Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Delta Force: Black Ops

A Novalogic feléleszti a DF-et?

2008.02.12. 10:46 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ma már talán keveseknek ismerős a Novalogic fejlesztőcsapatának neve, pedig a 90-es években igen sikeres játékokat alkottak - elsősorban a légi harcok kategóriájában. A Commanche sorozat és az F-22 Lightning II mellett mára viszont már csak egyetlen olyan nevük maradt, amelyet még ismer a közönség: a Delta Force. A meglehetősen vegyes megítélésű és eltérően sikeres széria most úgy néz ki, hogy egy újabb darabbal gazdagodik, méghozzá a Delta Force: Black Opsal. A Worthplaying információ szerint a csapat hamarosan bejelentheti az alkotást, amelynek megjelenése még az idei évre van beütemezve, ám ennél több részletet egyelőre nem lehet róla tudni. ■

hozzászólások (7)

GustyX
GustyX 2008.02.12. 15:36
Én anno Land Warriorral ismertem meg a sorozatot, ami nagyon bejött, noha abban is érezhető volt az "anti IQ", de ennek ellenére nagyon élveztem a játékot.
A BHD (már csak a témája miatt is) egyik kedvenc FPS-m a súlyos hibái ellenére. Ha lett volna benne mesterséges IQ akkor az abszolút kedvenc FPS/akció gamem lenne.
Így utólag/ma azonban a fegyverhangok kifejezetten ratyik:).
Azt viszont sajnálom, hogy nem lehet már kapni, mert a multiját szívesen tolnám a novaworld-on.
Gondolom ezekből egyértelműen kiderült, hogy nagyon várom ezt az új részt, így mostmár felkerült a "Most wanted 2008" listámra:)(noha a kellő configom nem lesz meg hozzá:D:()
BAT
BAT 2008.02.12. 20:03
Már hogyne lehetne kapni.. :-)

novalogic.com >> klikk >> Downloads
padavan
padavan 2008.02.12. 21:48
A Novalogic DFBHD volt az első netes játékélményem. :) Délután bekötötték a netet, este már mentem is fel az egyik Nova szeróra, és persze emberesen szét lettem kapva. De marhára élveztem, hogy "élő emberek" ellen harcolok. Aztán feleszméltem, hogy éjjel fél három van... :)

Amúgy szerintem a single sem volt rossz, sőt... Kifejezetten jó volt akkor a grafikája, a küldetések pedig marha dinamikusak, pörgősek, mondhati, "kólofdutisek" voltak. Nem tudom, a mai mezőnyben hogyan tud helytálni egy DF-játék, én drukkolok, hogy ismét nagyot dobbantsanak.
Eric
Eric 2008.02.12. 23:13
A Land Warriort én is csíptem anno. Még multiztunk is a haverokkal. Persze akkoriban szélessávú net még hírmondóban sem volt, így mindig valamelyikünknél összegyűltünk, cepelve a pc-ket és a súlyos crt monitorokat. :)
Lacko
Lacko 2008.02.13. 08:30
Nekem a DF1 single-ben is és LAN-ban is nagy élmény volt. Akkoriban LAN-ban mindig Q2-t kellett játszani, mert kollégáknak az jött be és nagyon megörültem, amikor rá tudtam őket dumálni a DF1-re.
Vicces volt, mert akkor még a cégen kifelé is lehetett játszani (később letiltották) de mi ezt nem tudtuk és indítottunk egy szervert, hogy nyomjuk és egyszercsak bejelentkeztek kintről tök ismeretlenek... :) Egyből nekik estünk és csépeltük őket.

Az egyik kollégámat meg nem érdekelte, hogy a king of the hill lényege a minél több bent töltött idő és elment a világ végére (végtelen szélességű volt a terep) és onnan egy hegytetőről távcsövezett minket, de olyan messziről, hogy még egy pixelt se láttunk belőle... :D De jó is volt!

A BHD-nek az volt a baja, hogy követte a trendi "poligonos" 3D grafikát, mint azóta minden játék, és ezért nem tetszett annyira a grafikája.
ajánlott olvasnivaló