Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fallout 3 - új képek (Hírek)

Fallout 3

Fallout 3
A legutóbbi Fallout 3 cikkek, hírek
2724 levél
Válasz 07.07.04. 16:08 #35
CitizenX
Minden soroddal egyet lehet érteni, még azokkal is, amelyekkel ellentmondasz annak, amit én írtam.
www.csinicucc.extra.hu
4345 levél
Válasz 07.07.04. 10:02 #34
gothmog
"Eljárt az idő a Fallout 1-2 szintű cuccok felett, ha most kidobnának egy ilyesmit, egy nagyon szűk rétegen kívül a kutya nem lenne rá kiváncsi. Viszont megpróbálnak valami olyat csinálni, ami megfelel a mai kritériumoknak, és mégis megmarad benne a sokak által sokat emlegetett Fallout érzés."

Hát, igen. Abból kell kiindulni, hogy ma már majdnem mindenki "casual player". Leül a gép elé, csili-vili grafikát akar, ami megdolgoztatja a legújabb videokártyáját, adrenalinfokozó izgalmakat, pörgős játékmenetet. Nem akar perceket tökölni arra várva, hogy az ellenfelek szépen lelépegessék a körüket, vagy akar heteket eltölteni azzal, hogy kiismerje a bonyolult szabályrendszert. Én igazából szinte csak CRPG-kel játszom, és ott nagyon érződik ez a - számomra - szomorú trend. Az újabb CRPG-k, tisztelet a kivételnek, egyre messzebb kerülnek az eredeti PnP verziók esszenciájától. Ilyen szempontból engem is elkeserít, amikor a PnP játékok szellemiségéhez egyik legközelebb álló Fallout sorozat új része kapcsán pl. olyanokat olvas az ember, hogy "hát igen, körökre osztott harc, de ha elfogynak az akciópontok, akkor lehet real-time nyomatni a skulót a mutánsok képébe".
Ugyanakkor sajnos CitizenX-nek tökéletesen igaza van. Én egy kisebbséget képviselek ezzel a szemlélettel, a játék pedig, akárhogy is nézzük egy üzleti vállalkozás a készítőnek és a kiadónak is, így nem a hardcore fan-oknak fogják elkészíteni, hanem megpróbálják kisakkozni (legalábbis egy Bethesda szintű fejlesztőgárda esetében ez feltételezhető), hogy milyen "játékelembeli konfiggal" lehet a legtöbb vásárlót megfogni. A többségnek pedig az kell, amit az Oblivion, a KotOR vagy a Fable képvisel. És megjegyzem, nem is olyan rosszak ezek a játékok (mondjuk nekem az Oblivion csalódás volt, mert kb. 30 óráig remek játékélményt nyújtott, de azután kiderült, hogy nincs benne több újdonság, puskapor, és onnantól kezdve egy végtelenül repetitív, unalmas valamivé vált, legalábbis az én számomra).
Én úgy próbálom nézni az egészet, hogy egy a Fallout világában játszódó újabb játék készül. Annak pedig igenis ígéretesnek tűnik! Egyszerűen nem szabad az előző két rész másolatát várni.

Viszont annyiban ellentmondanék CitizenX-nek, hogy a Fallout 1-2 szintű cuccok felett csak és kizárólag grafikai értelemben járt el az idő. Amúgy összehasonlíthatatanul összetettebbek és kifinomultabbak, mint a mostanság megjelenő, hasonló stílusú játékok...
Endure. In enduring, grow strong.
36 levél
Válasz 07.07.04. 01:52 #33
strar11
Olyan jók ezek a fórumok, egymás anyázásáról szól szinte minden téma. Unatkozol délután, és már rohadtul megmondanád valakinek a magadét? Gyere a pcdome-re! Nem mondom, én se vagyok jobb, én is beböfögök bármit, de... (Graf, meg hagyományok meg egyébről: Felőlem lehet bármilyen csilli-villi, és a korhoz kellően akciódús, csak az optimalizálás legyen eltalálva! Nem voltam soha fallout fan, tehát nekem nem fáj ha látom az új képeket, de az visznont nagyon fájna, ha szétszaggatná a gépem.)
13364 levél
Válasz 07.07.03. 22:22 #32
McCl@ne
Hát a srác tolkieni fantáziáról tett tanúbizonyságot, bearanyozva mindezzel a délutánomat
Respect is not given. It's taken.
9513 levél
Válasz 07.07.03. 20:25 #31
Mattmaster
201 levél
Válasz 07.07.03. 19:16 #30
balu999
201 levél
Válasz 07.07.03. 19:15 #29
balu999
Sok fallout fan van.Látogass el ide:http://www.c3.hu/~frc/fallout2/index.html vagy ide:http://www.nma-fallout.com/.Az 1. a magyarorsztágon az egyik legismerteb
a 2. meg világon az egyik legismertebb.Rengeteg falloutos oldal van még de felesleges linkelgetnem.Nem azt írtam , hogy nem fogok játszani a Fallout 3-mal , hanem az első benyomást írtam le.Képek alapján meg szerintem még nem
tudom 100%-osan eldönteni , hogy mennyire jó garfika lesz mert ezek a képek nem kész játékból vannak kiszedve.Szivesen rá állok egy új Falloutra de min mondtam Fallout 1-2 -nek megvolta a saját hangulata és nem biztos , hogy azt a hangulatot kapom vissza.Lehet , hogy 1-2 óra után megtetszik.
OK.Akkor fanyalgok.
Csáááá
2724 levél
Válasz 07.07.03. 19:05 #28
CitizenX
Csúf dolog ez a hátulról mellbe megosztósdi. De nem fog menni.
www.csinicucc.extra.hu
2724 levél
Válasz 07.07.03. 19:05 #27
CitizenX
Szerinted kábé mennyi hc fallout fan van a világon? 10-20 ezer? Ennél nem több. Nem igazán komoly vásárlóerő. Ennyien vennék meg azt a Falloutot, amit te vártál. És nem kéne ennyire kétségbe esni, a változtatás nem jelent feltétlenül rosszat, az majd csak a játékban derülhet ki, hogyna működnek ezek a featurek. És ugye azt mindannyian jól tudjuk, hogy távolról sem szuergrafikáról van szó - láttuk a képeket. Inkább a képekből áradó, teljesen egyedi és zseniális hangulatról. Most mennyiből tart ráállni egy részleteiben új Falloutra, amikor remélhetőleg valami iszonyat hangulata lesz - reményeim szerint STALKER verő? Szerintem egy-két óra, és lubickolni fogsz benne.

Oké, fanyalogjál csak, innentől kezdve nem emelek szót ellene. De eddig is írtam ellenvéleményt, miért szerinted az eddigiek mik voltak? VGA-tesztek?
www.csinicucc.extra.hu
201 levél
Válasz 07.07.03. 18:56 #26
balu999
Helyesírás neked sem az erősséged ahogy látom.Azt is látom , hogy 2 közül te vagy a primitívebb.
Csáááá
201 levél
Válasz 07.07.03. 18:54 #25
balu999
Az ok , hogy a mai szinvonalnak megfelelően csinálnak valamit de én úgy gondolom , hogy aki igazán Fallout fan abból pont ezekkel a változtatásokkal ölik ki a fallout érzést.Szerintem egy olyan játéknál aminek van egy kis múltja nem feltétlenül kell supergrafika.Itt van pl a starcraft2.Képek és az infó alapján nem lesz egy csúcsgraf de mégis több millióan várják.Én így gondoltam a Fallout 3-ra is , hogy nem fognak sok mindent változtatni benne (most nem elsősorban a grafikára gondolok) de még is sokan várják.

És ha fanyalgok az téged miért érdekel.Ha szerinted hülyeséget írok (ami nem biztos) akkor írjál rá ellen véleményt (amit írtál az nem éppen ellenvélemény volt).
Csáááá
13364 levél
Válasz 07.07.03. 18:50 #24
McCl@ne
26 évesen ilyen ilyen helyesírással és szellemi kvalitással... Honnan szereztél szgépet és ki kapcsolta be neked? Te vadbarom, olvasd már el, amit írsz!
Respect is not given. It's taken.
2724 levél
Válasz 07.07.03. 18:35 #23
CitizenX
Ja, én fanyalgok alaptalanul, bizonyára.

Ja, és felhomályosítalak: Nem neked készítenek játékot, nem a te perszonális igényeidet akarják kielégíteni. Durva, mi? És én nem döntöttem el semmit, csupán bízom a fejlesztésben. Eljárt az idő a Fallout 1-2 szintű cuccok felett, ha most kidobnának egy ilyesmit, egy nagyon szűk rétegen kívül a kutya nem lenne rá kiváncsi. Viszont megpróbálnak valami olyat csinálni, ami megfelel a mai kritériumoknak, és mégis megmarad benne a sokak által sokat emlegetett Fallout érzés. Más a harcrendszer - hát tiszta tragédia. Más a szabájrendszer - uhh, istenem...
www.csinicucc.extra.hu
201 levél
Válasz 07.07.03. 18:25 #22
balu999
műfanyalgó faszfej=TE.
A néhány kép és a kiszivárgott infó elég bőre sikerült és pont azt változtattak meg benne amit szerintem nem kéne.De látom te is nagy szakértő vagy ha a néhány képből meg kiszivárgott infóból rögtön eldöntöd azt hogy ez
csak is jó lehet.Grafika és fps/tps néztre váltás nem is lenne akkor baj.Nekem a bajom a harcrendszerrel van ami nagyon úgy tűnik , hogy oéyan lesz mint az obli csak raknak célzást is testrészekre.Szabájrendszert is megváltoztzatták.
Csáááá
2724 levél
Válasz 07.07.03. 18:16 #21
CitizenX
Legalább írni tanulj már meg, ember...
www.csinicucc.extra.hu
201 levél
Válasz 07.07.03. 18:14 #20
balu999
Letot pont ezt értem alatta.Írok egy személyes kritikát egy programmol amiben az én gondolataim vannak benne és te erre támadsz.Szántó vető paraszt szótárat nem ismerem de ha már emlitetted te biztos.Te használtál olyan jelzőket amik nem éppen ide illőek erre reagáltam.Neked is ragálnod kellet volna de nem így.
Csáááá
2724 levél
Válasz 07.07.03. 18:05 #19
CitizenX
Ja. És ha az Oblivion szarabb lett jobb grafikával, akkor biztos, hogy itt is áll ez a dolog. (gyerekek, ez elmebeteg!) És tudod, a MAI játékstudiók nem az ősgamer arcoknak készítenek játékot, hanem a MAI játékosoknak, akiknek MAI elvárásaik vannak. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem veszel benne részt. Hülyeségeket viszont akkor sem illik beszélni, önégetést a Kossuth téren kéne elvégezni.

Ha annyira hiányoltok egy ósdi graffal rendelkező Fallout 3-at, nosza, elő azt az SDK-t, oszt hegesszetek egyet magatoknak. Ennyi.
www.csinicucc.extra.hu
2724 levél
Válasz 07.07.03. 18:02 #18
CitizenX
A néhány képből meg kiszivárgott infóból te aztán levágtad, hogy szar a játékélmény. Ügyes vagy, gratulálok hozzá. Rosszul vagyok az ilyen műfanyalgó faszfejektől, akik képesek úgy magukévá tenni a fórumhájpokat, hogy észre sem veszik...
www.csinicucc.extra.hu
13364 levél
Válasz 07.07.03. 17:05 #17
McCl@ne
Hogy a "bofád" és a "valki" alatt mit értesz, azt még csak-csak kihámozom valahogy, de hogy a "cigánykodni" ige mit takar, azt fejtsd már ki légyszíves! Nem mindenki él olyan környezetben, ahol ez a kifejező szófordulat feltétlenül egyértelmű jelentéssel bír. Hála a jó Istennek.
Persze a végtelenül objektív és megalapozott überalles véleményed előtt én azért fejet hajtok, csak mellékelj már egy ilyen szántó-vető parasztszótárat legközelebb a mondandód mellé, és akkor rendben leszünk!
Respect is not given. It's taken.
201 levél
Válasz 07.07.03. 16:54 #16
balu999
Látom neked még nagyobb a bofád.Nem tudom úgy leírni ide egy játékról a véleményemet , hogy ne cigánykodna valki (most pl te).
Csáááá
13364 levél
Válasz 07.07.03. 16:47 #15
McCl@ne
Nagy a pofád, de kurva nagy hülyeségeket beszélsz vele.
"Játékélményt nem kell elrontani a szupergrafika javára"
Olyat még nem láttam, hogy a szupergrafika rontotta volna el a játékélményt. De te már biztos. A Fallout univerzum TPS nézet után kiált, te meg szard össze magad. Nézz rá a képekre ember, az jelentkezz ki az oldalról.
Respect is not given. It's taken.
201 levél
Válasz 07.07.03. 16:44 #14
balu999
Játékélményt nem kell elrontani a szupergrafika javára.Oblovion is pl szebb lett mint a Morrowind de egyben szarabb is.Fallout1-2-őt nagyon szeretem és ezért is mondom , hogy nem kell bele új nézet meg extramindenszar mert a szememben az már nem fallout 3 hanem Obivionra gyártott fallout mod.
Lámalámaláma...
Csáááá
13364 levél
Válasz 07.07.03. 16:34 #13
McCl@ne
De kurva jó lenne egy Fallout 2.1 DirectX 10-es izometrikus nézettel!
Lámalámaláma...
Respect is not given. It's taken.
201 levél
Válasz 07.07.03. 16:30 #12
balu999
Ezt a hülyeséget tartogasd magadnak.
Csáááá
2724 levél
Válasz 07.07.03. 16:06 #11
CitizenX
Ezt a hülyeséget tartogasd a Hardwiredre. Nem Fallout remake lesz, hanem Fallout 3.
www.csinicucc.extra.hu
201 levél
Válasz 07.07.03. 16:04 #10
balu999
Oblivionra gyártott fallout mod.Ha komolyan gondolták volna a Fallout 3-at akkor nem cseszik el a régi kamera nézetet és a régi szabályrendszert meg a régi hangulatot meg a régi mindent.Persze nem azt mondom , hogy a régi grafika kell de.
Csáááá
2724 levél
Válasz 07.07.03. 15:39 #9
CitizenX
Télleg, Magic, gyere már el fórumtalira!
www.csinicucc.extra.hu
2724 levél
Válasz 07.07.03. 15:38 #8
CitizenX
Má' mé'? STALKER miatt is hogy be voltam lázadva megjelenésig, HL2 fan is voltam, MOH fan most is vagyok, Max Payne überalles, Condemnedről sem mondtam rosszat sose, autós gammákért is lihegek, há' mi kéne még tezstvírem? (jó, mondjuk 80%-ban fikázok, de akkor tényleg úgy is gondolom, nem vagyok divatfikázó)
www.csinicucc.extra.hu
17778 levél
Válasz 07.07.03. 13:57 #7
MagicMoment
ezt is megértük,h egy játékra iet mondasz???
2724 levél
Válasz 07.07.03. 13:46 #6
CitizenX
Nagyon kemény.
www.csinicucc.extra.hu
17778 levél
Válasz 07.07.03. 12:22 #5
MagicMoment
vagy:
óóóó ez atommódon odab*sz!
legalábbis az én szememben.
13364 levél
Válasz 07.07.03. 12:16 #4
McCl@ne
óóóóóó, de jó!

vagy

óóóóóó, de gagyi?

Csak mert a neten mindenféléket fröcsögnek, de szerintem pl. kegyetlen király lesz, ezek a képek is nagyon hangulatosak, csak kár, hogy az már nincs köztük, amikor a mutáns -amelyik az egyik képen szerepel- fejét szarrálövik, abból egyértelműen kiderül, hogy nem lesz ez sem estimese!
Meg ugye jött ki néhány infó róla, mint pl. az, hogy DirectX 10 támogatást is pakolnak az Oblivion motorjába és rengeteg szinkronszínész dolgozik a projekten, meg ilyesmi, főleg technikai jellegűek.
Respect is not given. It's taken.
3999 levél
Válasz 07.07.03. 12:14 #3
drdani
öcsém. ez király. amőgy semmit sem tudtam a gemeről eddig, de ahogy megnéztem a képeket, egyből az oblivion jutott eszembe látszik rajta hogy a beteshda csinálja...
Ahol a rendetlenség törvény, rendcsináló a lázadó!!
17778 levél
Válasz 07.07.03. 12:11 #2
MagicMoment
óóóóóóóóóóóóóóóó
766 levél
Válasz 07.07.03. 12:11 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Fallout 3 - új képek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.