech valahol érzi, hogy 6 évvel a megjelenés után is képesek sokan végigjátszani
http://www.flatline.hu Cikk hegyek :)
2755 levél
Válasz 04.03.24. 12:50 #22
slender
Én azt nem ismerem, a wf-et tolom. Az UC-t ezen a fórumon vágják: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=954356893
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
12 levél
Válasz 04.03.24. 08:21 #21
kacsoo
Urban Chaos...
Help!!!
Mit kell csinálni a gyilkolászáson kivűl, a metrónál mindenkit meg kell ölni, a rep.jegyek odaadva a managernek, laptop felvéve.Milyen sorrendben "illik" a városokat elfoglalni?
HELP!!!
Léccci
Elöre is kösszi

(tudom nem annyira a témához tartozik a hozzászólás de reménykedem!)
2755 levél
Válasz 04.03.12. 20:47 #20
slender
Igen. Vagy inkább taktika. De ebbe ne menjünk bele, ez a karosszék stratégák problémája... Szal zsoldosokat kell irányítani, olyasmi, mint a commandos.
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
1267 levél
Válasz 04.03.12. 15:26 #19
zsoo
Csak érdeklődöm.

Ez egy körökre osztott stratégia ugye?

Üdv.
zsoo
2755 levél
Válasz 04.03.12. 14:48 #18
slender
Hogy a francba lehet kaját küldeni Drassenból? Már sakál részeg az atya, de nem csinál semmit a rohadék.
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
12 levél
Válasz 04.03.12. 08:05 #17
kacsoo
Sztm.ez hülyeség még a szöveg ua. mint az alapba-bár csak félig játszottam végig-lehet, hogy a végén meglepetés ér!Ki tudja?
Lehet, hogy még Drogbáróval is találkozzunk!
2755 levél
Válasz 04.03.12. 07:46 #16
slender
Ahham. Csak azé kérdem, mert az előzetesekben mindenhol azt írták, hogy most vmi drog kartel ellen kell majd harcolni.
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
12 levél
Válasz 04.03.12. 07:40 #15
kacsoo
Hi!

Így van a sztori nem új, csak más a környezet, fegyverek, felszerelések ez az az úgynevezett x-dik rókabőr (JA2+JA2UB=JA2WF!)
A húsleves is másnap melegitve a legjobb.
12 levél
Válasz 04.03.12. 07:37 #14
kacsoo
Hi!

A gáz az, hogy én sem igyenes címről szedtem le így nem tudom fent van-e valahol igyen!
De ha gondolod:itt van egy két fizetős nézd meg!Ennyi pénzt szerintem megér
-http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php
-http://games4u.freeweb.hu/index.html

Az első az olcsóbb!
2755 levél
Válasz 04.03.11. 19:53 #13
slender
Nem nagyon vagyok jó angolban, szal vki mondja már el, hogy ez most hogy van? Ma kezdtem a gammát, de tökre, mintha a sima JA2-vel jáccanék. Leszállás helivel, Enrico levelét Fatimának odaadni, ő visz a lázadókhoz. Semmi új sztori? Csak új cuccok? Ne má!
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
7565 levél
Válasz 04.03.11. 16:49 #12
hriszto
hol találok hozzá magyarosítást? mert a gmikin nincs fenn használható
Homo homini Lupus! - Ember embernek farkasa!
4 levél
Válasz 04.03.11. 15:39 #11
Arris
Nem tudnál nekem küldeni 1-2 ingyenes címet?
arris@enternet.hu /persze csag ha nem gond./
12 levél
Válasz 04.03.11. 07:38 #10
kacsoo
Hi

Kösszi de már megvan egypár portálon fönt van és le lehet húzni!
Jónak tűnik, csak a felszerelések küllemét kell megszokni mint pl.páncélok,orvosi táska,sisakok
A kihivás elég nagy mivel az elsőhöz (JA2) képest nehéz viszont, a UB-hez képest meg könnyű!Ami gáz az ellen előszerettel alkalmazza a mesterlövészeit a háztetőkőn-elözűk meg őket és hajrá!
Amúgy Istencsászár ez is mint minden JA!
És nem kell hozzá az alap játék, megy magától.
4 levél
Válasz 04.03.10. 12:52 #9
Arris
Nem tom,de ha leszedtem majd ide írom.
2755 levél
Válasz 04.03.10. 02:51 #8
slender
Kell hozzá a sima JA2?
Egyébként javaslom, hogy Karthágót romboljuk le.
4 levél
Válasz 04.03.09. 10:19 #7
Arris
Igen biztosan igazad van, de nekem nemzeti játékom volt, s most kiváncsian várom mi lessz belölle.--Jagged alliance2 Wildfire--Ismered, láttad már? téged nem érdekel? Ha akrod szólok ha fenn lessz.
12 levél
Válasz 04.03.09. 07:09 #6
kacsoo
Helló All!

Hát az új JA2-kiegészitő megint csak egy róka-bőr az alap "istencsászár" játékról más fegyverekkel és más szinű ellenséggel és zsoldosokkal!Amúgy nehézségbe ott van mint az Unfinished Business kivéve interrup-nál ahol zsoldosaink kb.2 lövésből leszedik az ellent!Amúgy mint minden JA nagyon állat.
Javaslom minden fanatikusnak!

csumi
4 levél
Válasz 04.03.09. 04:16 #5
Arris
Egy bizonyos oldalon most tesznek fel egy ájtalam ismeretlen részét,
még nem tom különálló e vagy kiegészítő.Ha valakit érdekel írjon ide majd visszaolvasok, és megdumáljuk.
1525 levél
Válasz 04.03.08. 13:02 #4
fax
ja bocs
19 levél
Válasz 04.03.08. 12:57 #3
borys
Csak megelőztél ennyi!
1525 levél
Válasz 04.03.08. 12:51 #2
fax
azért ha már megnyitottad ezt a topickot hozzászolhattál volna
19 levél
Válasz 04.03.08. 12:50 #1
borys
Ezt az oldalt a JA2 fanoknak hoztam létre (már ha léteznek)
K* jó játékot készítettek, teli akcióval, taktikákkal stb.
Sok kiegészítéssel & nem rossz ötlet volt kiadni az JA2 UC-t.
Szal' ha szeretitek írjátok ide a véleményeiteket és hozzászólásaitokat.
JA2

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.