Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Stalin subway

1 levél
Válasz 09.09.17. 17:05 #36
eddin
segítsetek! 2. pálya asziszem v 3. nem tudom de a liftet hol kell megszerelni?? kerestem egy csomót de nem találom segítsetek lécci
3 levél
Válasz 09.07.21. 15:37 #35
Agapae
3.pálya,rosszul írtam..
3 levél
Válasz 09.07.21. 15:34 #34
Agapae
Segítsetek,mert megőrülök lassan!!!
Elakadtam a Stalin Subway 1-ben.+.pálya kinyírtam mindenkit,liftet megjavítottam,följött a lift,a kgb-s a csajjal smárolt,megöltem a kgb-st és nem tudok tovább lépni.Mindenfelé jártam már,mindenkit megöltem,de nem találom a továbbjutást.Ajtókat próbáltam berobbantani,de semmi.Hogyan tovább?!
5 levél
Válasz 08.11.07. 21:05 #33
rityó
magiz
Már nem emlékezem pontosan mindenre, de a kulcsok általában jól látható helyeken feltűnően vannak elhelyezve. Többnyire egy iróasztal fölött lebegő talán zöldes aranyszinben világitó négyzetet kell keresni, melyben egy kulcs ábrája van. Ha felvetted, a képernyő jobb alsó sarkában az éppen használt fegyver állapotjelzője mellett megjelenik a piktogramja. Úgy rémlik ebben az esetben nem a föld alatti börtönben találod, hanem az emeleten az egyik irodában. A pincében az egyik börtöncellánál ahol a főhős apja van, rövid filmbejátszás következik. Ezután az emeleti irodákat kell végigjárni, az őröket hidegre tenni, és valamelyik helyiségben a kulcsot magunkhoz venni. Van olyan rész, ahol több kulcsot is be kell gyűjteni. A játék folyamán előfordul, hogy már jártál valahol, de még nem tudtál ott semmit csinálni. Miután valahol máshol megtettél valamit, esetleg utána már a korábbi helyen tudsz aktiválni pl. egy kapcsolót. Azt hiszem ebben az esetben is kell, hogy az emlitett börtöncellánál a rövid filmbejátszás megtörténjen. Ennyit tudok, ha ez segit.
Üdv
4 levél
Válasz 08.11.02. 15:35 #32
magiz
rityó
Köszönöm szépen a segítségedet!
A föld alatti börtönben nem találom a kulcsot.Kinél van?
Magasházi Zoltán
5 levél
Válasz 08.10.21. 20:35 #31
rityó
Magiz
Ha még nem késett el az info.
A csatornákból felfelé haladva azokat a ventilátorokat szét lehet lőni, melyek lassan forognak, ezek általában szikráznak is. A lapátokat kell lőni! Egyik helyen két ventilátor van szorosan egymás mögött, és azok is lassan forognak. Itt is lőni kell a lapátokat. Utána guggolva át lehet menni a tartó vasak között. Vigyázz hogy lősz, mert a visszapattanó golyók téged is sebezhetnek!
Üdv
4 levél
Válasz 08.09.29. 20:11 #30
magiz
Helló!

Stalin Subway I-hez kellene segítség.Régi moszkvai szennyvíz csatornákon kell végigmenni.Felmentem a rozoga lépcsőn,ott van egy nagy rossz ventillátor.Ott mit kell csinálni?
Magasházi Zoltán
5 levél
Válasz 08.09.26. 11:10 #29
rityó
Kedves MORO67!
Már egyáltalán nem számítottam válaszra,így nagyon köszönöm a segítséget!
Több fórumban is utána néztem a témának, de mindenki itt akadt el, azóta pedig szó sem esett a dologról.
Azóta tovább is vittem a játékot, három hónap kihagyás után. A következő részben, a romos metró alagutakban iszonyúan beszaggatott, majdnem játszhatatlanra, pedig elötte full beállításokkal símán ment. Már attól féltem emiatt nem tudom folytatni. Később amikor már a metró állomáson zajlanak a dolgok ismét tökéletesen rezzenéstelenül működött.
Mégegyszer köszönöm.
2 levél
Válasz 08.09.11. 13:26 #28
MORO67
Ha valaki elakadt volna annál a résznél amiröl rityó veszélt a megoldás van ballra egy terem benne két nagy tartály ahogy bemész jobbra a sarokba a földön van egy rács na azt kell szétlöni abba lebukni lesz egy földalatti folyosó vizzel elárasztva na ott menny tovább ne fordulj el csak ha tulmentél a folyoson tovább kell menni és ott balra fordulni és felmenni egy szobába na onnan menni fog remélem segitettem.
5 levél
Válasz 08.06.10. 15:33 #27
rityó
Üdv mindenkinek!
Nem tudom játszott-e már valaki a Stalin Subway 2-vel?
Én most játszanám, de kb a harmadik pályán két hete elakadtam. A háztetőkön való mászkálás után egy pincébe jutok, és ott kéne megtalálni a továbbvezető utat. A pince egy részét elárasztja a víz, egy abkakba beszorul egy katona és segítségért kiabál. Segíteni nem lehet rajta, megfullad, és a továbbjutás sem jön össze nekem, pedig igyekeztem mindent alaposan végig nézni.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném,
13848 levél
Válasz 07.05.27. 13:26 #26
powerhouse
Galériás képek alapján csúnyább, mint a MoHAA. Árnyékok igazán lehetnének.
If I look back I am lost
7161 levél
Válasz 07.05.27. 13:16 #25
Sturmgewehr
Kipróbáltam a demót, engem lenyűgözött a játék. Kiváló grafika, bő fegyverarzenál, korrekt sebzési viszonyok. Egyetlen dologgal rontották el az egészet. Ha meghalok, kiírja hogy game over, és akármit nyomok se kép, se hang, nem reagál rá ki kell lépni a windowsba és újra megnyitni a játékot.
1032 levél
Válasz 07.02.21. 18:59 #24
Chavez
Háááát elolvastam a topikot, de bekell vallanom, h nem valami nagy cucc az írások mennyisége alapján. De én ezek ellenére mindenképp ki fogom próbálni, mivel sztem olyan lehet mint az Übersoldier.

Apr.: van olyan jó mint az ÜberSoldier?!
Fantázia dús?!, van benne "hú a fenébe, ez mi volt"?!
aválaszt előre kösz
4727 levél
Válasz 06.05.21. 00:19 #23
Christoph
Látom nem valami népszerű a topik (és a játék sem). Kipróbáltam. Tipikus orosz game lett belőle. Hihetetlen fapados az egész. A legjobb példa erre a multiplayer részben megjelenített karakterek. Hát az megalol . Úgy áll ott a 'red leader', mint ha vmi tesiórai gyakorlatot végezne. Azt meg föl nem tudom fogni minek ekkora nagy gépigény. Ez a grafika 5 évvel ezelőtt esetleg megállta volna a helyét, de sztem nem néz ki sokkal jobban, mint mondjuk az új Wolfenstein (ami 2001-es...). Az MI a legszembetűnőbben gyenge. 2006-ban abból áll az intelligenciája a játéknak, hogy megvárja az ajtó mögött, amíg odamegyek és lelövöm. Ha pedig esetleg, véletlenül kirohan, először kiegyenesedik és csak akkor kezd célba venni. (És amikor lő akkor meg nem is felém néz - komolyan, a hátam mögé néztem, hogy ez meg kit bámul, ha nem engem?! ). Az is furcsa, hogy van egyfajta orvos, egyfajta rab, a katonák között sem véltem felfedezni különbséget, ugyanolyan arccal rendelkezik minegyik. A zene érdekes lett, a menü zenéje sztem nagyon el lett találva úgy ahogy van, de ezekbe az alagutakba marhára nem illik ez a 'vidám' d&b.
A tűzpárbajokat nem is nevezném harcnak, mert abból áll, hogy állunk egymással szemben, vagy esetleg fedezékbe vonulok (én, de a gép nem), és lőjjük egymást, állunk mint két cövek. Most had ne hasonlítsam pl. a FEAR harcaihoz ezt....
Egyszóval ez egy olyan játék lett, amit csak az játszik akinek bejön ez a hangulat. Amolyan 'feeling' játék. Jó poén röhögni az orosz készítőkön és az egész játéknak vhogy megvan a karaktere, nem tucattermék. Tele van hibával, de számomra ez teszi a játékot érdekessé, pont ez a régi FPS-ekre jellemző esetlenség. Akinek elege van az amerikai überrealisztikus hibátlan, szuperfizikájú-grafikájú játékokból, de szeret lövöldözni, az feltétlen próbálja ki!
73 levél
Válasz 06.05.08. 22:54 #22
Heuro
Koránt sem közeledett a vége, mint ahogy gondoltam előbb.
Volt már kis fejtörő/bújócska/labirintus a ventillátorok között.

Viszont volt egy eléggé idióta húzás is.
Amikor be kell szállni a metróban a motorkocsiba és üldözni kezd a másik.
Én 1/3 élettel szálltam be és annyi is volt.
Amíg megfordulok és fegyvert váltok, hogy kinyírjam az üldözőket, már le is fogyasztják az életemet.

Persze nem estem kétségbe, hívtam az Erőt és megoldottam a dolgot, de ebben a motorkocsiban legalább egy FirstAidKit kellene hogy legyen.

Most már tényleg várom a végét, aztán elteszem a játékot az:
"Ez is megvolt" fiókba.

Egy következő, átgondoltabb, és a Windows grafikus felületéhez jobban illeszkedő alkotásra azért kíváncsi lennék.

Üdv! (fejedelem.hu)
73 levél
Válasz 06.05.08. 15:19 #21
Heuro
Köszi a választ, ahogy írtam az angol XP nálam is megoldotta a gondot.
Igazad van az AI tényleg nagyon jó.
Egyik helyen azért mentem végig 3x, mert rohattul élveztem, ahogy a kommandósok beugrálnak a metrószerelvény ablakán.
És még volt ilyen tetszetős rész.

Szóval tartom véleményemet, hogy ígéretes próbálkozás.
Csak mondjuk lehetne benne olyan, hogy Lenin mumifikált teste feltámad, és tud villámot, avagy tűzgolyót hányni az őt legyilkoló Stalin katonáira ... vagy ilyesmi

Mindenesetre lövöldözős játéknak jobb, mint némelyik nagyobb márkanevű förmedvény ... pl.: Rainbow Six utolsó része.
Na! - ennél a subway tényleg jobb.
Üdv! (fejedelem.hu)
73 levél
Válasz 06.05.08. 15:04 #20
Heuro
Hozzátennék előző soraimhoz ...
Leszsdtem a magyar XP -t, angol fel ... semmi akadás.
Eddig rules.
Hosszú kihagyás után újra játszottam néhány órát.
Hát ... van 14 éves fegyveres gyakorlatom, de rövid sorozatoknál azért ennyira nem ránt el még az AK47 sem ...

Azt hiszem, kicsit túl jóra akarták "megprogramozni" a cuccot.
Én is várom, mikor kerül elő valami szörny, vagy varázsló , mert
jóllehet most már páncélos vörösgárdisták is jönnek, de ezzel együtt kicsit egyhangú: - vadnyugati lövöldözés van ebből az egészből.

Unalmamat elűzendő: - időnként a patkányokra lövök célba, mikor olyan helyen vagyok.

Viszont volt egy-két olyan hely, ahol szerencsétlen munkások fogták a fejüket, de odébb nem mentek volna egy tár 9 mm -es golyóért sem.
De meg még kaviárért sem ...
Csak akkor tudtam továbbmenni, ha lelőttem ...

Merthogy én szeretek minden zúgot felderíteni

Nem tudom hol járok, voltam föld alatti járatokban, fényes megállókban, mindenféle szerelvényeket indítok ide-oda ...
gondolom nincs messze a vége.

Ennek ellenére érdekes kísérletnek minősítem a játékot.

Üdv! (fejedelem.hu)
8 levél
Válasz 06.04.26. 08:10 #19
tomizo
Egyenlőre a harmadi pályán vagyok, tehát sokat nem tudok mondani róla. Elakadni idáig nem lehetett. A harc elég jól sikerűlt, az ellen aránylag okosan küzd, de ha nem lesz a game-ben valami plusz, akkor delete.... Eddig semmi agyalós rész nem volt benne, már pedig anélkül csak egy aránylag jól megcsinált hentelés az egész. Ezen különben kicsit csodálkoznék, mert az oroszok általában jó hangulatu játékokat adnak ki.
3447 levél
Válasz 06.04.25. 18:22 #18
+Sniper+
Gondoltam. Mennyire nehéz? Milyen hosszú? El lehet akadni?
Asus P5K-E, Q6600, MSI 9800GTX+,4 GB/800 DDR2 GEIL, Chieftec 550W
8 levél
Válasz 06.04.25. 18:11 #17
tomizo
3447 levél
Válasz 06.04.25. 18:08 #16
+Sniper+
Senki nem játszik vele??
Asus P5K-E, Q6600, MSI 9800GTX+,4 GB/800 DDR2 GEIL, Chieftec 550W
8 levél
Válasz 06.04.23. 16:08 #15
tomizo
nálad valami más lehet a gond, nekem egy gyengébb gépen, kivesebb memóriával simán fut.
Most raktam fel a teljes játékot, a grafika engem annyire nem izgat, de szerintem elegy. Az MI egészen jól sikerűlt, a második pályán rálöttem egy katonára elrohan, megkerülte a házat és hátba támadt egy társával.... A fegyvereket szerintem szépen megcsinálták és elég változatos a felhozatal. Ami eddig hiányzik, de nagyon a fejtörők és az ügyességi részek hiánya, persze még csak a második pályán tartok. Hát igen, ez az ami a Half Life-ot annyira kiemelte a sorból, nagyon eltalálták az egyensúlyt, pulsz egy remek stori hozzá.
73 levél
Válasz 06.02.04. 13:02 #14
Heuro
Nem találtam megfelelő topic -ot, így itt kérdezek, ha már úgy is hozzászóltam:
- Tudtok e ajánlani olyan stratégiai és FPS játékot, amit TCP/IP hálózatban (Internet) lehet játszani úgy, hogy nem kell szerverre bejelentkezni?
Pl.: mint a megboldogult DUKE NUKEM 3D és társai ...

Köszi előre is!
Üdv! (fejedelem.hu)
73 levél
Válasz 06.02.04. 12:27 #13
Heuro
Izéé ... nem is tudom mit mondjak
A játékról inkább semmit, de ha egy 2.8 Intel + 6600GT + 1G RAM, gépen ílyen ricegve fut (mindegy hogy full, vagy minimum grafika), akkor nem is igen akarnék jobban megismerkedni vele

Persze lehet, hogy ATI -ra van optimalizálva?

Üdv!
Üdv! (fejedelem.hu)
711 levél
Válasz 06.01.14. 11:08 #12
Kanduhr
Nah letöltöttem a game demóját. Hát finoman szólva, ilyen förmedvényhez ritkán van szerencsém. Mielőtt uninstallálnátok, menjetek be a mappájába és másoljátok ki a MUSIC könyvtárból a menü alatt szóló számot, mert az nagyon baresz lett.
5661 levél
Válasz 06.01.04. 00:36 #11
ati2002
Egy kis képcsokor. (nem is olyan ronda ez)
---
5661 levél
Válasz 06.01.04. 00:15 #10
ati2002
Nem kicsit felemás játék ez.
Láttam már jobbat, de rosszabbat is. Igaz, ez csak a demo első pályája, de eddig csak menni és löni kellett. Remélem lesz más elem is. (amúgy elsőre nehéz volt, sok katona, akik kicsit túl jól lönek, kevés health, no kihajolás, sok visszatöltés)
Van gyenge fizika, ronybaba, ami inkább nevetséges, mint élethü, a grafika: van jobb is, rosszabb is, mindenesetre futhatna jobban is egy 6800GT-n, igaz fullos beállításokkal, de nem szabadna beakadnia időnként. A látvány nem indokolja.

Összességében 1 próbát megér.
---
21647 levél
Válasz 06.01.03. 17:10 #9
padavan
Részemről ennyi volt. Akármilyen beállításokat használok, fehér képernyőt kapok, ari kis zenével. Üdv a fejlesztőknek.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20343 levél
Válasz 06.01.03. 17:06 #8
Z-Master
21647 levél
Válasz 06.01.03. 16:57 #7
padavan
Demo out!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1525 levél
Válasz 04.06.10. 14:36 #6
fax
kösz
20343 levél
Válasz 04.06.10. 14:15 #5
Z-Master
HCgamer.hu

De láttam még vhol szabadtéri képeket is.
1525 levél
Válasz 04.06.10. 14:11 #4
fax
megadhatnád a címet mert én csak azt az egyet láttam
20343 levél
Válasz 04.06.10. 14:08 #3
Z-Master
Pár képet én is láttam a progiból. a Graffal biztos nem lesz gond.
1525 levél
Válasz 04.06.10. 14:07 #2
fax
irjatok emberek
1525 levél
Válasz 04.06.10. 13:42 #1
fax
Egy idézet a Pcgames e-havi számából

"Előző számunk kémjelentés rovatában már hirt adtunk az oroszok uj készulő FPS-éről.A játék kulcsszava:hitelesség.1952-ben járunk,a bolsevikok egy titkos fegyver bevezetésével akarják megdönteni Sztálin hatalmát,az események sodrába kerül be az általunk terelgetett főhős,egy KGB.A fejlesztők lemodelezték és felépítették az 50-es évek Moszkvájának hű másást,az akkor használatos fegyvereket,sőt vezethetűnk egy szovjet metrószerelvényt és egy jó öreg Pobedát is!A többi akciónkra reagáló NPC-k,megsemisíthető környezet már csak hab a tortán.Nekem eddig tetszik..."

A cikk mellé volt egy kép is téve ami alapján a graf elég ütős lesz remélem a játékélmény is olyan lesz amilyenek leirták.A történet alapján nem az a szokványos 2 VH-s FPS-lesz(nem egy amcsival kell irtani a németeket)én még sose csalódtam az ilyen típusu FPS-ekben(MOHAA,COD)már a alig várom

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.