Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 3 - új képek

Öt kép a kultikus RPG-ről.

2007.07.03. 11:22 | Retee | kategória: Játék

Lelkiismeretesen dolgozik a Fallout jogait pár hónapja megvevő Bethesda Softworks a kultikus szerepjáték harmadik részén. A Liam Neeson által megszemélyesített főszereplő persze ismét visszatér poszt-apokaliptikus világába, hogy ott megküzdjön a groteszk teremtményekkel. A tervek szerint jövőre megjelenő RPG-ről most öt új kép érkezett, íme: ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Fallout 3 - új képek
Fallout 3 - új képekFallout 3 - új képekFallout 3 - új képekFallout 3 - új képekFallout 3 - új képek
Fallout 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 3

hozzászólások (35)

Mattmaster
Mattmaster 2007.07.03. 20:25
=TE

:D beszarás.
McCl@ne
McCl@ne 2007.07.03. 22:22
Hát a srác tolkieni fantáziáról tett tanúbizonyságot, bearanyozva mindezzel a délutánomat:-D
strar11
strar11 2007.07.04. 01:52
Olyan jók ezek a fórumok, egymás anyázásáról szól szinte minden téma. Unatkozol délután, és már rohadtul megmondanád valakinek a magadét? Gyere a pcdome-re! Nem mondom, én se vagyok jobb, én is beböfögök bármit, de... (Graf, meg hagyományok meg egyébről: Felőlem lehet bármilyen csilli-villi, és a korhoz kellően akciódús, csak az optimalizálás legyen eltalálva! Nem voltam soha fallout fan, tehát nekem nem fáj ha látom az új képeket, de az visznont nagyon fájna, ha szétszaggatná a gépem.)
gothmog
gothmog 2007.07.04. 10:02
"Eljárt az idő a Fallout 1-2 szintű cuccok felett, ha most kidobnának egy ilyesmit, egy nagyon szűk rétegen kívül a kutya nem lenne rá kiváncsi. Viszont megpróbálnak valami olyat csinálni, ami megfelel a mai kritériumoknak, és mégis megmarad benne a sokak által sokat emlegetett Fallout érzés."

Hát, igen. Abból kell kiindulni, hogy ma már majdnem mindenki "casual player". Leül a gép elé, csili-vili grafikát akar, ami megdolgoztatja a legújabb videokártyáját, adrenalinfokozó izgalmakat, pörgős játékmenetet. Nem akar perceket tökölni arra várva, hogy az ellenfelek szépen lelépegessék a körüket, vagy akar heteket eltölteni azzal, hogy kiismerje a bonyolult szabályrendszert. Én igazából szinte csak CRPG-kel játszom, és ott nagyon érződik ez a - számomra - szomorú trend. Az újabb CRPG-k, tisztelet a kivételnek, egyre messzebb kerülnek az eredeti PnP verziók esszenciájától. Ilyen szempontból engem is elkeserít, amikor a PnP játékok szellemiségéhez egyik legközelebb álló Fallout sorozat új része kapcsán pl. olyanokat olvas az ember, hogy "hát igen, körökre osztott harc, de ha elfogynak az akciópontok, akkor lehet real-time nyomatni a skulót a mutánsok képébe".
Ugyanakkor sajnos CitizenX-nek tökéletesen igaza van. Én egy kisebbséget képviselek ezzel a szemlélettel, a játék pedig, akárhogy is nézzük egy üzleti vállalkozás a készítőnek és a kiadónak is, így nem a hardcore fan-oknak fogják elkészíteni, hanem megpróbálják kisakkozni (legalábbis egy Bethesda szintű fejlesztőgárda esetében ez feltételezhető), hogy milyen "játékelembeli konfiggal" lehet a legtöbb vásárlót megfogni. A többségnek pedig az kell, amit az Oblivion, a KotOR vagy a Fable képvisel. És megjegyzem, nem is olyan rosszak ezek a játékok (mondjuk nekem az Oblivion csalódás volt, mert kb. 30 óráig remek játékélményt nyújtott, de azután kiderült, hogy nincs benne több újdonság, puskapor, és onnantól kezdve egy végtelenül repetitív, unalmas valamivé vált, legalábbis az én számomra).
Én úgy próbálom nézni az egészet, hogy egy a Fallout világában játszódó újabb játék készül. Annak pedig igenis ígéretesnek tűnik! Egyszerűen nem szabad az előző két rész másolatát várni.

Viszont annyiban ellentmondanék CitizenX-nek, hogy a Fallout 1-2 szintű cuccok felett csak és kizárólag grafikai értelemben járt el az idő. Amúgy összehasonlíthatatanul összetettebbek és kifinomultabbak, mint a mostanság megjelenő, hasonló stílusú játékok...
CitizenX
CitizenX 2007.07.04. 16:08
Minden soroddal egyet lehet érteni, még azokkal is, amelyekkel ellentmondasz annak, amit én írtam. :-D
ajánlott olvasnivaló