Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Force Unleashed - új videó

Újabb videó a két trilógia között játszódó Force Unleashedről.

2008.06.13. 15:06 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nagy várakozás előzi meg a következő Star Wars játék, a Star Wars: Force Unleashed megjelenését, amely a két trilógia közti időben játszódik, s a 66-os parancsot túlélő Jedik levadászásáról szól. Darth Vader tanítványaként ugyanis ezt a parancsot kapjuk meg, ám a játék bevezetőjében magát a sötét nagyurat is irányíthatjuk, mikor a vukik bolygóján kutat egy ott bujdosó Jedi lovag után. A különleges fizikai motorral büszkélkedő Force Unleashedről most megjelent egy új videó, de vigyázat, ahogy az elején is jelzik, a trailers spoiler veszélyes! ■

Star Wars: The Force Unleashed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Force Unleashed

hozzászólások (4)

padavan
padavan 2008.06.13. 18:16
Az lehet, hogy a LucasArts privilégiuma Star-Wars játékot készíteni, de egyre bizonyosabb az is, hogy képtelenek egy normális darabot összehozni. Itt van példának a Star-Wars Unleashed legfrissebb bemutató videója, amely annyira felemás, hogy az már fáj.

Lássuk csak: A koncepció teljesen megfelel egy játékhoz. Darth Vader nekilát felkutatni és lenyomni a még életben maradt Jedi lovagokat, és eközben szert tesz egy roppant erős tanítványra, aki aztán lezúzza a fél galaxist. Hurrá. No de a megvalósítás?

Én nem tudom a frankót, de nekem egyes – állítólag ingame – jeleneteknél nagyon úgy tűnt, mintha concept artok előtt mozgattak volna karaktereket vagy űrhajókat, és pl. egy űrbázis felrobbantásánál egy stabil festményre varázsoltak volna Windows Movie Makerrel egy gagyi tűz-effektet. Szóval olyan az egész, mintha hülyének akarnák nézni az embereket. Ha még sincs igazam, és valós ingame jeleneteket láttunk, az még nagyobb gáz, mert az a színvonal , amit ezeknél a kérdéses bevágásoknál látunk, eléggé hajmeresztően ócska.

Ez a felemásság szinte az egész videót végig kíséri: A karakterek mozgása – pl. amikor Vader megérkezik a vukik bolygójára, és oldalról mutatják, ahogy elcaplat a döglött rohamosztagosok között – sokszor vér gyagyi, ahogyan a karakterek megvalósítása – pl. Leia – is hagy kívánni valót maga után. Ugyanakkor látunk szép csatajeleneteket – Vader osztja a vukikat -és remek karaktereket – pl. pont Darth Vader.

Most akkor mi van? A készítők rendkívül lelkesen nyomják a sódert, és ha az ember becsukná a szemét, akkor még el is hinné,micsoda nagyszerű Star-Wars játékot kapnak a konzolosok. Lesz itt minden: Leia szenátor életéből elcsípett epizódok, láthatjuk a megépülő Halálcsillagot, meg egyéb cukiságok.

De szinte vágásról-vágásra váltakozik a színvonal, hol egy teljesen elfogadható kinézetű játék az, amit látunk, máskor meg egy régen elavult foson kéne röhögnünk. Pedig a kettő ugyanaz: A Star-Wars Unleashed.

Szóval akkor mi van itt? Concept Artok előtt mozgatott karakterek, szar és jó grafika egyszerre? Mi van? Meg tudná ezt valaki magyarázni?

(HD-ben jobban látszik mindez.)
VADER$$
VADER$$ 2008.10.23. 10:16
DE EGGYÁLTALÁN MI AZ A SPOILERS? VIRUS? VAGY MI A FASZ?
:-|:-O
sysnrt
sysnrt 2008.10.23. 12:05
:-D:-D:-D

Azt jelenti, hogy a történet egyes elemeit tartalmazza, ha megnézed, előre tudni fogod, hogy mi fog történni.
VADER$$
VADER$$ 2008.10.28. 11:38
ok kössz:-)
ajánlott olvasnivaló