Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» Brazilizátor

1610 levél
Válasz 04.09.23. 20:52 #1
MaJiN GoTeNkS
hehe nagyon lol
ez egy "Szappanopera Generátor"
enyim ez


1. rész
Mindenkit összetört a csalódás, egyedül Eugenio Lopos merít erőt belőle. Eugenio Lopos informálja a nyomozót a tervekről. Olentzaro Villanueva és Lodia De Marco Polo összebeszélnek, hogy másnap reggel titokban elutazzanak. Hector Villanueva bulit rendez az új lakásban, és egy szék lerepül az emeletről. Andresa Lol visszavonja a válási beadványt.

2. rész
Hector Villanueva úgy érzi, mindenki elárulta őt, csak Domenica Villanueva tart ki mellette. Katiana Lolo megint próbál közelebb férkőzni Morina Lopez köreihez. Urrategi Nimfa kórházban van. Olentzaro Villanueva nem ér rá, mert hobbijának él, fát vág. Morina Lopez nem tud beletörődni Eugenio Lopos végrendeletébe.

3. rész
Hector Villanueva dúsgazdag médiacézár, Lima legnagyobb kiadójának, az Editorial America-nak a tulajdonosa. Zilar Fonika megpróbálja elintézni Olentzaro Villanueva szabadlábra helyezését, de nem jár sikerrel. Domenica Villanueva saját szemével győződik meg arról, hogy a férje egy gigolo. Tiso Huam megpróbálja Olentzaro Villanueva tudomására hozni, hogy ő az ügyvédje. Serapio Villanueva továbbra is ellenséges.

4. rész
A házban is mindenki Zeta De Marco Polo ellensége. Ted Foka megnézi a felvételt. Olentzaro Villanueva még éppen a kapunál csípi el feleségét. Lodia De Marco Polo visszaadná a vagyont a családnak, még örül is a megváltozott helyzetnek. Morina Lopez és Andresa Lol megbeszélik, hogy este elutaznak Ramallóba, a holttest kihantolása miatt.

5. rész
Lodia De Marco Polo elmegy az ügyvédhez, aki ismét közli vele, hogy az öröksége által milliomos lett. Herena Villanueva a paptól kér tanácsot, hogyan éljen s öltözködjön, ha mihamarabb férjet szeretne találni magának. Hector Villanueva és Ora De Marco Polo megbeszélik, hogy menjen vissza hozzá és kezdjenek új életet. Shoshana Villanueva közli az anyjával, hogy ha nem járulnak hozzá a házasságához, elköltözik otthonról. Morina Lopez Andresa Lol keresésének ürügyén Serapio Villanueva ágyába próbál kerülni, de ő ellenáll a kísértésnek.

szal nagyon lol
na cím:
http://brazil.talpak.org/
Susnyás - Be

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.