Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Uszás-VB-EB-Olimpia

33231 levél
Válasz 21.05.11. 17:24 #93
szbszig
Most nem azért, de ez tényleg nagyon gáz.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
33231 levél
Válasz 17.01.06. 11:43 #92
szbszig
Az igen: a tervezett 8 milliárd forint helyett végül 50 milliárd forintból ilyen lett az új uszoda.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
632 levél
Válasz 16.05.23. 21:21 #91
Novae
"érmetáblán" pfff.. éremtáblát akartam írni, bocs. Amúgy azt írja az újság, hogy az eddigi aranyérmekre vonatkozóan eddig 9 volt a csúcs(2012 Debrecen).
"..jogában áll, hogy eszméletlen maradjon.. bármit is mond, senkit se érdekel.."
632 levél
Válasz 16.05.23. 19:44 #90
Novae
A londoni EB érmetáblán az első helyen végeztük 10 arannyal, 4 ezüsttel, és 5 bronzzal.
Ez nagyon szép teljesítmény!
"..jogában áll, hogy eszméletlen maradjon.. bármit is mond, senkit se érdekel.."
17220 levél
Válasz 16.05.06. 19:21 #89
ufodani
Mégis él az áldozat.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1741 levél
Válasz 16.04.08. 18:50 #88
quervo
Kezdem sajnálni az öreget a védőügyvédjei miatt.

Bayer Zsolt cikke
1741 levél
Válasz 16.04.08. 11:43 #87
quervo
Akkor megy spoilerbe

SPOILER
Mintha Charles Manson mondaná azt Ted Bundyra, hogy alapvetően jó srác volt


Azóta lemondott, és tagad mindent. Oda az alpolgármesteri címe is, és az uszodáról is leveszik a nevét.
17220 levél
Válasz 16.04.08. 11:25 #86
ufodani
Ne hagyd ki.
Vagy ha 'olyan', akkor privátba.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1741 levél
Válasz 16.04.07. 14:34 #85
quervo
Mindenki megnyugodhat, Gyárfás megvédte Kisst. Agyaltam rajta, hogy írok egy hasonlatot ehhez a hírhez, de inkább kihagyom.
28869 levél
Válasz 16.04.06. 19:55 #84
LordMatteo
Megszólalt Kiss László úszókapitány, akiről ma derült ki, hogy 1961-ben elítélték nemi erőszakért: nem mond le, erről szerinte nem neki kell döntenie.
És még méltatlan is a helyzet, ugye. Akkor nem méltatlan lemondani demagóg propaganda-célból, amikor Hosszú Katinkát kell befeketíteni a közvélemény előtt (ugye, ha a régi nagy öreget lemondatja, akkor mi szemét ez a Katinka, hogy beleállt az Úszószövetségbe). Vicces módon akkor járt volna jobban, ha tényleg le akart volna mondani...
Viszont van egy érzésem, hogy akár lemond most, akár nem, ugyanúgy a tűz közelében marad majd, ebben az országban ugyanis senkit sem lehet morálisan megölni - a lehető legrosszabb értelemben mondom ezt. Más kérdés, hogy a sportdiplomáciának is milyen jót tesz a tény, hogy nemi erőszakoló áll(t) évtizedekig a nemzeti élsportunk élén...

facebookra írtam tegnap, nem ragozom tovább.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
17220 levél
Válasz 16.04.06. 19:12 #83
ufodani
Már megy a trükközés. A wikin nyoma sem volt tegnap reggelig, h mi történt '62-ben. Aztán tegnap hoppsz már kiegészítették és megjelent a Sportpályafutás leírásában.
Jaa persze. Ő sosem titkolta, a wikis oldala is nyilvános. Az, h mennyire frankó pont nem számít. Mosdatják a szerecsent...

De nem ragozom többet. Ha vki ( nem szöbszig ) nem érti, h mi az, h egy lányt akarata ellenére hárman lefognak és szétbasznak, majd kiss lászló még félholt állapotában is tolja neki, az szar ember, és kívánom neki, h a lánya is átélje ezt.
Azonnal monnyon le!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
17220 levél
Válasz 16.04.06. 18:33 #82
ufodani
Te az egyik táborhoz tartozol ebben ez ügyben, én a másikhoz. Mindig mindenhol létezik két oldal, ez evidens.
Ezen azért kínvigyorogtam : Serényi : aki a '60-as évek elején újságot olvasott, néhány millió ember, az tudott róla. A nyilvánosság előtt zajlott az egész ügy.. Ja, hát ilyen egyszerű az egész...Bocs, h akkor nem olvastam újságot , de még jóval utánna sem, tehát jó hogy rácsodálkozok. Serényi ezzel le is tudta az egészet.
Ez az ügy sztem azért osztja meg a népeket, mert egy köztudottan népszerű és sikeres, egy ország álltal kedvelt figuráról van szó, ergo könnyű legyinteni, h ááá régen történt stb.
Ő is közszereplő, és most őt is utolérte az a tény, h bizony mindezek ellenére még neki is vannak/lehetnek ellenségei. Hogy ez most milyen okból borult, milyen érdekellentétek feszülnek a háttérben és vezettek idáig, azaz ahhoz, h célirányos qkázás történt, már sztem más lapra tartozik, illetve rám biztosan nem.
Nekem ez a story új, és felbaszott rendesen és tartom az előző hsz-omat.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 16.04.06. 18:01 #81
szbszig
Nekem az nonszensz ebben az egész ügyben továbbra is, hogy 1961-ben a magyar, sőt még a nemzetközi sajtó is lehozta a hírt, hogy mi történt, meg hogy a bíróság elítélte őket. Elvileg emberek milliói olvashatták a cikket csak Magyarországon. Olvastam olyan nyilatkozatot tegnap óta, mely szerint nem is volt kis ügy, szóval elég nagy visszhangot kapott, erről beszélt mindenki akkoriban. Aztán eltelt 55 év úgy, hogy senkinek eszébe sem jutott az egész? Most meg egyenesen úgy csodálkozunk rá, mint mondjuk a Panama-iratokra, amelyek valóban soha nem látott pénzügyi manipulációkat tárnak fel.

Én is elítélem a nemi erőszakért, de azt azért már ne vágjuk a fejéhez, hogy amikor jelentkezett szövetségi kapitánynak, alpolgármesternek, akárhova, akkor nem ezzel kezdte az önéletrajzát, hogy notórius erőszakoló. Szóval ez nagyon nem az a kategória szerintem, mint Schmitt esetében például a doktori disszertáció másolása, hiába próbálja ez a cikk azzal párhuzamba állítani. Mert ő következetesen hazudott minden egyes alkalommal, amikor magát doktorként tüntette fel valahol. Kiss meg csak egyszerűen nem beszélt róla többet. Arról már nem is beszélve, hogy ő elvileg egyszer már letöltötte a bíróság által kiszabott büntetést érte. Míg Schmitt úgy élvezte a doktori cím előnyeit, hogy soha még csak meg sem feddte senki a plagizálásért egészen addig, amíg ki nem bukott az ügy.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
17220 levél
Válasz 16.04.06. 11:49 #80
ufodani
Nyilván van összefüggés a Katinka féle vonallal, ezen meg sem lepődöm, hiszen a sportot is már elérte a vezetési adok-kapok ( pl birkózás és kézilabda ) ill a politikai irányítás.

-------

Persze lehet 2 olvasata is az ügynek.
Elkövettem, leültem ( ? ), elévült, viszont bizonyítottam a sok-sok sikerrel, amit a vezetésemmel (is) elért a magyar úszás. Ez egy dolog, ezért jár a taps!
Hogy nélküle mi lett volna...passzos, de valszeg hasonló lenne az eredmény, hiszen már előtte sem volt gyenge ez a sportág.
Az érem másik fele, - és számomra ez a döntő -, az erkölcs, a moralitás. Ez az, ami nálam egyetemleges, ha letöltöd ha nem. Biztosan megbánta, - a nyilvánosság felé mindenképpen - , de aludni azért biztosan tud ( az a lány vajon hány évig viselte a megaláztatás következményeit? ). Azt mondja, h sosem titkolta. What? Ez meg miféle semmitmondó duma. Nyilván nem is titkolhatta, hiszen ami megtörtént az megtörtént, bizonyítva van, ült is érte. Persze nem reklámozta érthető módon. Az megint más kérdés, h ha 3 év letöltendőt kapott, akkor hogy indulhatott 2 év múlva a magyar bajnokságon...És ez itt már nem csak az ő felelőssége...
Azaz
1. hatalmas protekció és vagy
2. be lett szervezve a III/III-ba.
Persze ezek közül jelen ismereteink szerint nem tudni semmit, max az akkoriak.

Visszatérve az eredethez. Egy szexuális bűncselekmény nálam felér egy gyilkossággal, azaz sosem évül el. Én erősebb vagyok nálad, azt teszek veled amit akarok adott szituációban, akkor meg pláne, ha többen is vagyunk. Egy gyilkos pl attól erősebb, h nála a fegyó és a meglepetés ( többségben ) erejével használja azt.
Pont nem érdekel, h most 75 éves az illető, és az ország a vezetése alatt mit köszönhet neki. Azért én a többesszámot használnám, hiszen a kulimunkát nem ő végezte, 'csak' biztosította a feltételeket, irányított, lobbizott és kiharcolt feltételeket. Nyilván ez más hasonló posztot betöltő vezetőkre/szövkapitányokra is igaz.
Akár jogos lehet az a kérdés is, h akkor ha valaki egyszer bűnt követett el és akár bűnhődött érte akár nem, akkor vessük ki magunk közül, és soha ne élhessen többé normális életet? Ezt nem mondom. Viszont vannak olyan cselekedetek aminél viszont nálam megáll a kérdés, mint állítás. Ezek a gyilkosság és a szexuális bűnök.
Ez utóbbit a megtörténés után , jófejségnek/viccnek/bárminek is gondolhatták utólag. Fasza ( szó szerint...)!
Nem mondom, h Kiss László egy aberrált állat. Azt gondolom, h így hozta a szitu. Ez viszont nem menti fel az alól, h egy már félig-meddig ájult lányt mint harmadik álló kárós meggyaláz és a nyakára liheg.
Szepesi Niki könyve megvan? Az egy dolog, h valszeg a pénz miatt írta, de vannak ott az úszósporton belül még egyéb érdekességek is, pl a masszőr esete. Nem mondom, h ilyen és hasonló csakis az úszósportban létezhet, viszont most erről van szó, ezért említettem.
Nem lehet ezen túllépni és felmenteni semmilyen indokkal ( régen történt, sokat tett az úszásban, leülte stb ). Nem akarok demagóg és vagy túl erkölcsösnek látszani ( sajnos nem sajnos nem is vagyok az...) de ez a fajta bűncselekmény nálam felér egy háborús bűntettel.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 16.04.06. 02:06 #79
szbszig
Ezt nem tudom értelmezni. Ráadásul holnap tárgyalja a szövetség az ügyét. 55 éven át senki sem tudott a környezetében róla, hogy a börtönből szabadult? Most kell rácsodálkozni komolyan? És mit akarnak elérni a holnapi döntéssel? 75 évesen majd példát statuálnak, és eltiltják a kislányoktól? Már nem fog megerőszakolni senkit, fel se áll neki. Már bocsánat... Nem látom át, szerintem egyikünk sem láthatja át teljesen, mi folyik a háttérben, mióta kirobbant a botrány Katinka meg a szövetség között, de ez az egész egyre gusztustalanabb.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
17220 levél
Válasz 16.04.05. 12:59 #78
ufodani
..lefogta az áldozatot, amikor társai erőszakolták, majd maga is megerőszakolta.
Mindezt Kiss László követte el.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 15.08.20. 14:36 #77
szbszig
Azért ez a kép durva.

Nem az, ahogy kinéznek rajta, hanem hogy 10 évvel ezelőtt is már ők voltak "a legerősebb csapat", és azóta semmi sem változott.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
17220 levél
Válasz 15.08.11. 13:43 #76
ufodani
Ahogy mondod.
Bábozni sem engednék senkit vele
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 15.08.10. 20:05 #75
szbszig
Szerintem ez inkább hasonlít vak komondorra, mint pulira.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
17220 levél
Válasz 15.08.09. 12:54 #74
ufodani
Széles sajnos már jó ideje élő halott.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 15.08.09. 12:50 #73
szbszig
Szélest (Gyurta edzőjét) ezúttal kórházba vitték. Az ember már nem is tud másra gondolni sajnos...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1587 levél
Válasz 15.07.29. 10:16 #72
daemoonhunter
Müsörvezető sporttv től jött át ide.
17220 levél
Válasz 15.07.29. 09:46 #71
ufodani
Ok ez mind igaz lehet, látom nonstop nézed. A technikai részek, a közvetítés riportertől független részével nincs bajom, már amennyit látok belőle. A mi kiver az a kormàny propaganda, a reformok műkódnek...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 15.07.29. 01:05 #70
szbszig
Soroljam?... Na jó, csak a ma esti alapján, oké?

A sportközvetítéseknél is rendszeresítették azt, amit az M1-en, hogy ott áll egy vagy két ember a stúdió másik végében egy kis asztalkánál, és ötprcenként lenyom gyorsan egy időjárás-jelentést. Persze időjárás-jelentés helyett itt a párhuzamosan futó mérkőzések eredményeit olvassák fel, de ehhez kurvára nem kéne plusz egy ember, meg húzni azzal az időt, hogy kapcsoljuk a Juditot ott a sarokban, és akkor teátrálisan egymás felé fordul a két műsorvezető, bemutatkozik az is, aztán elkezdi eldadogni a csapatok neveit a monitorrol, amelyekről láthatóan soha a büdös életben nem hallott még. Miért nem lehet kinyomni a képernyőre az eredményeket a stúdióbeszélgetés közben, mint minden más értelmes sportcsatornán, és aztán a néző majd elolvassa közülük azokat, amelyek érdeklik?

Ja, várjunk, ezért meg ezért. Így valóban kell ott tartani egy Juditot, aki szóban elmondja, ha a kivetítőre véletlenül nem sikerül kitenni...

A másik, még ennél is hajmeresztőbb baki az volt, amikor a felvezető beszélgetés során bemutatták a Videoton kezdőcsapatát: íme. Na, ehhez képest ők kezdtek ténylegesen, a mérkőzés kezdetére csak sikerült megtalálni. Inkább az egyezéseket érdemes keresni és megszámolni a két lista között, mert eltérésből több van... Persze van olyan, hogy a bemelegítésnél lesérül valaki, vagy bármely más ok miatt az utolsó pillanatban változtatni kell az edzőnek, de itt nyilván nem erről volt szó, hanem hogy először csak növekvő számsorrendben bevágtak 11 játékost a keretből. Még az sem tűnt fel senkinek, hogy Rudolf például eltiltott volt ezen a meccsen, Feczesin sérült... És akkor a műsorvezető még elkezdi boncolgatni is, meg megkérdezi a stúdióban ülő Bozsiktól, hogy a képen látható összeállítás alapján milyen felállást meg játékot vár a Videotontól... Aki erre köpni, nyelni nem tudott természetesen. De még hálásak lehetnek neki, mert aztán úgy hárította el az idióta kérdést, hogy az egyszeri néző számára talán nem feltétlenül derült ki, mekkora baromságot írtak ki a képernyőre meg kérdeztek tőle.

És még mielőtt valaki kötekedni kezdene megint, hogy ezek nem is komoly hibák, meg ilyen megesik mindennap... Nem, basszus, végignéztem egy komplett szezonnyi BL-közvetítést a Digin meg a Sport TV-n tavaly, és egyszer sem fordult elő még csak ezekhez hasonló baki sem. Ezeknek meg már az első héten ilyenek jönnek össze. És idén ők fogják közvetíteni a BL-t végig...

A fentiek után amúgy Hajdú B. is alakított egy keveset, de az már nem is annyira érdekes. Nem, nem azt emelném ki, hogy Gyurcsót egyszer véletlenül legyurcsányozta, bár valószínűleg a legtöbbeknek ez maradt meg ma estéről. Hanem például Soumah-t ghánainak nevezte guineai helyett; vagy a vendégek játékosát, Nikolićot titogradinak(!) titulálta, amit lassan már 25 éve Podgoricának hívunk...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
28869 levél
Válasz 15.07.27. 19:09 #69
LordMatteo
Nyilván elsőnapos balfaszkodásról beszélünk ezeknek a szerencsétlen agyhalottaknak az esetében.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
11406 levél
Válasz 15.07.27. 17:46 #68
Tyrn
most ok volt a hang, remélem csak első napos balfaszkodás volt a tegnapi.
17220 levél
Válasz 15.07.27. 17:07 #67
ufodani
Most nem azé, de ezen kívül még semmi gondom nem volt az M4-el. Láttam pár meccset + F1 stb. A F1 kifejezetten nagy zsuga volt, gondolok itt pl az előző napi felvezetésekre, színvonalas riportokra stb.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 15.07.27. 14:30 #66
szbszig
Én nem néztem, de comment:com-on is azt írták, hogy végig sietett a hang, és élvezhetetlen volt. Mondjuk az M4-től nem is vártam mást...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
11406 levél
Válasz 15.07.27. 11:19 #65
Tyrn
ezt még én nyitottam? komoly

nálatok nem csúszik (siet) m4en a buzi mezei hangja? tegnapi női meccsen kurvára idegesített, de ha férfiaknál is ez lesz, akkor más forrás után kell nézni.
17220 levél
Válasz 13.09.19. 17:38 #64
ufodani
Jóó igen, én csináltam ebből itt hírt. Én turbózom csak, mert ez annyira evidens h nagyon.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1172 levél
Válasz 13.09.19. 17:29 #63
Laccy93
Mondjuk azért szerintem ez nem akkor probléma. Gondolom a pontosság kedvéért lett ez megjegyezve. Nem ez volt a hír, hanem hogy átvette. A cikket megnézve szerintem nincs ez nagyon kihangsúlyozva. De persze lehet, te máshogy látod
Az utóbbi időben csak nagyon ritkán fejezem be, amit elk
17220 levél
Válasz 13.09.19. 17:20 #62
ufodani
Az miért óriási hír, h egy világot látott 24 éves ember világnyelven beszél. Miért kell ezt hangsúlyozni.
MA ez szinte alap már egy 'mezei' halandónál is.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1172 levél
Válasz 13.09.19. 16:23 #61
Laccy93
Konkrétan mi ezzel a baj?
Az utóbbi időben csak nagyon ritkán fejezem be, amit elk
17220 levél
Válasz 13.09.19. 10:43 #60
ufodani
A nagy szív és az eredmény.
Egyből fel is húztam magam: "amelyet angolul köszönt meg".
Eez hír?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
17220 levél
Válasz 13.08.05. 19:27 #59
ufodani
A ffi úszók beégtek rendesen, egy ezüst(bravúros-szerencsés) kivételével.
Sztem Lacika már bánja, h nem készült a 4 vegyesre, hiszen Phelps már régen tisztítókúrán van és Lochte sem indult. Gondolom ez utóbbira nem számított.
Szép volt csapat úgy mindent összevetve
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33231 levél
Válasz 13.08.04. 21:09 #58
szbszig
Ha az amerikaiakat nem zárják ki a legutolsó úszószámban, és így az egyébként általuk agyonvert franciák nem kaparintják meg az aranyérmet, akkor negyedikek lehettünk volna az éremtáblázaton. Végül most ötödikként végeztünk, de még így is csak a kevesebb bronzérmen múlt. Ettől függetlenül ez is nagyon durva eredmény. Az első három hely gyakorlatilag le van foglalva az amerikaiak, a kínaiak és az oroszok számára. Az amerikaiaknak az úszóválogatottjuk kiemelkedik a mezőnyből, a kínaiak a műugrásban tarolnak (10-ből 9 arany a normál magasságokon), az oroszok pedig műúszásban verhetetlenek (7-ből 7 arany), szóval a többi ország számára reálisan a negyedik helyért lehet küzdeni, és nekünk most majdnem összejött.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
17220 levél
Válasz 13.08.04. 08:35 #57
ufodani
Kemény: Az elmúlt négy évben Tibi volt a legjobb döntésem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
17220 levél
Válasz 13.08.03. 23:49 #56
ufodani
A nagy siker után félő, h gyász lesz az országban. Gyarmati Dezső 'bá mondhatni, halálán van. A forrás hiteles, egy volt játékosa, Somossy József mondta nekem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
33702 levél
Válasz 13.08.03. 23:40 #55
Creativ3Form
Pont hazaértem a végére. Hatalmas gratula a fiúknak!!!!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
17220 levél
Válasz 13.08.03. 23:23 #54
ufodani
Hatalmas Benedek siker. A szakmát megtanulta Dénes mellett és hozzátette őt saját magát mint példaképet, és az ő hatalmas rutinját amit a vízből hozott. Alanyokat pedig mindig lehet találni a magyar vizilabdában.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
14276 levél
Válasz 13.08.03. 23:20 #53
balays82
És elkezdődött a Benedek-korszak!

Minden tisztelet Kemény Dénesé, de talán éppen ez a kapitányváltás kellett a válogatott megújulásához. Talán senki nem várt még VB aranyat ettől az átalakított és megfiatalított kerettől, de nyilván nem is bánkódik senki, hogy ez már első alkalommal összejött. Az újoncok is remekül beváltak. Hiába a kisebb válság klubszinten, de a válogatott továbbra is (vagy megint) a világ tetején. Szép volt!
17220 levél
Válasz 13.08.03. 23:20 #52
ufodani
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nem szégyenlem. Csak biztam benne de nem hittem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
14276 levél
Válasz 13.08.03. 22:43 #51
balays82
Baromira unszimpatikus...lenne, ha az ellenfélnél védene.

Eddig elég korrekt a játékvezetés. Mivel feljöttek a montenegróinak, talán az is marad.
17220 levél
Válasz 13.08.03. 22:43 #50
ufodani
De nagy kár a 11-esért, azaz az 5-ös kihagyásáért, pedig ez alap.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
17220 levél
Válasz 13.08.03. 22:31 #49
ufodani
Remélem megéri, h itthon maradtam szombat este a döntő miatt
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
17220 levél
Válasz 13.08.03. 22:26 #48
ufodani
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
11867 levél
Válasz 13.08.03. 22:24 #47
RASTA guy
Nagy Viktor a trash talk királya
sakálemberek...
14276 levél
Válasz 13.08.03. 22:22 #46
balays82
11867 levél
Válasz 13.08.03. 22:18 #45
RASTA guy
let's roll!
sakálemberek...
17220 levél
Válasz 13.08.03. 22:15 #44
ufodani
ok hajrá!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.