Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars: Force Unleashed - új videó (Hírek)

Star Wars: The Force Unleashed

Star Wars: The Force Unleashed
A legutóbbi Star Wars: The Force Unleashed cikkek, hírek
5 levél
Válasz 08.10.28. 11:38 #4
VADER$$
ok kössz
1146 levél
Válasz 08.10.23. 12:05 #3
sysnrt


Azt jelenti, hogy a történet egyes elemeit tartalmazza, ha megnézed, előre tudni fogod, hogy mi fog történni.
5 levél
Válasz 08.10.23. 10:16 #2
VADER$$
DE EGGYÁLTALÁN MI AZ A SPOILERS? VIRUS? VAGY MI A FASZ?
21647 levél
Válasz 08.06.13. 18:16 #1
padavan
Az lehet, hogy a LucasArts privilégiuma Star-Wars játékot készíteni, de egyre bizonyosabb az is, hogy képtelenek egy normális darabot összehozni. Itt van példának a Star-Wars Unleashed legfrissebb bemutató videója, amely annyira felemás, hogy az már fáj.

Lássuk csak: A koncepció teljesen megfelel egy játékhoz. Darth Vader nekilát felkutatni és lenyomni a még életben maradt Jedi lovagokat, és eközben szert tesz egy roppant erős tanítványra, aki aztán lezúzza a fél galaxist. Hurrá. No de a megvalósítás?

Én nem tudom a frankót, de nekem egyes – állítólag ingame – jeleneteknél nagyon úgy tűnt, mintha concept artok előtt mozgattak volna karaktereket vagy űrhajókat, és pl. egy űrbázis felrobbantásánál egy stabil festményre varázsoltak volna Windows Movie Makerrel egy gagyi tűz-effektet. Szóval olyan az egész, mintha hülyének akarnák nézni az embereket. Ha még sincs igazam, és valós ingame jeleneteket láttunk, az még nagyobb gáz, mert az a színvonal , amit ezeknél a kérdéses bevágásoknál látunk, eléggé hajmeresztően ócska.

Ez a felemásság szinte az egész videót végig kíséri: A karakterek mozgása – pl. amikor Vader megérkezik a vukik bolygójára, és oldalról mutatják, ahogy elcaplat a döglött rohamosztagosok között – sokszor vér gyagyi, ahogyan a karakterek megvalósítása – pl. Leia – is hagy kívánni valót maga után. Ugyanakkor látunk szép csatajeleneteket – Vader osztja a vukikat -és remek karaktereket – pl. pont Darth Vader.

Most akkor mi van? A készítők rendkívül lelkesen nyomják a sódert, és ha az ember becsukná a szemét, akkor még el is hinné,micsoda nagyszerű Star-Wars játékot kapnak a konzolosok. Lesz itt minden: Leia szenátor életéből elcsípett epizódok, láthatjuk a megépülő Halálcsillagot, meg egyéb cukiságok.

De szinte vágásról-vágásra váltakozik a színvonal, hol egy teljesen elfogadható kinézetű játék az, amit látunk, máskor meg egy régen elavult foson kéne röhögnünk. Pedig a kettő ugyanaz: A Star-Wars Unleashed.

Szóval akkor mi van itt? Concept Artok előtt mozgatott karakterek, szar és jó grafika egyszerre? Mi van? Meg tudná ezt valaki magyarázni?

(HD-ben jobban látszik mindez.)
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
766 levél
Válasz 08.06.13. 18:16
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars: Force Unleashed - új videó (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.