Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed Pro Street - videók (Hírek)

Need for Speed: ProStreet

Need for Speed: ProStreet
A legutóbbi Need for Speed: ProStreet cikkek, hírek
1567 levél
Válasz 07.10.25. 22:19 #9
Marv
persze, igaz amit írtál, szerintem tudjuk is, hogy hogy értjük az összehasonlítást.

DiRT irányíthatóság: ékes bizonyítéka annak, hogy billentyű és billentyű közt is van különbség (nekem szar kormányom van, amit nem is használok rég óta, nem ad igazán hozzá a játékélményhez, így billentyűvel játszom). Haveromnál néztem a DiRT-öt, nem tudtam 5 mp-et kocc nélkül menni. Hazajöttem, felraktam, és nagyon kellemes irányíthatóság fogadott. élmény volt még billentyűvel is, belső nézetben (noname bill. rulez! ).

Nekem RBR nem tetszett.
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
97 levél
Válasz 07.10.25. 21:14 #8
Csaba86
A Dirt nálam is leszerepelt az irányíthatatlansága miatt (a szimókkal amúgy sem vok túlságosan kibékülve, mivel nincs kormányom, de a R.B.R. az nagyon jó volt!). Az NFS-t amúgy sem illik szimulátorokkal összehasonlítani, úgymond "teljesen más kategória", és játékélmény. Ez olyan, mintha rendeznénk egy Civilization vs. C&C viadalt. Mindkettő stratégiai játék, de teljesen más szellemben készültek - és persze ettől eltekintve mindkettő utolérhetetlen a maga kategóriájában.
1567 levél
Válasz 07.10.25. 21:08 #7
Marv
"DIRT pedig tökéletesen leszerepelt nálam a teljesen elmebeteg gépigényével"

tök jogos. egyébként olyan videókarim van mint neked (már ha még az 1950pro-d van) és én jelentős javulást tapasztaltam, miután bíbelődtem egy sort driverekkel. Előző omega drivert felraktam és csak a többszereplős versenyeken ment le 30FPS alá a játék (miután a HDR levettem, főleg). Egyébként igaz. amit írtál sajnos.

Nem feltétlen ostobaság, szerintem a Carbon szar (a maga módján), mégis a legszórakoztatóbb autós játék volt számomra az előző évben. NFS sosem szar, max az ember csalódik benne a maga mércéjéhez képest. A legszórakoztatóbb autós játék.

RACE07: nem tudom hogy állsz a WTCC-vel, vagy DTM-mel, ha azt szereted (én legalábbis amikor véletlen elkapom, akkor megnézem, de nem igazítom a hétvégém hozzá, mint mondjuk a F1-hez), akkor nagyon fog tetszeni. Ha a BMW-s játék tetszett (márha megnézted ), akkor ez a "te játékod". Nem mellesleg igen szórakoztató benne a F3000 és a Forma BMW .
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
9077 levél
Válasz 07.10.25. 18:45 #6
goodboy007
A Race 07-et is érdemes kipróbálni, a szimulátorok között elsőrangú (SimBin játék, mimás is lehetne ), a gépigénye pedig egész korrekt. Még az én masinámon is mediumon-highon megy, bár ez nem is csoda, hisz még mindig a most már 2 éves motor hajtja.
In god we trust, all others we track!
21647 levél
Válasz 07.10.25. 18:24 #5
padavan
A RACE07-hez még nem volt szerencsém, a DIRT pedig tökéletesen leszerepelt nálam a teljesen elmebeteg gépigényével. Biztosan marha élvezetes játék, milyen kár, hogy a nyugati átlag sem rendelkezik olyan géppel, amelyen szépen futna maxon.

És persze némiképp ostobaság egy meg sem jelent játékot Év Játékaként emlegetni, de azt hiszem, mindenképpen várományos lehet erre a címre.

Egy Év Játéka egyébként nálam nem csak azt jeleti, hogy szép, és remek élményt ad, hanem azt is, hogy emberi léptékű gépen is szépen elszaladgál. Itt a DIRT már el is vérzett. RACE07 pedig... - hát majd megnézem.Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1567 levél
Válasz 07.10.25. 15:04 #4
Marv
Nyugtával a napot... én azt mondom.

Amúgy év autós játéka számomra már megvan: RACE07 - és Collin: DiRT.
Csupán a belső nézetes hangulatukkal is a földig rombolnak mindent. És olyan élményt nyújt amit még egy NFS se tud utolérni, abból fakadóan, hogy arcade autóverseny. Ez nem azt jelenti, hogy a 3 cím közül nem a NFS-el fogok a legtöbbet játszani. de akkor sem több egyszerű fungame-nél. ám abból numero uno.

Ha a szimulátorokat nem autós játékként kezeljük, akkor az év autósjéka, az biztos . Mindenesetre a Carbon után van mit szépíteniük minőségben...

A pályák (főleg a városiak) tényleg zseniálisnak tűnnek.
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
1 levél
Válasz 07.10.25. 14:53 #3
mrdevils
A pontos megjelenés mikor lesz?
21647 levél
Válasz 07.10.25. 12:48 #2
padavan
Zseniális grafika, remek helyszinek, nagyszerű hangulat. Akár még az év autós játéka is lehet belőle, az eddigi NFS-részektől eltérő módon most megérdemelten.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
766 levél
Válasz 07.10.25. 12:48 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Need for Speed Pro Street - videók (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.