Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Delta Force: Black Ops (Hírek)

Delta Force: Black Ops

Delta Force: Black Ops
A legutóbbi Delta Force: Black Ops cikkek, hírek
11407 levél
Válasz 08.02.13. 08:30 #8
Lacko
Nekem a DF1 single-ben is és LAN-ban is nagy élmény volt. Akkoriban LAN-ban mindig Q2-t kellett játszani, mert kollégáknak az jött be és nagyon megörültem, amikor rá tudtam őket dumálni a DF1-re.
Vicces volt, mert akkor még a cégen kifelé is lehetett játszani (később letiltották) de mi ezt nem tudtuk és indítottunk egy szervert, hogy nyomjuk és egyszercsak bejelentkeztek kintről tök ismeretlenek... Egyből nekik estünk és csépeltük őket.

Az egyik kollégámat meg nem érdekelte, hogy a king of the hill lényege a minél több bent töltött idő és elment a világ végére (végtelen szélességű volt a terep) és onnan egy hegytetőről távcsövezett minket, de olyan messziről, hogy még egy pixelt se láttunk belőle... De jó is volt!

A BHD-nek az volt a baja, hogy követte a trendi "poligonos" 3D grafikát, mint azóta minden játék, és ezért nem tetszett annyira a grafikája.
20761 levél
Válasz 08.02.12. 23:13 #7
Eric
A Land Warriort én is csíptem anno. Még multiztunk is a haverokkal. Persze akkoriban szélessávú net még hírmondóban sem volt, így mindig valamelyikünknél összegyűltünk, cepelve a pc-ket és a súlyos crt monitorokat.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.02.12. 21:48 #6
padavan
A Novalogic DFBHD volt az első netes játékélményem. Délután bekötötték a netet, este már mentem is fel az egyik Nova szeróra, és persze emberesen szét lettem kapva. De marhára élveztem, hogy "élő emberek" ellen harcolok. Aztán feleszméltem, hogy éjjel fél három van...

Amúgy szerintem a single sem volt rossz, sőt... Kifejezetten jó volt akkor a grafikája, a küldetések pedig marha dinamikusak, pörgősek, mondhati, "kólofdutisek" voltak. Nem tudom, a mai mezőnyben hogyan tud helytálni egy DF-játék, én drukkolok, hogy ismét nagyot dobbantsanak.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
23 levél
Válasz 08.02.12. 20:03 #5
BAT
Már hogyne lehetne kapni..

novalogic.com >> klikk >> Downloads
7048 levél
Válasz 08.02.12. 15:36 #4
GustyX
Én anno Land Warriorral ismertem meg a sorozatot, ami nagyon bejött, noha abban is érezhető volt az "anti IQ", de ennek ellenére nagyon élveztem a játékot.
A BHD (már csak a témája miatt is) egyik kedvenc FPS-m a súlyos hibái ellenére. Ha lett volna benne mesterséges IQ akkor az abszolút kedvenc FPS/akció gamem lenne.
Így utólag/ma azonban a fegyverhangok kifejezetten ratyik.
Azt viszont sajnálom, hogy nem lehet már kapni, mert a multiját szívesen tolnám a novaworld-on.
Gondolom ezekből egyértelműen kiderült, hogy nagyon várom ezt az új részt, így mostmár felkerült a "Most wanted 2008" listámra(noha a kellő configom nem lesz meg hozzá)
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11407 levél
Válasz 08.02.12. 14:10 #3
Lacko
Szerintem a DF:BHD engine-en lovagolnak továbbra is, mint a JTF esetében... Nem rossz az, de tényleg nagyon klassz volt a DF1.
17778 levél
Válasz 08.02.12. 14:02 #2
MagicMoment
szvsz az első delta force-ot semmivel sem sikerült felül múlni. a black hawk down nem volt rossz próbálkozás,de közelébe sem ért annak az élménynek,amit az első rész adott..
kiváncsi leszek,h mivel rukkolnak majd elő..
766 levél
Válasz 08.02.12. 14:02 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Delta Force: Black Ops (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.