25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Heroes

Adamra
#752 Adamra [278]
Elég régen írtak a témában de azért megkérdezem. Az utolsó 4. évad után semmilyen folytatás nem várható? Annak idején volt szó, hogy filmmel zárják le...

"Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet."- Hannibal

Válasz erre

xeLaR
#751 xeLaR [4243]
Sztem most floodolni fogok egy sort, de ez a 8-as rész vmi eszméletlen nagy baromság volt...nagyon remélem, hogy ennél már nem lesz rosszabb a színvonal.

-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-

Válasz erre

Előzmény: xeLaR 2010.06.21. 11:12
xeLaR
#750 xeLaR [4243]
Na, nekikezdtem az utolsó(?) évadnak, és úgy érzem, hogy annyira nem is rossz. Mondjuk ez az utolsó rész, amit megnéztem (az 5.) nem jött be a süket csaj és képessége miatt. Fogalmam sincs, hogy mit fognak kezdeni vele, de eddig nem vagyok megelégedve vele. Akkor már inkább hozták volna vissza a "TV-ből mindent megtanulok"-csajt.
Úgy tudom jobb lesz majd a színvonal, de eddig igazán nincs vele problémám...

-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-

Válasz erre

Nayrobi
#749 Nayrobi [2883]
Kasza.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

davkar9
#748 davkar9 [11350]
Megvolt az évadzáró, sajnos elég gyengére sikeredett... Ez a Sylar egyszer jó aztán rossz de azért mégis csak jó de továbbra is gonosz dolog egy kissé kezd már unalmas lenni, na meg eléggé hiteltelen az egész. Fölvág x embert, megöli Nathant is erre Pete-tel meg már majdhogynem puszilkodnak? Gyenge volt ez az évad, nincs mit szépíteni. A szokásos lezárás (end of volume x, pár perc a következőből) alapján várható még egy új évad de nem lepődnék meg ha kasza lenne belőle. Kár hogy így alakult a sorozat.

Válasz erre

davkar9
#747 davkar9 [11350]
Na jó lehet hogy tényleg itt kéne abbahagyni... Duplarész de hát kb 15 percnyi élvezhető anyag volt benne mindössze. Nyúlik már nagyon, semmi epic képességes összecsapás mint a korábbi évadokban, ami póver meg van az csak a hülye tintázás, embermegduplázás, világító zene meg virágültetés. Most meglett volna a lehetőség, hogy Pete visszakapja a régi erejét de nem, azt nem lehetett. Ha lesz következő évad arra már lehet hogy nem nevezek be.

Válasz erre

davkar9
#746 davkar9 [11350]
Sejtettem, hogy ez a hálaadásos rész gagyi lesz. Voltak jó pillanatai de azért elég gyenge volt. Peter meg mégis mi a fenét akar, mérgesen utánarepül?... Gondolom értelmes módon nem tudja visszaszerezni az erejét (időutazással gondok lennének, magától meg nem térnek vissza a dolgok). Mellesleg a Nathan dolgot sem értem, S3 első részében a lőtt sebből pikkpakk felgyógyult az átvágott torok meg nem gyógyul? Következő részben lesz valamiféle leszámolás Peterék között de póver nélkül... Milyen az már (szögbelövő ftw, de akkor is)

Válasz erre

Nayrobi
#745 Nayrobi [2883]
Nyugi, nem lesz kasza, nem nézik annyian mint 3 éve, de így is az egyik legnézettebb a csatornán, főleg 18-49-ben. Egyszerűen csak 18 részes lesz az évad 22-24 helyett, téli szünet meg minden sorozatnál van.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.11.10. 22:09
davkar9
#744 davkar9 [11350]
Mii? Nemá! Én csak azt hallottam, hogy abba akarják hagyni, de akkor most ezért van félbe vágva, hogy sok résszel búcsúzzanak?

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2009.11.10. 22:07
Nayrobi
#743 Nayrobi [2883]
Persze h ütni fog a kövi rész, mert az lesz az őszi szezon utolsó epizódja. Folytatás jövőre, 9 résszel.

Na, nekem tetszett a mai is, jövő héten tuti durvulás lesz, kivételesen most nem nézem meg az előzetest

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.11.10. 12:10
davkar9
#742 davkar9 [11350]
Tetszett mai rész, kezd végre beindulni ez az évad is. Igazából csak a Claire-es részeket tudtam volna feledni de még mindig jobb volt mint a múltkori lányestés-elrablós. Viszont a következő rész biztosan ütni fog!

Válasz erre

Nayrobi
#741 Nayrobi [2883]
Sylart le is gyengítették, láthatod. Nem tudnak mit kezdeni az írók ezzel a sok hőssel, és jöttek újak is, szal nehéz ügy. Még mindig mérges vagyok rájuk, hogy Elle-t és Adam-et sikerült kiírniuk, ők rohadt jók voltak

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.11.05. 20:16
davkar9
#740 davkar9 [11350]
Ennyi erővel Sylart is megkopaszthatnánk. Oké, Peter biztos erős lehetett volna de végül is 3-4 képességet használt állandóan. A teleport, telekinézis ezeket leginkább. Amikor most újra tudott teleportálni és a wc-ben kötött ki az jó rész volt.

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2009.11.05. 20:12
Nayrobi
#739 Nayrobi [2883]
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy Peter nem tudja egyszerre használni az összes képességet, mert akkor nagyon erős lenne és minden történésre ő lenne a megoldás, a nézők meg mondogathatják majd, hogy "miért nincs ott Peter, úgyis elintézné". Ezért volt gáz Claire gyógyító vére is, de ezt 2-3 résszel ezelőtt elmagyarázták, legalábbis próbálták.

Szóval tetszett az új rész, ez az évad sokkal jobb, mint a 3., kicsit lassú, de inkább legyen nézhető 40 percünk, mint egy nagy WTF a végén és ennyi.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.11.05. 20:03
davkar9
#738 davkar9 [11350]
Na már azt hittem, hogy mindenki leszokott róla. Kb. az 5. résztől egész jó részek vannak. Jeremys részeknél féltem, hogy sokáig bent hagyják de szerencsére nem . Peter, Hiro, Matt/Sylar (mindekettő) részek meg tetszenek. Most a 8. zárása is elég jó volt, "most akkor mi van?!". Így a 4. évadra eljutottam oda, hogy Claire mackó kurvaédi de ha még sokat nyomatják ezt a leszbi szálat vagy egyáltalán a kollégiumi életét akkor tarkónszúrom. Peter meg kapja már vissza a régi sokképességes képességét...

8. rész
SPOILER
Remélem nem felejtik majd el Charliet úgy mint Kate-et a 2. évadban. Meg Hironval most mi van? Ha mérges akkor nem fáj a feje?

Válasz erre

Nayrobi
#737 Nayrobi [2883]
Nem a csatornára gondoltam, hanem a nézőkre. Sztem gáz, amikor fórumokon mások ezt hangoztatják, ha valakinek nem tetszik, ne nézze.

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Gillette 2009.10.31. 14:20
Gillette
#736 Gillette [9789]
"akinek nem tetszik, az ne nézze, de más szórakozását ne vegye el"

Nyílván, de a csatornát csak a nézettség érdekli. Szóval, ha sokan nem nézik és kevesen nézik akkor akaratlanul is elveszik a kissebbségnek a szórakozását.

"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2009.10.30. 12:48
Nayrobi
#735 Nayrobi [2883]
Szerintem az utolsó 3 rész nagyon jó volt, a következő pedig ütni fog, remélem nem kap kaszát, comment:com meg minden marhaságot összeír...akinek nem tetszik, az ne nézze, de más szórakozását ne vegye el, ennyi

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: Gillette 2009.10.30. 12:45
Gillette
#734 Gillette [9789]
"Na meg Claire-nek mi értelme van végülis erre a leszbi szálra?"

Hülye vagy? Végre történt valami érdekes is.

Úgy tűnik ez lesz az utolsó évad
Amit mondjuk nem nagyon sajnálok. Kicsit kényszerből néztem az utóbbi jópár részt csakazért ha már elkezdtem kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

Válasz erre

Előzmény: Mauddip 2009.10.20. 14:59
Mauddip
#733 Mauddip [1534]
Rég jártam már itt én is!

Na szóval, tényleg kezd beindulni a 4. évad, most jutott csak időm, h megnézzem az 5. részt, de ma meg is lesem mellé a 6.-at is!

A Parkman-Sylar vonal nekem nem annyira jött be, valahogy meguntam Parkman figuráját, nem vagyok arra kíváncsi már, h folyton csak szapulja magát, és azon agyal, h vajon megcsalja-e a felesége...

Az meg, ahogy davkar9 is mondta, nem értem mire jó ez a zene izé, amivel falakat repeszt a csaj... arra ott van ugyanez Sylarnél is, csak nem kell hozzá hang! Na meg Claire-nek mi értelme van végülis erre a leszbi szálra? Meg a főiskola?

Gondolom oka van, meg valószínű azért így mutatják be, h majd megunja az embereket ott is, és majd a cirkuszhoz megy vígasztalásért...

Peter-re meg kíváncsi vagyok mostmár, h ... inkább úgy fejezem ki magam, h nem értem, ha megkapta ezt a képességet, h lemásolhatja a képességeket, akkor miért nem tud egyszerre megtartani többet is, mint ahogy régen volt?

Na meg ott van Hero... Most akkor őt kiírják a sorozatból azzal, h meg fog halni talán?

A cirkuszos "Prison Break"-es figurára és a családjára viszont kíváncsi vagyok, h mégis mit is akarnak a "világtól"?

"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."

Válasz erre

Nayrobi
#732 Nayrobi [2883]
Na, kezd ez is beindulni, jó volt nagyon az új rész, tuti h nem Kring írta

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Gillette
#731 Gillette [9789]
Hát nem tudom. Pár hónapja azért hagytam abba mert már nagyon vonatottá vált az egész. Legyőzztük Sylart mindenki happy, majd visszatér Sylar megspékelve pár gonosz mellékszereplővel, de a főellenség akkor is Sylar marad. A szokásos testvér, apa-lánya, anya-fia, barát-barát harc is kezd idegesítővé válni. Az olyan erőltetett dolgokról már nem is beszélve, hogy Sylar áthelyezte a pontot a fejében. :S Eltünt a kezdeti kreativitás és olyan mintha csak muszájból vinnék tovább az egész sorozatot. Max a 2. évad végén be kellett volna fejezni vagy elvinni az egészet valami posztapokaliptikus irányba mert ez így nekem nagyon nem tetszik. 10 részben még lehet így is izgi lenne, de 25 részes évadokkal nagyon lassú és nehezen emészthető.

Mindezek mellett még hemzseg a logikai bakiktól az egész sorozat, de ezt nem fair felhozni ellene mert sajnos ezt eleve vonza magával a koncepció. Pl: Hiró vagy Peter képességei nélkül meg lehetett volna csinálni logikusan az egészet, de nélkülük meg még az 1. évad is marha unalmas lett volna a többiről nem is beszélve.

Ezek után a 4. évad első része se tud sok újat nyújtani. Sylar természetesen visszatér és amíg a teste nélkül nem tud gonoszkodni behoztak egy mellékszálat ami majd természetesen összefut a Sylar szállal pont mint a 3. évadban. De legalább a mellék gonosz T-Bag személyében jó arcnak igérkezik.

"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

Válasz erre

Peace
#730 Peace [27978]
Na ez végre egy normálisabb rész volt. Első 2 rém unalmasra sikeredett. Ez a tintás arc egyértelműen az írók legjobb húzása volt. Jelenleg az ő történetére vagyok egyedül kíváncsi, más nem nagyon tudott felcsigázni.

Válasz erre

davkar9
#729 davkar9 [11350]
Jó lesz ez az évad is. A Parkman-Sylar szál egyéltelműn a legjobb, de a Peteres is alakul. Mondjuk megint sikerült behozni egy új arcot akinek fogalmam sincs milyen szerepe lesz, lesz-e egyáltalán. Mert oké, szép a színes zene de ez mire jó?

Válasz erre

Gillette
#728 Gillette [9789]
Én most pörgettem le az előző évad utolsó 5 részét ahol anno abbahagytam és az évadnyitó 2 részt csak holnap tudom megnézni.

"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

Válasz erre

davkar9
#727 davkar9 [11350]
Na mivan, senki nem nézte? Jó lesz ez is csak már megint gondok lesznek az idővel. Kapásból tudnék mondani 3 paradoxont amit így létrehoztak de hát ezzel sosem foglalkoztak. Viszont a Parkman, Sylar szál érdekesnek tűnik. Pete meg végre visszakaphatná a saját erejét mert nekem nem tetszik ez a szupermentős dolog.

Válasz erre

davkar9
#726 davkar9 [11350]
Erre gondoltál? Ez alapján egész jó lesz. Ahogy elnézem Pete végre újra a régi többképességes képességével nyomul. Azt szerettük!

Válasz erre

Előzmény: Nayrobi 2009.09.04. 14:19
Nayrobi
#725 Nayrobi [2883]
Nem megy az oldal, amúgy már 1-2 hete van kint a neten egy 3 perces promo videó, egész jó lesz, de ugye mindig így kezdődik, aztán...

PSN: nayrobi11

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.09.04. 11:31
davkar9
#724 davkar9 [11350]
Pedig elvileg nyáron adniuk kellett volna... Mindegy én már láttam.

Nyúlfarknyi 4. évad videó

Válasz erre

-007-
#723 -007- [4472]
Még nem adta le a tv2.
Majd amikor folytatódnak a sorozatok, talán ezt is megkezdik.
De addig még aludni kell párat.

Asus K53SC / Nikon Coolpix P510

Válasz erre

Előzmény: pulffy 2009.08.05. 22:09
pulffy
#722 pulffy [402]
vagy már leadta, és a 4. évad következne? nem tudom!? szóval a következő évad mikor lesz ?

,,Többet elérhetsz szép szóval és egy fegyverrel, mint pusztán szép szóval.´´-Al Capone

Válasz erre

pulffy
#721 pulffy [402]
nem tudja valaki, hogy mikor fogja vetíteni tv2 a 3. évadot?
ha egyáltalán fogja?!

,,Többet elérhetsz szép szóval és egy fegyverrel, mint pusztán szép szóval.´´-Al Capone

Válasz erre

Obi1
#720 Obi1 [1410]
"Az a Danko meg az egyik legirritálóbb, legszánalmasabb karakter, aki valaha sorozatban szerepelt."
Ezért a címért sokan versenyeznek a Heroes-ban.
Ez a sorozat tartja szerintem a legtöbb irritáló karakter rekordját. Nem igaz hogy a három évad alatt egy jó női karaktert se tudtak létrehozni.

Claire elrontja az összes részt amiben szerepel a picsogásával. Az már csak a jéghegy csúcsa amikor a két anyjával van közös jelenete, amit úgy kell elképzelni hogy meg kell szorozni Claire nyavalygását hárommal. Még belegondolni is ijesztő..
Nikki/Tracy vagy ki a fene.. na ő még szót se érdemel..
Daphne.. megérdemelten megnyerte a legirritálóbb hős díját, de ehhez sincs különösebb hozzáfűznivalóm. Csak nála az a különlegesség hogy ha csak ránézek legszívesebbet bojkottálnám az egész Heroes-t úgy ahogy van. Hatalmas hurrá az íróknak hogy kiírták őt. Respect.

Sok hülyeség van a sorozatban (minden szereplő akkora dumbass motherfucker hogy az már leírhatatlan), de még bőven nézhető. Sylar úgy is mindig megmenti a napot, adhatnak a szájába akármilyen hülye szövegeket, miatta érdemes nyomon követni hétről-hétre a Heroes-t.

Power-saw to people!

Válasz erre

Előzmény: LiT 2009.04.25. 22:46
LiT
#719 LiT [20136]
Ez a Heroes is halad a mélypont felé.
Nem igazán tud már lekötni.
Az a Danko meg az egyik legirritálóbb, legszánalmasabb karakter, aki valaha sorozatban szerepelt.

We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...

Válasz erre

davkar9
#718 davkar9 [11350]
Jó rész volt de valahogy nem éreztem hogy volt valami jelentősége. Oké behozták 3 évad után Angela nővérét de csak egy epizód erejéig, hogy Peterék kibéküljenek?... Inkább adják már vissza a kpességeit meg Hironak a teleportálást. Amúgy ha a kis Matt hozzáérne Peterhez akkor minden képessége visszatérne? Vagy ha a Clairetől szerezné meg a gyógyulást akkor úgy is visszakapná őket? Úgy ahogy az emlékeit is regenerálta a 2. évadban.

Válasz erre

The FF Master
#717 The FF Master [3394]
kezd pörögni a sorozat
egyre jobban élvezem a dolgokat

"..Soha nem gondoltam volna hogy elvesztem őt... A rabszolgájaként végeztem, tennem kell valamit."

Válasz erre

Mauddip
#716 Mauddip [1534]
Nekem most tetszett ez a Syler gyerek új képessége, ebből még nagyon sok új dolgot lehet kihozni! Sztem jó ötlet volt!
Hiro-val viszont akkor nemtom mi volt a múltkori részben.. most akkor darabokban kapja vissza a képességét?
Peternek tényleg visszajöhetnének már!

"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."

Válasz erre

Előzmény: kEnAcE 2009.04.01. 14:53
kEnAcE
#715 kEnAcE [9563]
Szerintem akkor indulna be, ha Peter visszakapná a képességeit.

Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.

Válasz erre

Előzmény: Mauddip 2009.03.11. 00:10
Mauddip
#714 Mauddip [1534]
Mintha kezdene beindulni a sorozat, nemde!?

Nekem az előző rész és a mostani is tetszett! (s03/20-21)...

"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."

Válasz erre

Mauddip
#713 Mauddip [1534]
Csak én látom úgy, h ez a sorozat egyre szarabb és unalmasabb? A mostani részben kb Sylar érdekelt, azt annyi, a többi iszonyúen unalmas volt!

davkar9: Miért lesz most szünet? Ennyi volt a 4.évad?

"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."

Válasz erre

davkar9
#712 davkar9 [11350]
Na végre megjelennek Hiroék is erre... Sylar jó volt mint mindig, Nathan megérdemelte, Noah meg megint olyan lesz, hogy nem lehet tudni, hogy akkor most jó vagy rossz. Gondolkodtam, hogy ki lehet a Rebel, esetleg Májkáh mert ő ugyebár "ért" a gépekhez meg a faszi mondta, hogy nem volt nyoma behatolásnak, csak ő ugye mit tud ezekről a dolgokról. Most meg két hét szünet. Aztán most már legyen Peternek újra több hely a képességeknek mert bírtam az olyan részeket.

Válasz erre

Peace
#711 Peace [27978]
A sin city-s jelenet fasza volt, de egyébként megint dögunalom.

Válasz erre

davkar9
#710 davkar9 [11350]
Jó volt ez az 5. rész! Nem volt picsogás csak kellő mennyiségű képességes jelenet meg Sylar. Szeressük az ilyet!

Válasz erre

Peace
#709 Peace [27978]
Nem csak Te nézed. Viszont már kedvem sincs kommentálni a részeket mert annyira hulladéknak tartom hogy az már fáj. Én iszonyatosan beleszerettem 2006-ban és izgatottan vártam hétről-hétre az új epizódokat, de ezek a mostaniak már csak halovány árnyékai az egykori heroes-nak. Már konkrétan csak annyi érdekel hogy Sylar kideríti-e hogy honnan származik. Hiro folyamatos rinyálása az elvesztett képessége miatt mocskos idegesítő, Nathan ténykedései totálisan hidegen hagynak, Claire meg végre megpusztulhatna véglegesen. Ez a Claire vs. Noah veszekedés hányszor fog még lemenni könyörgöm??!!! Vagy hatszor eljátszották már a sorozat alatt. Szinte már csak ebből áll az egész Heroes hogy ezek rinyálnak: "Nem bírom tovább a hazudozást!!!" "De hazudnom kell hogy megvédjelek!" " De nem is miattam teszed!" ..... Ááááá engem baromira felba**!!! Na ennyi a véleményem jelenleg a sorozatról.

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.02.10. 17:45
Nayrobi
#708 Nayrobi [2883]
Tök jó eddig a 4. fejezet, nekem nagyon bejön! Megnéztem a kövi rész előzetesét, sztem kjó lesz, kicsit emlékeztetett a Company Man-re (1x17), az meg ugye a legjobb rész volt az első évadban...

PSN: nayrobi11

Válasz erre

sonicwilson
#707 sonicwilson [1]
Hi! http://www.youtube.com/watch?v=aUbDOxzxab4 . Sylar fun-ok figyelmébe ajánlom!

Válasz erre

warcat
#706 warcat [2039]
Kegyetlenül szar volt a mostani rész... de legalább a The Big Bang Theory kárpótolt.

Válasz erre

Előzmény: davkar9 2009.02.10. 17:45
davkar9
#705 davkar9 [11350]
Nem is tudom ki kell e raknom a spoilert ha csak egyedül én nézem.

SPOILER
Daphne akkor kiszállt a sorozatból, pedig már épp kezdtem megkedvelni. Peter most baszhatja, csak egy képesség, ezzel nem sokra megy. Nem az volt, hogy mindenkinek más képességet ad a szérum, tehát az ő esetében a régit kellett volna, hogy visszakapja nem? Na remélem azért a többi is visszajön még a jövőben, az előző évadban is csak pár részig tudott annyi mindent. Talán ha újra tudna gyógyulni akkor úgy visszatérne minden, úgy mint a 2. évadban az emlékei. Sylar meg... Beszarás ez az ember.

Válasz erre

davkar9
#704 davkar9 [11350]
Na senki? Pedig tényleg jó! Sokkal "emberibb" mint az előző évad.

SPOILER
Viszont nem értem, hogy Peternek minek kell hozzáérnie valakihez ha le akarja másolni a képességeét, eddig nem így működött. Meg mikor volt ő erős? Az oké, hogy a 3. évadban megverte Sylart de nem találkozott olyannal aki szupererős volt. Továbbá Noah indítékát sem értem, most azért van Nathannel, hogy ne bántsák Clairet? Oké de a haiti a haverja, őt is bezáratná?
Izgi!

Válasz erre

davkar9
#703 davkar9 [11350]
Vááá, kurva jó volt az új rész! Akiknek nem (annyira) tetszett a 3. évad azoknak jó hír, hogy ez annál (is) jobb évad lesz!

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.