Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Fable: The Lost Chapters (Ismertető)

Fable: The Lost Chapters

Fable: The Lost Chapters
A legutóbbi Fable: The Lost Chapters cikkek, hírek
13 levél
Válasz 11.04.27. 17:11 #21
mikroman
Ha visszamész a kövekhez és tab-billentyűvel végignézed őket, akkro láthatod, hogy melyik milyen szótagot jelent. Csak meg kell célozni helyes sorrendben a köveket és végigpaskolgatni ököllel a négyet. Ha elcseszed, akkor kapsz a nyakadba egy vérfarkast azt hiszem
Angolul a megfejtés: hits (nem SHIT. kipróbáltam )
Magyarul Ka-já-ló-hős
Legalábbis a rajongói fordításban (ami szerintem jobb lett mint a magyar kiadáshoz járó)
8 levél
Válasz 11.03.11. 19:31 #20
istvan95
Sziasztok !!

Az Avo temploma elötti jelszót nem birom kitalálni,de már megmondta a jelszót az a fószer az avo templomába KAJÁLÓMESTER vagy KAJÁLÓKIRÁJ már nem is tudom pontosan de azt nem tudom beütni azokba a kövekbe sehogyan sem lééci segitsetek hogy hogy üssem be oda a kódot !
3 levél
Válasz 10.07.23. 16:07 #19
mikromanus
Minek a sok suskához csalás? Max türelem kell
Megveszed az ásustól ami sok van neki, aztán eladod haszonnal ugyanannak. Ha nincs neki a kívánt áruból, de neked van akkor többet ad érte, még ha ezerszámra adod is egyszerrre. De mivel ha sok áru lesz nála hirtelen, akkor eladja bagóért. Így bármennyiszer megveheted olcsón és eladhatod drágábban ugyanazt. Kezdetben kisebb értékű termékekkel tudsz csak üzletelni, de később ha áttérsz a luxuscikkekre, vagy az varázsitalokra, akkor onnan már dől a lé. A megfelelő "sárga" képesség és a hírnév növeli a haszonkulcsot, de anélkül is át lehet verni az árusokat. CSak sok alma, sonka, parfüm, gyógyital vagy épp hamis jeggyűrű kell hozzá, hogy jól mozogjanak az árak. Lényegében bármin tudsz pénzt szerezni. Én mindig csontra lefosztom a boltosokat, csak hogy több eladnivaló készletem legyen
Az ilyen üzletelésnél növekszik a skill képességed (vagy mi a "sárga"). Ha a harci szorzód aktív, azaz egynél magasabb, akkor meg többszörösét szerezheted a tapasztalati pontoknak
8 levél
Válasz 10.04.15. 19:04 #18
istvan95
Es van csalas vagy valami a Falbe Explorerben lehet a penzt megnovelni ?

Es ha igen hogyan ?
aki tudja leci segitsen
8 levél
Válasz 10.04.15. 17:41 #17
istvan95
Aha telleg lehet kosz.

Es ijenko valahogy lehet penzt szerezni ?
33740 levél
Válasz 10.04.15. 15:39 #16
Creativ3Form
De lehet. Várd meg míg lemegy a stáblista és folytathatod. Járkálhatsz és amit csak akarsz.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
8 levél
Válasz 10.04.15. 15:36 #15
istvan95
Amikor megltem masodszor Penges Jecket akor veget ert a jatek.

Es nem lehet hogy tovabb fojtassam mar kuldetesek nelkul csak jatkalni benem meg ijesmi nem lehet ?
8 levél
Válasz 10.04.15. 13:05 #14
istvan95
Hello !!

Megtudjatok mutatni vagy mondani hogy hol vannak elrejtve az Ezust KULCSOK ???????????

leci
167 levél
Válasz 09.04.08. 07:50 #13
froginator
oda mész a feleségedhez,nyomod neki a hős sexi pózokat meg az udvarlásokat és ha bezöldül akk ágyba akar majd vinni.
3 levél
Válasz 09.04.02. 18:21 #12
Avo konnycsepp
mondjátok! hogy lehet sekszelni ebben a játékban?Légyszi küldjétek el email-ben: necromanta99@citromail.hu
13 levél
Válasz 08.02.22. 19:33 #11
mikroman
Latom mar megvalaszoltak kerdesedet. Viszont mint oly sok feladatnál ennél is van egy kevésbé költséges és "jó" oldali megoldás. Mármint a jelszó megszerzésének az Avo templom melletti urgétől. Kéregeti nagy lelkesen az értékes kavicsot, de ha kap egy-két pofont elmondja amit tud enélkül is. Néha a legegyszerűbb megoldások is meghozzák az eredményt. Ha nem kisangyalka tipus vagy válasszad a könnyebb utat
3857 levél
Válasz 07.12.27. 20:57 #10
norfeus
Hát ussd le a koveken a HITS-et,ottvan a démonkapufotl nemmessze kicsit lefelé ha jol emlékszem,4 ko és mindegyik más más beut jelent,a helyes sorrendben kell leutni oket.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
418 levél
Válasz 07.12.27. 15:39 #9
fineri
valaki!!!!

az egyik küldetés amit Maze ad ott nem tudok mit csinálni odamegyek a démon kapuhoz és azt halancsálja üssem meg a varázsköveket ha trudom a nevet beütöm a hits nevet amit rubinért mondot avo temploma melleti pasas
oda megyek a démonkapuhoz és megint dumálok viszont ugyan azt mondja MIT SZURTAM ELL?????????
4695 levél
Válasz 07.07.18. 12:46 #8
szedrencs
Gonoszként a drain life 4. szintje csak akkor érhető el, ha 100% gonosz vagy.
3 levél
Válasz 07.07.18. 12:03 #7
fghdfg
Újrakezdtem a játékot és most már nem tapasztaltam az előzőleg felmerült hibát. Volt olyan, hogy a beállítottság módosító mégis pozitív irányba ment amikor nem kellett volna, de ez állandóan változott mint ahogy annak mértéke is. Most sikerült gonoszként is megtanulnom azokat a varázslatokat amik a romlott erkölcsel járnak együtt. Ebből arra következtetek, hogy korábbi észrevételem nem jellemző a játékra, legalábbis nem általános jellegű.
4345 levél
Válasz 07.07.12. 11:48 #6
gothmog
Szedrencs "k"-val írta (projekt), Te pedig "c"-vel (project). Lehet, hogy ez volt a baj...
Endure. In enduring, grow strong.
3 levél
Válasz 07.07.12. 10:57 #5
fghdfg
Most értem haza, sajnos legutóbb uninstalláltam a programot a save-ekkel (és tetoválásokal) együtt (mondván, hogy legrosszabb estetben is újra kezdem, de egy scrennshotot még így is lehet készíteni új emberként is arról, hogy az adott sötét mágia megvásárlása pozitív irányba viszi el a beállítottságomat. De az e-mailszolgáltalóm szerint nincs ilyen cím, hogy "support@cdproject.hu". Legalábbís ezt írta vissza a "mailer deamon".
Azért még megpróbálom később.
4695 levél
Válasz 07.07.09. 09:26 #4
szedrencs
Ez érdekes, mert egyfelől a lokalizálás során ebbe nem nyúltak bele, illetve a tesztelés során mindkét oldalt végigvitték a tesztelők.

Ettől függetlenül ha screenshotokkal alá tudod támasztani, akkor azokat kérlek küldd el a support_kukac_cdprojekt_pont_hu címre.

Kösz.
8079 levél
Válasz 07.07.07. 22:29 #3
Gerry
Jómagam nem tapasztaltam efféle problémát a végigjátszás során. Másrészt pedig Avo templomában a +400-as javuláshoz gonoszként csupán 80000 ezer arany kell-ha ezek után egy picit is áldozol még az oltáron, akkor jó pár évet meg is fiatalodsz.
3 levél
Válasz 07.07.07. 10:51 #2
fghdfg
Megvettem. Ígényes a doboz, blabla.. DE.
Maga a játékkal nincs is semmi probléma, egy dolgot leszámítva. Talán apróságnak tűnhet, de szerintem súlyos hiba, ami nagyon el tudja rontani a játékélményt.
Néhány varázslatnak csak jó illetve gonosz beállítotsággal válhatsz mesterévé. Ezt a játék is szóvá teszi és én is ötletes dolognak tartom. A probléma az, hogy ez FORDÍTVA TÖRTÉNIK, MINT AHOGY FEL VAN TŰNTETVE.
Azaz, hogy elérd a mesteri szintet a köpönyegforgatás, őrjöngés és életerő elszívás varázslatokban nem gonosz, hanem JÓ beállítottságú kell, hogy legyél... Míg például a gyógyításnál fordítva...
Nos én egy velejéig gonosz varázslót formáltam meg eddigi játékom folyamán. Most vagy kezdhetem újra az egészet, vagy felmegyek avo templomába és úgy kb. egy millió goldért (amennyi az egész játékban nincs) talán átléphetek a jó oldalra, hogy végre legyen értelme annak a sok pontnak amit kidobtam azért, hogy ezeket a spelleket használjam. De akkor is alapjaiban sérül az egész ha egy szőke glóriás-pillangós alakkal fogok itt sötét igéket mormolni. Mert innentől már régen rossz az egész..
Úgyhogy kedves játékos társaim, vagy használjatok olyan varázslatokat, amik beállítottságtól függetlenül tanulhatók, vagy inkább meg se vegyétek a programot, ill. beszerezhettek be egy NORMÁLISAN működő változatot, de ne ezt...
766 levél
Válasz 07.07.07. 10:51 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Fable: The Lost Chapters (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.