Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed Pro Street - videók

Két új videó a hamarosan megjelenő Pro Streetről.

2007.10.25. 12:32 | szerző: Retee | kategória: Játék

Két újabb videó érkezett az október végén megjelenő Need for Speed Pro Streetről, amely - ahogy a neve is mutatja - a pörgős utcai versenyeket kívánja virtuális formába átdolgozni. Az első videón a Nissan GT-R-t tekinthetjük meg, míg a másodikon az online versenyekről mesél nekünk az egyik fejlesztő. ■Need for Speed: ProStreet
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: ProStreet

hozzászólások (8)

padavan
padavan 2007.10.25. 18:24
A RACE07-hez még nem volt szerencsém, a DIRT pedig tökéletesen leszerepelt nálam a teljesen elmebeteg gépigényével. Biztosan marha élvezetes játék, milyen kár, hogy a nyugati átlag sem rendelkezik olyan géppel, amelyen szépen futna maxon.

És persze némiképp ostobaság egy meg sem jelent játékot Év Játékaként emlegetni, de azt hiszem, mindenképpen várományos lehet erre a címre.

Egy Év Játéka egyébként nálam nem csak azt jeleti, hogy szép, és remek élményt ad, hanem azt is, hogy emberi léptékű gépen is szépen elszaladgál. Itt a DIRT már el is vérzett. RACE07 pedig... - hát majd megnézem.
goodboy007
goodboy007 2007.10.25. 18:45
A Race 07-et is érdemes kipróbálni, a szimulátorok között elsőrangú (SimBin játék, mimás is lehetne:) ), a gépigénye pedig egész korrekt. Még az én masinámon is mediumon-highon megy, bár ez nem is csoda, hisz még mindig a most már 2 éves motor hajtja.
Marv
Marv 2007.10.25. 21:08
"DIRT pedig tökéletesen leszerepelt nálam a teljesen elmebeteg gépigényével"

tök jogos. egyébként olyan videókarim van mint neked (már ha még az 1950pro-d van) és én jelentős javulást tapasztaltam, miután bíbelődtem egy sort driverekkel. Előző omega drivert felraktam és csak a többszereplős versenyeken ment le 30FPS alá a játék (miután a HDR levettem, főleg). Egyébként igaz. amit írtál sajnos.

Nem feltétlen ostobaság, szerintem a Carbon szar (a maga módján), mégis a legszórakoztatóbb autós játék volt számomra az előző évben. NFS sosem szar, max az ember csalódik benne a maga mércéjéhez képest. A legszórakoztatóbb autós játék.

RACE07: nem tudom hogy állsz a WTCC-vel, vagy DTM-mel, ha azt szereted (én legalábbis amikor véletlen elkapom, akkor megnézem, de nem igazítom a hétvégém hozzá, mint mondjuk a F1-hez), akkor nagyon fog tetszeni. Ha a BMW-s játék tetszett (márha megnézted :) ), akkor ez a "te játékod". Nem mellesleg igen szórakoztató benne a F3000 és a Forma BMW :).
Csaba86
Csaba86 2007.10.25. 21:14
A Dirt nálam is leszerepelt az irányíthatatlansága miatt (a szimókkal amúgy sem vok túlságosan kibékülve, mivel nincs kormányom, de a R.B.R. az nagyon jó volt!). Az NFS-t amúgy sem illik szimulátorokkal összehasonlítani, úgymond "teljesen más kategória", és játékélmény. Ez olyan, mintha rendeznénk egy Civilization vs. C&C viadalt. Mindkettő stratégiai játék, de teljesen más szellemben készültek - és persze ettől eltekintve mindkettő utolérhetetlen a maga kategóriájában.:love:
Marv
Marv 2007.10.25. 22:19
persze, igaz amit írtál, szerintem tudjuk is, hogy hogy értjük az összehasonlítást. :)

DiRT irányíthatóság: ékes bizonyítéka annak, hogy billentyű és billentyű közt is van különbség (nekem szar kormányom van, amit nem is használok rég óta, nem ad igazán hozzá a játékélményhez, így billentyűvel játszom). Haveromnál néztem a DiRT-öt, nem tudtam 5 mp-et kocc nélkül menni. Hazajöttem, felraktam, és nagyon kellemes irányíthatóság fogadott. élmény volt még billentyűvel is, belső nézetben (noname bill. rulez! :) ).

Nekem RBR nem tetszett.
ajánlott olvasnivaló