Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Muki

7503 levél
Válasz 06.08.15. 01:01 #20
Attila88
nem, az egész pereputtyot gyújtsák fel.
"This movie isn't about cars, it's about a guy who owns a car"
29274 levél
Válasz 06.08.15. 00:28 #19
Germinator
nem... itt ütközik az emberi etika-erkölcs-jogrend-igazság-bosszú-érzelmek kérdése, ami már korántsem olyan egyszerű
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
5463 levél
Válasz 06.08.15. 00:26 #18
lordelrond
gyujtsák fel a gyereket is ..egyszerű nem???????
9789 levél
Válasz 06.07.31. 11:44 #17
Gillette
Nyugodtan írd. Nem fognak bannolni.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
14260 levél
Válasz 06.07.31. 10:34 #16
Babykiller
Igazából nem tudom, de hiába kívül ég az ember, a hő a belső szerveire is kihatással van, így az erőszakolás nyomai is hamarabb pusztulnak el. Túl sok helyszínelőket nézel
10104 levél
Válasz 06.07.31. 10:30 #15
eti8
hát ja, de végül is, ha meg van erőszakolva, akkor vehetnének belőle sperma mintát, és már meg is van a tettes, ha a kis idegbeteg volt... De egyébként azt meg tudják állapítani órára pontosan, hogy mikor lett felgyújtva, és sztem azt is meg lehet valahogy, hogy mikor erőszakolták meg. Bár az igaz, hogy ezeket inkább hulláról lehet megállapítani...
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
14260 levél
Válasz 06.07.31. 00:51 #14
Babykiller
Na azt marhára meg tudják ám állapítani egy szénné égett testem, mikor erőszakolták meg.
10104 levél
Válasz 06.07.31. 00:17 #13
eti8
Egyébként állítólag (jogászkörökből hallottam), nem ő gyújtotta fel, mert 2 órával azután gyujtották fel, hogy megerőszakolták és kikötözték... Szal a gyerek az megdugta, és valaki pedig felgyújtotta... Persze a töketlen rendőrség nem keresi, hanem erre a pöcsre fogja, akinek le kéne vágni a retkes faszát... A másikat meg fel kéne gyújtani...
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
5613 levél
Válasz 06.07.31. 00:10 #12
csuvi
ja, ez lehetne a normális, de nem így van.

"Ha netalántán cigány az áldozat, beindul a szociálliberális gőzhenger, kárognak a jogvédők és példás ítéletért fohászkodnak, de ha magyar cigány áldozata, akkor az elkövető származását sem szabad megírni."
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
29274 levél
Válasz 06.07.31. 00:00 #11
Germinator
mert szerintem ennek nincs köze a hírhez. Ember lőtt embert, és akkor már mindegy, hogy milyen volt.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
9368 levél
Válasz 06.07.30. 23:43 #10
Kanduhrka
Nem is mondták a tv-ben, hogy cigánygyerek gyújtotta fel. Sunyi majmok.
horrorgeeks.blogspot.com
6926 levél
Válasz 06.07.30. 23:32 #9
Death man
sztem aki iet csinál az ellen nyugodtan lehet uszitani mindenkit ...
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
29274 levél
Válasz 06.07.30. 23:25 #8
Germinator
az első hsz azt sugallja, hogy mivel cigány, védik az illetőt mindenhol, nehogy bárki is rasszistának tűnjön. Jól értem?

Nemtudom, ti milyen újságot olvastok, de mintha mindenhol ez ellen a gyerek ellen uszítanák a világot. Amit persze ugyanúgy elítélek, mert hírközlő lapoknak nem kéne senki ellen uszítani senkit.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
9513 levél
Válasz 06.07.30. 23:21 #7
Mattmaster
---
Próbálom így kifejezeni magam, mert bannolnának innen ha leírnám a véleményem.
5613 levél
Válasz 06.07.30. 23:20 #6
csuvi
olvasd el az első hsz-t. a megégetett, megerőszakolt lányról, meg arról a tetves féregről, aki mellesleg cigány
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
29274 levél
Válasz 06.07.30. 23:18 #5
Germinator
tulajdonképpen miről is szól ez a topic?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
5613 levél
Válasz 06.07.30. 19:32 #4
csuvi
lehet, de már kiveséztük nagyrészt egy másik topikban. a kettős mércéről igaza van a cikknek, de az már túlzás, hogy a cigányt valószínűleg rasszista indíték vezette szegény lány felgyújtásához. azért tette, mert megteheti, és ezt most inkább nem folytatnám, mert úgyis ki lenne csillagozva. nagyon nem jó a helyzet itthon ezzekkel kapcsolatban, de sajnos nem is lehet reménykedni, hogy ez változni fog.
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
15516 levél
Válasz 06.07.30. 19:25 #3
Silent
igenis sztem kellett volna új topik, mert tuti hosszú vita lesz itt, és megér egy külön topicot.
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
5613 levél
Válasz 06.07.30. 19:24 #2
csuvi
nem kellett volna új topik. azt viszont remélem, hogy unokatesómhoz kerül az ügy, mert ő tuti nem alkalmaz kettős mércét, és akkor még enyhén fogalmaztam
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
15516 levél
Válasz 06.07.30. 19:19 #1
Silent
A Muki becenévre hallgató brutális cigánygyerek benzinpalackkal támadta meg a magyar kislányt, aki borzasztó kínok közepette most is az életéért küzd egy budapesti kórházban. Horváth kancigány Aladár és bandája most kussol, a szociálliberális huhogók is csendben vannak, és nem arról szól a történet, hogy rasszista indokból elkövetett aljas gyilkossági kísérlet történt. Ez csak abban az esetben lehetséges, ha cigány az áldozat, mint megtapasztalhattuk rovott múltú Józsika esetében. Ezek után merje valaki azt mondani, hogy Magyarország rasszista ország. Más helyeken ilyen brutális bűncselekmény után már lángolnak a putrik. A rasszistának kikiáltott pártok nálunk pedig csendben vannak.


Iszonyú kínok közepette égett meg az a 18 éves lány, akit felgyújtott a 15 éves makói cigánygyerek. A brutális tettes hallgat, pereputtya jó cigány szokás szerint védi, hogy köreikből tettes került ki, s nem áldozat, természetesen minden úton-módon menteni próbálják a saját mentalitásuk szerint. Ááá, vékony kisgyerek ez, nem olyan bűnöző forma, mondja a sokat próbált öreg Kolompár, de a szenvedő kislányról már kevesebb szó esik. Legyen már vége a kettős mérce alkalmazásának, és a cigányokkal való kivételezésének, mert ez a helyzet is azt mutatja: a média, a hivatalos hozzáállás is elősegítheti az ilyen esetek kialakulását, mert a felbátorodott cigányok közül sokan azt hiszik, a törvény felett állnak.

Ha netalántán cigány az áldozat, beindul a szociálliberális gőzhenger, kárognak a jogvédők és példás ítéletért fohászkodnak, de ha magyar cigány áldozata, akkor az elkövető származását sem szabad megírni. Emlékezzünk Józsikára, a kekeckedő, rovott múltú purdéra, aki bekapta a másik cigány kardját, de mielőtt kiderült volna az elkövető származása, Horváth Aladárék, Tamás Gáspárék és a többi egyoldalú áljogvédő már rasszista bűncselekményt kántált, tüntetést szervezett és egészében fajgyűlölőnek kiáltotta ki Magyarországot.

Igenis meg kell vizsgálni, hogy nem rasszista indok, magyargyűlölet vezette-e a cigánygyerek mocskos kezét, aki felgyújtotta embertársát. Igenis, végre megálljt kell mondani annak a tendenciának, hogy a cigány csak áldozat lehet, szegény felkarolandó, támogatásra szoruló, mert elnyomott, megalázott és kisemmizett, hiszen pont az ellenkezőjét tapasztaljuk. Ma Magyarországon egy cigánynak mindent szabad, ha bűnözik, felmentik, ha vét a társadalom törvényei és szabályai ellen, s ezt számon kérik tőle, akkor származásával takarózik.

A tendencia egyértelmű, és ehhez azok, akiknek jó, ha anarchia van az országban, felhasználják ezt a kisebbséget. Telepedjen rá a többségre, terrorizálja, és ha beindul az ellentámadás, akkor kollektív fajgyűlöletről lehet jelentést írni Európának, Izraelnek és az USA-nak. A brutális, fel nem foghatóan kegyetlen cigánygyerek nem rohad majd tíz évig a börtönben, mert ott is király lesz, hisz kérkedhet tettével, mert ez ma az alaphelyzet. Tette súlya sem érdekli majd, mert ugye ő a hátrányos helyzetű, a kiszolgáltatott, s neki mindent szabad. A cigányok józan gondolkodású, a társadalomba beilleszkedő része sem tud mit kezdeni a helyzettel, természetesen nem vállal közösséget az ilyen lelkületű purdéval, de rájuk is hat a magyarországi cigányhisztéria. Ebből a megközelítésből nem is a gyújtogató elvetemült gonosztevő cigánygyerek a főbűnös, valamilyen szinten ő is áldozat. Az uszítás, a megvezetés áldozata, amelyet a magukat jogvédőnek nevezők szellemi vezérei a társadalmi árokásásra, a széthúzás erősítésére használnak fel.

Jobb, ha ilyen esetek uralják a közvéleményt, mintha azon gondolkodnának az emberek, hogy miért akarja megfojtani őket, elvenni kultúrájukat, fogyasztó robottá kényszeríteni őket egy törpe kisebbség.

Magyarországon két pártot kiáltottak ki rasszistának az elmúlt rövidke időszakban. Hogy nem azok, az is bizonyítja, hogy teljesen csendben vannak. Pedig ezzel nem a minősítéseket cáfolják, hanem súlytalanságukat támasztják alá. A MIÉP-nek és a Jobbiknak igenis most kéne felemelni a szavát, a Jobbiknak különösképpen írni, hiszen minden semmitmondó témában is közlik állásfoglalásukat, és felhívni nyomatékosan a közvélemény figyelmét erre az elfogadhatatlan jelenségre. Elbutított emberek nem ölhetnek, rabolhatnak, gyilkolhatnak csak azért, mert valami felfoghatatlan véderőt sugall számukra a nemzetromboló média. MIÉP, Jobbik, most kell szólni, most kell hangot adni a konkrét eset kapcsán azoknak a dolgoknak, amely az egész társadalmi rendszert felgyújtja, széthipózza.
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.