Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Idén is lesz Blizzcon (Hírek)

2177 levél
Válasz 07.04.19. 11:22 #11
razak
Reméljük a legjobbakat.Mondjuk engem a Diablo nem mozgat,de a Starcraft2-re nagyon kíváncsi lennék.Egyébiránt meg csiszolgassák csak a WoW univerzumot van még benne "potenciál" bőven.

A lentebb felvázolt egyszerű játékmenet nekem pozitívum nem kell mindig agyonbonyolított skill-harcrendszer stb.Különben a szintezésre,repuszerzésre igaz legfőképpen a monotonitás ,de ez van valamit valamiért.
Nagyon forradalmi,egyszerű más rendszert nehéz találni a fejlődésre.Egy idő után az instázás is monotonitásba fullad hiszen véges azért ez a világ is ezért kell új kaland új kihívás kiegészítők formájában.
Taktikai elemre csapatmunkára pedig nagyon is szükség van már azon a szinten amikor raidelni jár a tömeg.Nem agyatlan hent mint minden más a játékban.Nem kell a hibákat elmismásolni vannak és kész mint mindenben.Az emberi tényező a legnagyobb hiba de azt nem lehet kiszűrni vannak elmebeteg playerek elég annyi.
De összeségében nagyszerű kikapcsolódást nyújt,aki vevő a fantasy világra és nekem más nem is érdekel,nem fogott meg semmi pedig próbáltam a konkurenciákat is.
Végezetül várjuk a Blizzcont!
1560 levél
Válasz 07.04.19. 11:07 #10
Retee
Ha lesz bejelentés (mert azért életünket ne tegyük rá, bár erre utalnak a jelek), akkor két név közül jöhet ki az egyik. Starcraft 2, Diablo 3. Arra sem utal semmi, hogy Blizz új MMORPG-t akarna készíteni, már csak azért sem, mert azzal maga alatt vágná a fát, hiszen a Wowtól is kéne elszippantania játékosokat, ha a másikat fel akarja futtatnia.
12973 levél
Válasz 07.04.19. 10:24 #9
McCl@ne
Nem ilyen a játékmenet, csak alacsony szinten. A játék lényege sem erről szól. Hány instában voltál? Hány Battlegroundon és hány Arénában? A játék valóban meglehetősen repetitív alacsony szinten, bár ez is csak hozzáállás kérdése, ott is fel lehet fedezni érdekes dolgokat, már 10-es szint fölött is!
Amiről Te beszélsz, az csak a játék alapját/vázát képező borzasztó egyszerű rendszer, ha tényleg csak ennyi lenne, a kutya sem játszana vele. Pláne nem úgy, hogy még fizetnek is érte.
Amúgy meg az, hogy végtelen, sem jelenti azt, hogy egyfolytában játszani kell vele. Ha meg rövid vagy véges lenne, akkor meg az lenne a baj, bár azt még meg is érteném...

Na mind1, lényeg, én is jobban szeretnék ezúttal egy single játékot, vagy ha már mindenképpen a multit erőltetik, akkor valami forradalmit, legalábbis önmagukhoz képest. De mindenképpen a 3 univerzumukból vmelyiket folytassák, már ne találjanak ki újat.
Tartom, hogy legboldogabb vmi Diablo-s címmel lennék...
Respect is not given. It's taken.
1281 levél
Válasz 07.04.19. 10:03 #8
Indigo
Igen, játszottam a 10 napos triallal, de másról sem szólt az egész, mint hogy hentelj le ebből ennyit, abból annyit, amabból x darabot, és hozd el ezt meg azt meg amazt... Közben kapsz xp-t, amiből ha összegyűlt elég, akkor szintet lépsz, és még erősebb ellenfelekkel kezdődik az egész elölről... Izgalmas...
Egyébként a havidíjat pofátlanul soknak tartom, de ha tényleg rákattannék, akkor boldogan és nevetve kifizetném, mert megtehetem. A másik meg, hogy még akkor is sajnálnám rá az időmet, mert gyakorlatilag végtelen a játék... Ez nálam nem előny, pláne ilyen játékmenettel.
12973 levél
Válasz 07.04.19. 09:44 #7
McCl@ne
Játszottál valaha is a World of Warcraft-tel?

"A Blizzard is valami hasonló útra lépett azzal, hogy a lehető legegyszerűbb játékmenettel áldotta meg a WoW-ot és a lehető legpopulárisabb fícsöröket lopkodta össze, és pakolta bele a WoW-ba..."

Mert ez arra utal, hogy nem.
Sok embernek a havidíj a problémája, ezt ki is lehet mondani, nem hinném, hogy szégyen.
Respect is not given. It's taken.
1281 levél
Válasz 07.04.19. 09:42 #6
Indigo
Ha csak az eladásokat nézem, jól fogynak a baromi sz*r nfs-ek is, az évről évre ugyanazt nyújtó ötlettelen fifa-k is, valamint "nagy névvel" rendelkező, ám bugyuta sz*rjátékok is... Ezért is hoztam fel az EA példáját. A Blizzard is valami hasonló útra lépett azzal, hogy a lehető legegyszerűbb játékmenettel áldotta meg a WoW-ot és a lehető legpopulárisabb fícsöröket lopkodta össze, és pakolta bele a WoW-ba... Emiatt sok embernek persze bejön ("egyél szart, többmillió légy nem tévedhet"), de sok embernek meg nem jön be, pl nekem sem. Persze nem lehet hibáztatni a Blizz-t azért, mert minnél kényelmesebben szeretnének minnél több pénzt keresni, csak kicsit sajnálom, hogy a stratégiai játékok királya nem fog többé vérbeli stratégiát készíteni :'(
12973 levél
Válasz 07.04.18. 23:21 #5
McCl@ne
Erre egyenlőre nem utal semmi jel, ráadásul a WoW is kiváló játék, legfeljebb nem jön be mindenkinek, de a maga nemében hibátlanhoz közelít a színvonala. És ehhez tényleg nem kell más, mint megnézni az eladásokat, a játékok nem olyanok, minta filmek, a szarra nem harapnak rá olyan könnyen a playerek.

Én magam részéről egyébként szintén Warcraft párti vagyok, jobban is örülnék egy Warcraft 4-nek, szóval ebben megegyezhetünk, de csak azért, mert kimaradt a Starcraft nálam.
Viszont ami igazán nagy durranás lenne és nagyot ütne, az a Diablo 3. Vagy Diablo Online. Bár ilyenről még szó sem volt, de azzal mindenképpen játszanék.
Respect is not given. It's taken.
1281 levél
Válasz 07.04.18. 20:35 #4
Indigo
Ez teljesen nyilvánvaló. Én viszont jobban járnék egy rts-el, mint egy mmo"rpg"-vel Na mindegy, végül is elkerülhetetlen, hogy a Blizzard is Electronic Arts-á váljon...
13848 levél
Válasz 07.04.18. 19:33 #3
powerhouse
Szerintem cash szempontjából jobban járnának egy mmorpg-vel, mint egy rts-sel.
If I look back I am lost
1281 levél
Válasz 07.04.16. 18:11 #2
Indigo
Én Warcraft 4-nek jobban örülnék, de azért kiegyeznék egy Starcraft 2-vel is Mindegy, csak ne valami pisis kisóvodásoknak való mmo"rpg"-t fejlesszenek megint...
13848 levél
Válasz 07.04.16. 16:20 #1
powerhouse
nagyon remélem. starcraft az egyik legjobb stratégia, lehet rá mondani, hogy csúnya meg blablabla, attól még az egyik legjobb.
If I look back I am lost
766 levél
Válasz 07.04.16. 16:20
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Idén is lesz Blizzcon (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.