Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» GTR PRESS

66 levél
Válasz 06.03.13. 23:34 #103
GotRot
Valaki elmagyarázná, hogy lehet INTERNETEN játszani a játékkal. Bejött a lista, de nem tudok kiválasztani is játszani.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 06.03.13. 10:35 #102
GotRot
Pontosabban délután 5 -kor.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 06.03.13. 10:10 #101
GotRot
Sziasztok!

Megvettem a GTR játékot. Aki játszana neten keresztül, az legyen délután 4 -kor a játék szerverén.

" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
6 levél
Válasz 05.08.26. 16:12 #100
AlexDemko
A GTR2 még csak félhivatalos bejelentés sztintjén áll, max. jövő év végén lehet belőle valami. Most a pénzszerzés mókuskereke forog és kijön a GT Legends.

A jövő héten jön az rFactor, ami nagyon modbarát és skálázható lesz, csak online vásárlással lesz megvásárolható, mint a Live for Speed.

Egyszóval, ha jót akarsz versenyezni, ezek közül vedd meg valamelyiket, ne várj a GTR2-re.
66 levél
Válasz 05.08.18. 22:30 #99
GotRot
Sziasztok!

Ha megjelenik a GTR 2, akkor mindenre kiterjedő bemutatást írjatok róla. Köszi előre is.
(Pl. Net,LAN keresztüli játék milyen sebesség a minimális Le/Fel töltés, ilyesmi. Milyen minimális gépigény kell hozzá. A gyenge, közepes, erős kifejezések nem mondanak semmit. Ugyanis 1997-ben kinek volt 1.8 GB gépe? Akkoriban 1.8GB gép maga lett volna az ultra brútál gép. 210-ben, az 1.8GB-os gép meg harmatgyenge, elavult, rozsdás, matuzsálem lesz.)
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 05.08.13. 12:32 #98
GotRot
Inkább maradok a Sims 2-nél. Az a király játék
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 05.08.13. 12:31 #97
GotRot
Igen Noyrobi! Valami ilyen nevüre emlékszem.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 05.08.13. 12:29 #96
GotRot
Üdv okoska3000!

Nekem viszont nem és kellett a patch. Ez van. De nézd meg az Toca oldalán. A gyatra angolommal is kitudtam olvasni, hogy pont erre megoldás, az a patch.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
2883 levél
Válasz 05.08.12. 14:56 #95
Nayrobi
Sztem a Crashdayről beszélsz, de az arcade cumó lesz, szóval szerintem inkább ezt vedd meg, vagy az rFactort ha megjelenik, vagy az LFS S2-t.
PSN: nayrobi11
12750 levél
Válasz 05.08.12. 14:35 #94
okoska3000
kis offként megjegyezném, hogy a TRDriver első része kezeli a (nekem MOMO Racing FF van) kormányokat, alapban is, legalábbis nálam működött, igaz elég gyengus effektek voltak, ütközéskor egy rántás, azt szvsz, mondjuk én rallyt szeretem elsősorban...

az már valóban más kérdés, hogy egyszerűen botrányos az irányítása és tényleg csak porfogónak jó
6 levél
Válasz 05.08.12. 13:26 #93
AlexDemko
A magyar felülettel semmit sem érsz. valaki fogott egy szótárt és egy hozzá nem értő csaj szinte szó szerint lefordította a szakszavakat. Hát ez nem így működik...

Szerencsére van magyarítás hozzá. Ami a jövő évi megvételt illeti, addig kijön a Simbin fejlesztőcsapat másik játéka is a GT Legends új enginnel és a '60-as, '70-es évek sportautóival. Akkor talán a GTR is olcsóbb lesz, bár nem hiszem, mert nálunk most jött ki, német nyelvű országokban viszont már a múlt év végén.
66 levél
Válasz 05.08.12. 13:20 #92
GotRot
Köszönöm a választ AlexDemko!


Igazad van! Tévedtem. 512/96 ADSL és nem 91. Még csak a demón nyomom a játékot. Azért kérdezek ilyeneket, ( mielőtt megvenném) mert a közel 10 000 Ft-os játékot nem szeretném a 2. hét után a polcra tenni porosodni. Tavaj megvettem a Toca Racing Driver Bestseller változatát, ha jól emlékszem, valami 1999 Ft-ért meg a Rainbow Six Raven Shiel-det. 2500Ft-ért. Azok a polcon, mint pórfogók díszelegnek. A Rainbow Six-et azért vettem meg, hogy neten játsszak. Sajnos nem tudok sehogy sem felmenni egyetlen szerverre sem vele. Pedig eredeti a játék! (A pályákat egyébként már Elit fokozatban teljesítettem.) A tocával meg az a bajom, (ahogy írtam is) hogy még az erő-visszacsatolásos kormányt is csak a hivatalos oldalról levett patchel kezeli és az írányítás is csapnivaló. Sajnos ezek demóját még nem néztem meg.
Amit írtál web címeket azt beraktam a Könyvjelzők közé, mert hasznosak lesznek, ha már meg lesz a progi.
Azt hiszem megvárom a februárt, mert akkor jön ki a piacra egy hasonló játék. (Tegnapelőtt olvastam) Lamborghini, Mustang, Mc, Lotus, stb. Valami C-vel kezdődő neve lesz. Arra már nem emlékszem.
De az is meg lehet, hogy meglepem magam még ebben az évben a játékkal. Már összekapartam a pénzt rá.
Mindenesetre egy jó pont, hogy kiadták magyar felülettel a progit. Köszi még egyszer a választ és az infót." Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
6 levél
Válasz 05.08.12. 12:17 #91
AlexDemko
No, hogy kérdéseidre és felvetéseidre válaszoljak.

1. A kritikát Toya írta (Hungarian Nascar Racers) és elhiheted ért hozzá, bár nekem eléggé más a véleményem a játék ISI motorjáról, de ez azért van, mert informatikus-mérnök lévén megvan a játék számos kikódolt fájlja, sőt a feltört .exe is (nem én követtem el....) és ezek alapján tudok véleményt formálni, no meg évek óta játszom már ISI motoros szimulátorokkal (F1 Challenge és modjai, főleg ETCC).

2. Neten lehet egymás ellen nyomulni a teljes verzióval (ez azt jelenti, hogy az 1.4-es patch kell hozzá, ami warezben nem engedi a netes játékot, mert kéri az online CD-kulcsot még a direkt IP alapján történő kapcsolódás esetén is).

Ha érdekel a dolog és megvana telejs verziód, akkor látogass el ezen helyekre:

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=188060&start=2580#msg2595
Ez a Hungarian GTR Racers hivatalos fóruma gyakorlatilag, mindent itt beszélünk meg.

Weboldalunk: http://gtr-racers.hsw.hu/
Fórumunk: http://gtr-racers.hsw.hu/forum/

Másik GTR bajnokság:

http://gtr-masters.hu/

Én még itt is indulok, ez egy nemzetközi bajnokság és társaság:

http://www.sim-challenge.com/2005/gtr/

Ott is az itteni nickemmel futok, úgy keress.

3. Az az 512/91, nem 512/128-as net akar lenni? 91kbit/sec-es feltöltési sávszélről még nem hallottam, bár te jobban tudhatod, milyen csomagod van.....Az 512/128-as már elég, bár a GTR netkódja nem a legjobb, de fejlesztettek rajta az F1 Challenge motor (Gmotor 1.0) óta....

Remélem kielégítően válaszoltam kérdéseidre..
66 levél
Válasz 05.08.11. 22:27 #90
GotRot
Sziasztok!

Egy 512/91 ADSL-lel lehet jól interneten játszani a GTR-rel? Nem lassú?
Választ várok, amit előre is köszönök.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 05.08.03. 10:03 #89
GotRot
Sziasztok!

Valaki legyen olyan kedves, írja le a tapasztalatait a játék Internetes részével kapcsolatban. Egyáltalán lehet netten játszani a játékkal, való ellenféllel?
Engem érdekelne, mert úgy lehetne izgalmas köröket róni.

Tényleg! A teljes játékban lehet a fékeket állítani?
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 05.07.30. 19:39 #88
GotRot
Üdv Emberek!

Ez egy vicc! Mármint, hogy ilyen értékelést kell olvasnom.
Idézem:
"Negatívumok:
Magas gépigény
Hosszú töltési idők
Érdekesen viselkedő gépi ellenfelek
A magyar fordítás hiányosságai"

"Érdekesen viselkedő gépi ellenfelek" Én a lányoknak szoktam ehhez hasonlókat mondani, amikor nem akarom megbántani Öket (Pontosan ezt: Igen! Érdekes arcú lány vagy. Ez azt jelenti finoman, hogy Nem tetszel.) De kérem szépem a cikk íróját, hogy ne feküdjön le a forgalmazóknak. Írja azt, hogy nem jó a gépi ellenfél viselkedése, vagy írja azt, hogy jól van megcsinálva a gépi ellen viselkedése. Itt nincs helye az ilyen nagyfokú illemnek. Itt most kőkemény ezresekről van szó. Egyébként nem veszem meg ezt a GTR -t, mert sok negatívomut is olvastam már róla Úgy látszik még nem tudnak csinálni egy jó kis szimulátort a programozók. Na, de mindegy. Nincs egy 10-esem, arra, hogy a polcon porosodjon egy újjabb "csodás" játék.
Elég volt a Toca. Igaz, valami 1500 Ft-volt. (első rész) Az megvettem. Utána derült ki, hogy nem kezeli a kormányt. A hivatalos honlapukon szerencsére volt egy patch, ami után már az erő-visszacsatolásos kormányt is kezelni tudta a játék. (Nem tökéletesen. Ez természetes. Miért lett volna tökéletes.) Olyan keményen kellett kormányozni, hogy az már észbontó. (A motorokat úgy fogta a program.) Nekem ez a véleményem.
Én a demó alapján mondom ezt:
Tényleg idegesítő, hogy pl.: két kocsi közé belibbenek. Meglököm az egyiket, másikat és semmi. Mennek tovább, mintha misem történt. A grafika nálam elmegy. A hang is jó. A két választható kocsit meg tudom különböztetni A kormánnyal való irányítás szerintem jó, pontos.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
21647 levél
Válasz 05.07.13. 15:54 #87
padavan
Hát én kipróbáltam az említett játékokat, segítség nélkül - egyedül az automata váltó volt bekapcsolva -, igaz, kormányom az nincs. De azonos feltételek mellett a GP4 szerintem magasan veri az f-1 játékok szűkös mezőnyét, bár az MI egy kalap szart sem ér benne, nem tudom, mi tetszett benne másoknak, sinautóznak, íven mennek minden áron, ha karambol a vége, akkor is, nem képesek reagálni, ha pl. elöttük ráfékezünk, és ezért lerombolják a kocsink hátulját - és sorolhatnám még. De ettől eltekintve igazán realisztikusnak találom. Az EA féle F-1 egy vicc volt. Nagyjából zéró fizika, ebből fakadóan arcade könnyűségű vezetési rendszer, hiányos grafikai megvalósítások. Nem is tudom, minek hasonlítjuk össze ezt a két játékot, hiszen kis túlzással élve két kategória.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2883 levél
Válasz 05.07.13. 13:45 #86
Nayrobi
Asszem a vitát zárjuk le, nem jutnánk közös nevezőre úgyse
PSN: nayrobi11
45 levél
Válasz 05.07.13. 09:24 #85
Theolos
Azért az, hogy a GP4 arcade lenne, enyhe túlzás.
Én játszottam GP3-mal, F1 challenge 99-02-vel és GP4-gyel is segítségek nélkül kormánnyal. Tapasztalataim szerint a GP3 a legjobb ezek közül mint szimulátor, a következő lépcsőfok a GP4 aminek az irányításán nem keveset butítottak a jobb eladhatóság érdekében, majd ezután jön az F1C 99-02 ami szerintem egy vicc. Az egy dolog hogy jobb az irányítása mint a GP4-nek, de ezzel ki is fulladt a dolog. A pályákat saccról csinálták meg szemben a GP4 milliméterpontos GPS módszerével; az autók úgy néznek ki mintha lebegnének az aszfalt felett pár centivel; teli van a játék grafikai hibákkal ráadásul amilyen ronda olyan nagy a gépigénye is. Az MI egy nagy kalap sz*r, főleg ha esik egy kis eső az aszfaltra, olyankor úgy megkergül mint a mérgezett egér.

Node elég az F1C vs GP4 párharcból, ez itt a GTR topic.
"Nothing gets closer." - GP4
2883 levél
Válasz 05.07.13. 00:47 #84
Nayrobi
Te nagyon el vagy tájolódva, a GP4 egy arcade...hmm, játék, nem sok köze van a szimhez, próbáld ki mind2t segítségek nélkül, kormánnyal, meglátod. A GP4-ben csak az időjárás és az MI jobb mint az F1C-ben.
PSN: nayrobi11
45 levél
Válasz 05.07.12. 22:49 #83
Theolos
Huhh ez a játék. Durva.
Igaz még csak a demót próbáltam, de holnap reggel a futár hozza a full verzsönt .
A hanghatások nagyon durvák. Ahogy gyorsul a kocsi a hangjában érezni a brutális motorerőt, kajak libabőrös lett a hátam amikor először meghallottam...
Microsoft Sidewinder ForceFeedbackes kormánnyal nyomom, nagyon durvák az effektek, bár sejtem nem hiába lehet kipipálni a "G-force simulation" opciót a beállításoknál...
"Nothing gets closer." - GP4
21647 levél
Válasz 05.07.12. 21:48 #82
padavan
F1 Challenge mint szim? Ehehehe, egy GP4 után az egy arcade gamma, már ami az autó vezetési könnyebbségét illeti...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2883 levél
Válasz 05.07.12. 20:56 #81
Nayrobi
Egyértelműen még mindig a legjobb szim game a Grand Prix Legends, 7 év után is...ami még eszméletlen jó, az a Richard Burns Rally, Nascar Racing 2003, F1 Challenge 99-02 (főleg ha rányomod mondjuk a SCC vagy a PTC modokat), más stílus de a magyar fejlesztésű Screamer 4x4 is realisztikus, a GTR is elég jó, csak az a hülye védelem. Ami még nekem tetszik, bár kicsit mosolyogtató az F1C után, az a Grand Prix 3. Kábé ennyi. Ja, még a Rally Trophy is jó, de a RBR nyomába se érhet.
Ami még jó és majdnem kihagytam, az az rFactor, eszméletlen brutál, pár hét és megjelenik, addig is el lehet szórakozni a MP demoval. Ja, még ott van a Live for speed, 3 tag csinálja csak a szórakozás kedvéért és nagyon profi, a Codemasters vagy az EA elbújhatna mögötte.
PSN: nayrobi11
56 levél
Válasz 05.07.12. 20:21 #80
paraszt007
Üdv!

Letöltöttem GTR demot, elindítom, beállítok mindent, rákattintok hogy Race, ok betölti a piros csíkot a loading felirattól egészen a race feliratig és kész megáll A játék nem indul, nyomkodtam a gombokat mint állat, semmi, zene az megy, most mi van??

Egyébként elég sok jót hallottam a játékról, akkor most érdemes megvenni szerintetek??
5 levél
Válasz 05.07.08. 23:13 #79
Morientes
Tápcsere és hűtő vétel után is fagy a Game..
12750 levél
Válasz 05.07.06. 11:03 #78
okoska3000
igen, már meg is jelent, a főoldalon ott a nagy reklámfelület, amire ha klikkelsz, láthatod is, teljes magyar verzió...
66 levél
Válasz 05.07.05. 21:40 #77
GotRot
Üdv Emberek!

Most figyelem a GTR-ben én a SEMI-PRO-t néztem meg a szimúláció részt nem is lehet kipróbálni. Hát vak is vagyok
Magyarúl is meg fog jelenni? Jól olvasom?
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
66 levél
Válasz 05.07.05. 18:11 #76
GotRot
Üdv okoska3000!

Kipróbáltam a szimulációs részét a GTR-nek. Ez is nagyon jó. Összegezve. Ez a GTR a demója alapján, szerintem a legjobb. A Richard Burns Rally demóját még nem vettem le, de szerintem az is szuper lesz.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
12750 levél
Válasz 05.07.05. 12:23 #75
okoska3000
én kipróbáltam a TRDriver2 demoját, és az nagyon vacak a full játékhoz képest, nem az hogy nincs benne kormánytámogatás, hanem a grafika is randa a fulloshoz képest...

a fullos már nagyon szép, jól irányítható (billentyűrő és kormányról egyaránt), azonban rendkívűl csalóak az ellenfelek és tulajdonképpen ezzel átmegy roncsderbibe, különben nem lehet nyerni...

a harmadik része még ezévben megjelenik, a screenek alapján nagyon szép lesz, és itt már lesz benne időmérő, azaz elsőhelyről is indulhat az ember, ha jót fut, míg a kettesben meg bevágott valahová és lehetetlenség volt győzni...

én bízva várom...

ha tetszik a GTR, akkor a durvább szimulátorok a neked valók, ha a rallyt szereted, akkor a Richard Burns Rallyt mindenképp próbáld ki, a bhmotorsportson nem véletlenül lett a tavalyi év meglepetés játéka, a legjobb fizikai modellezés és az év játéka is... mellesleg az év hangja díjat kapta ez a GTR, ami topicjában vagyunk...

számomra Richard Burns a legjobb autósszimulátor játék...
66 levél
Válasz 05.07.05. 11:37 #74
GotRot
Üdv emberek!

Köszönöm okoska3000! Megkukkantom a Richard Burns Rally demóját
Egyébként a GTR demójával egy órát játszottam Arcad stílusban, Momo kormánnyal. A tapasztalatom, hogy az irányíthatóság jó, bár a féktáv túl hosszú, de meg lehet szokni. A GTR hangjára nem tudtam odafigyelni. 0:24 - 1:30 között játszottam és nem akartam, hogy felébredjen a család. Ugyanis akkor balhéztak volna. Jobb a nyugi
A szimulációs részt ma fogom kipróbálni, (a családod elzavarom, itthonról aztán játszok ) de nem hiszem, hogy nagy gond lenne az ARCADE rész láttán.
Eddigi demók közül, ez a GTR tetszik a legjobban. A Toca is tetszene, mert túraautókkal lehet nyomulni, de azt nem csinálták jól meg. A Toca "3", meg majd a jövő zenéje lesz. Kitudja milyen lesz. (Én is meg tudom ígérni, hogy csinálok egy rallys játékot, de még programozni sem tudok.) Szerény személyem nem veszi kézpénznek, amit a játékprogramozók ígérnek.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
12750 levél
Válasz 05.07.05. 10:39 #73
okoska3000
mivel egyik kedvenc játékkategóriám, ezért hozzászólok (amúgy Logitech MOMO ForceFeedback-el tolom a játékokat, szint már csak a kis szbadidőmben autósjátékokkal játszom, mondjuk igazából a rally a kedvencem)...

tehát: az elsőszámú rallyszimulátor a Richard Burns Rally (ráadásul 3990 HUF eredetiben), ez kizárólag kormánnyal játszható, arra készítették, billentyűzet hanyagolható... ellenben kiemelkedően a rallyk közt ez, ami szimulátornak nevezhető, talán kicsit túl is szimulálták , de iszonyat feeling és lehetőségek vannak benne, hosszú pályák és nagyon technikás figyelősek, 4 évíg fejlesztették...

másik kedvencem, ami már inkább árkád-szimulátor, az a Colin04 és Colin2005, utóbbi végleges változata sokkal jobb, mint a demo vagy a screenek, sokkal szebb a grafika és iszonyat hosszú karriermód, kormánnyal feelinges vezetni, rally árkád-szimulátor közt a legjobb (Richard közelébe persze nem ér, teljesen más)...

rallyban ez a kettő, amit szeretek, másokat is próbáltam, de nagyon botrány próbálkozások számomra, főleg a Colinkoppantósak, amik ráadásul nem is jók (pl. Xpand rally nagy csalódás, semmi köze a rallyhoz pályaszerkesztés és verseny és játékmenet terén sem)...

TOCA Race Driver szériából javaslom várd meg a most készölő harmadik részt, ígéret szerint kijavítják benne azokat a hibákat, ami miatt a TRDriver2 idegesítő volt és sokkal hosszabb és többpályás versenyeket, karriert kapunk, pályaversenyben, mint árkád-szimulátor, szerintem a legjobb lesz, én nagyon várom...

GTR: nah, ez kemény szimulátor lett, talán emiatt nem lett népszerű, sokat nem próbáltam, de elég bonyolult, emiatt hanyagoltam időhiányában...

szóval ha szimulátort akarsz és a rallyt is szereted, akkor Richard Burns ajánlott, ha a GTR nehéz, és látványosabbat akarsz, várd a TRDRiver3-at...
66 levél
Válasz 05.07.05. 00:47 #72
GotRot
Sziasztok!

Aki megvette a GTR játékot, az legyen szíves a tapasztalatait megosztani. Úgymint, kormánnyal való irányítás, esetleges hibák. Ezekre volnék kíváncsi.
Most veszem le a PC Dome oldalról a GTR Demóját, de nem tudtam kivárni, hogy a demó letöltése után, magam itéljem meg a játékot. Meg az is az igazság, hogy más a demó és más a full játék. Ez jól példázza a Toca R. Racing 2 demó-ja. Ugyanis a demóban nem lehet kormánnyal menni. (ami szánalmas) Ahogy olvasom itt a Toca fórumot, inkább roncsderbizni kell a játékkal, mint turaautózgatni. Főleg, ha nyerni is szeretne az ember. A Colin McRaen Rally 2005 Demója tetszet, képileg legalábbis. Az irányíthatóság szempontjából, viszont nem a legjobb játék. (Demó alapján állítom ezt.)
Ha már írok egy autós fórumba, akkor megkérdezem, hogy ki melyik autó-szimulátoros játékot tartja a legjobbnak. (Persze kormánnyal való irányíthatóság szempontjából.)

Tehát: Kinek, mi a tapasztalata a GTR-ről és melyik a legjobb szimulátor játék. A választ előre is nagyon köszönöm.
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
346 levél
Válasz 05.07.02. 15:21 #71
gamma ragadozó
Most próbáltam ki a demót, és azt kell mondjam, a CMR 2 óta nem tetszett így autó szimulátor. És ráadásul egyelőre még csak arcade-ban próbáltam, ott is akadtak nehézségeim ugyanis. Nem tudom, miért nem volt nagyobb hírverése ennek a gyöngyszemnek...
5 levél
Válasz 05.06.29. 13:33 #70
Morientes
Asszem rájöttem a hibákra... kevés a Tápom és Túlmelegszik a VGA..
12750 levél
Válasz 05.06.29. 12:09 #69
okoska3000
akkor nálad lesz valami gubanc, ugyanis a CMRally2005-öt már több mint fél éve (mikor megjelent rögtön megvettem) játszom folyamatosan és mindíg felteszem az új havi Catalystokat, azaz az összessel tökéletesen működött minden bug vagy fagyás nélkül, most is az 5.6-os van fenn...

nem a Catalyst driverben vagy a játékprogramban van a hiba akkor, egyéb szoftveres vagy hardveres problémád lehet...
5 levél
Válasz 05.06.29. 11:08 #68
Morientes
Eredetileg az 5.6 driver volt fennt de azzal már a menüben megfagyott...
A cOlin McRae 2005 ugyan ezt csinálja csak az a játék közben fagy meg...
12750 levél
Válasz 05.06.29. 10:33 #67
okoska3000
elsőre a Catalyst 5.6, azaz a legfrisebb volt fenn?

(én kicsit régebben a demoját - mindkettőt - próbálgattam 5.x Catalystokkal és azok tökéletesen működtek)...

ráadásul a mostani megjelent európai kiadás már alapban javított változat, szal rendesen kéne futnia...

más játékot próbáltál, azokkal nincs fagyási gondod?
5 levél
Válasz 05.06.28. 23:27 #66
Morientes
Én ma vettem meg igaziba a játékot, felrakom, bejönnek az animációk, beírom a nevemet, aztán visszalépek a főmenübe és utána egyszerűen lefagy...

A konfigom:
Intel Pentium 4 2.4 Ghz
768MB DDR RAM
Sapphire Radeon 9600XT 256MB

Megpróbáltam az ATI 3.10-es drivert, ezzel el is indult a játék, sőt még autókkal is tudok menni, de ha a három versenyfunkció közül kétszer egymás után ugyan abba megyek akkor megint lefagy..

Légyszi segítsetek
56 levél
Válasz 05.05.23. 22:56 #65
paraszt007
Üdv!
Ha valaki esetleg meg szeretne válni eredeti GTR játékától, azt megvenném mondjuk féláron.
Ha vki élni szeretne a lehetőséggel, az dobjon meg egy maillel a juger@freemail.hu-ra.
12750 levél
Válasz 05.03.18. 10:51 #64
okoska3000
a warezos hozzászólásokat töröltem, ezeket mellőzzétek a fórumról, legyetek kedvesek...
1002 levél
Válasz 05.03.14. 18:07 #63
lalakov
Nem feltétlenül, csak hülyén néz ki és reménykedtem hogy kipróbálja valaki előttem.
21647 levél
Válasz 05.03.14. 17:06 #62
padavan
Úgy látom, eredményes a Starforce védelem.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1002 levél
Válasz 05.03.14. 16:34 #61
lalakov
Ezt még senki nem próbálta ki?
1002 levél
Válasz 05.03.13. 14:32 #60
lalakov
Megvette már valaki?
1 levél
Válasz 05.01.30. 13:36 #59
$$DOLLAR$$
SZASZTOK!!!! Valaki segítsen!!!!!!!!!
DOLLAR
12750 levél
Válasz 05.01.25. 12:49 #58
okoska3000
remek... akkor nemsokára biztos a boltokban is lesz...

majd told a véleményt...
21647 levél
Válasz 05.01.25. 10:29 #57
padavan
Fű alatt már "megjelent", nekem már itt pihen a vinyómon. Jobban mondva otthon. Délután ki ispróbálom.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12750 levél
Válasz 05.01.25. 10:24 #56
okoska3000
nah, megnéztem a videokat is a bhmotorsportson, kíváncsian várom a megjelenését a GTR-nek és az rFactornak is...
12750 levél
Válasz 05.01.24. 13:56 #55
okoska3000
ja, jól néznek ki a screenek, a bhmotorsportson néztem, akkor lehet, majd ezt is megvizsgáljuk
2883 levél
Válasz 05.01.22. 20:05 #54
Nayrobi
Na találtál vmit az rFactorral kapcsolatban?
Amúgy www.rfactor.net

Van egy MP demojuk, de lehet belerakni AI-t is.
A megjelenése ebben az évben várható, többet nemtudok énse.
Ha van véleményed nyugodtan leírhatod.

Amúgy ezt a játékot az ISI csinálja, akitől az F1 2002-t és az F1 Challenge 99-02-t is kaptuk. Az rFactor a GTR továbbfejlesztett motorjával megy majd, a GTR-ben az EA 1.1-es motorja dohog, ami a Nascar Thunder 2004-ben is volt, ebben a játékba a 2.0-ás verzió lesz beleépítve.
PSN: nayrobi11

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.