Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Augusztus 20 Budapesten

4 levél
Válasz 00.08.21. 19:19 #5
killeragy
Ja,és alig tartott negyed oráig.Máskor mindig meguntam a végét de most már akkor vége volt amikor rájöttem hogy elkezdödött.Egyébként a közlekedés tényleg szörnyü volt és nemtom hogy láttátok-e de annyi kinai volt mint az állat. Egyébként lehet hogy volt akinek tetszett,ez csak az én vélaményem volt.
897 levél
Válasz 00.08.21. 19:17 #4
Csokistej
Én hülye egy tömeggel teli utcába keveredtem, ahol mellettem jobbra és balra 8emelet magas házak takartak mindent, s mit ad isten, a hajó pont előttem lődözte rakétáit.
Király vol nagyon a látvány (és nagyon hangos is), de aztán már nem volt sör, előtt húgymeleg volt.
Utána elmentünk a metroval, de tömeg nem volt, aztán pedig a Batthyányin megláttuk azt a kurva sok sörös/iceteas, cólásüveget, a földön mindenhol szeméthelmok.

Nemzeti ünnepet a tüzijáték sugalmazta csak, inkább csak gedáppázás volt.

Hehehe tobzódom a nevekben
4 levél
Válasz 00.08.21. 19:10 #3
killeragy
Mikor tegnap este hazajöttem én is irni akartam a tüzijátékrol de már túl álmos voltam.Azt mondták ez lesz a legnagyobb,legjobb...de a legsz*rabb volt amit eddig láttam.A lágymányosiról néztem ahol annyian votak mint a ruszkik.Végülis egész pontosan kezdték,de ennyi volt az összes jo az egészben.Olyan kevés rakétát löttek fel hogy én is többet petárdáztam szilveszterkor.Csináltak valamit a lánchidnál de azt már nem lehetett látni.
41 levél
Válasz 00.08.21. 13:52 #2
Guri
Én egy kicsit másképpen éltem át az egészet.
17:30-kor indultunk vissza Zamárdiból. Kissebb nagyobb nehézségek árán (karambolok, lerobbanások) sikerült eljutni Budapest közelébe 21-re. 22 után már át is értünk a Lágymányosi hídon keresztül Pestre.
Közben valamit néha láttunk a fényeffektekből. Szerencsére egyik haverom közelebb volt mint én, ezért felhívtam és telefonon keresztül hallhattam a durranásokat is, mert csak hanggal igazi a tűzijáték.

De valahogy nem nagyon bánom, hogy nem nyomorogtam a metrón a tömegben.

31 levél
Válasz 00.08.21. 09:23 #1
Delta
Kíváncsi volnék, kinek mi a véleménye a tegnapi show-ról?
Én a Kossuth térről néztem végig, és nem tűnt valami nagy számnak a tüzijáték, szerintem semmivel nem volt jobb mint az előzők, pedig azt mondták, sokkal több pénzbe került. Az esemény előtt és után ugyan a BKV sűrítette a járatait, de a tömeget abszolút nem tudták kontrollálni a rendőrök, úgyhogy a sűrített járatok semmit nem segítettek. Jó volt 5 percet állni a szerelvénnyel a metró alagútban, mert a tömeg miatt nem lehetett kiszállni a Deákon...
A tüzijáték után szintén lehetetlen volt a közlekedés, a Margit hídon iszonyatos tömeg, aminél már csak az ott eldobált szemétkupac volt nagyobb, az utcai árusok pofátlan áron árultak minden csepp folyadékot (Bem rakpart, 1 korsó langyos sör 400 forint, a pofámba nyomja hogy elfogyott az ásványvíz, közben meg ott kortyolgatja a sajátját... )

Mindent egybevetve nekem a tegnap este elég nagy csalódás volt...


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.