Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Logitech diNovo Mini (Hardver teszt)

80 levél
Válasz 08.06.22. 13:16 #1
Gabeboy
Pár hete használom a DiNovo Minit, annyival kiegészíteném, hogy valóban működik más Bluetooth vevővel is, a PS3 használathoz a hátlap alatti mikrokapcsolót kell átállítani a megfelelő állásban. Nekem teljes feltöltéssel mintegy 3 hetet bírt közepes használat mellett. A teljes feltöltése kb. 4 óra.

Tapasztalatom szerint a saját szoftvert teljesen felesleges feltenni, hacsak nem akarod átkonfigurálni a három programozható gombot, mert egyébként is teljes funkciójában működik.

Régebbi gépemen próbáltam meg először használni (XP, saját szoftver) pár óra elteltével elveszítette a kapcsolatot a vevővel, és kizárólag az akkumulátor eltávolításával és visszahelyezésével lehetett bele életet lehelni. Most, hogy a frissen összeállított Vistás HTPC-vel használom a saját szoftvere nélkül, két hete egyszer sem jelentkezett a hiba. Ki tudja, mit nem szeretett?

A cikkben közölt ár erős túlzás, én 28.000,- Ft-ért vettem három év garanciával egy sikeres cselgáncs-mozdulatról elnevezett cégnél, ami nyilván nem olcsó, kérdés, hogy ki mennyit hajlandó a kényelemre és a kulturált megoldásra áldozni. A Bluetooth kapcsolat miatt nagyobb távolságból használható, mint egy átlagos vezeték nélküli billentyűzet-egér páros, kisebb helyet foglal, a nappali kicsit rendezettebb képet mutat, továbbá a HTPC-hez nem kell távirányítót venni.

Az ujjnyomat problémára a gyártó egy törlőkendőt mellékel egyébként a csomagba.

Összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Ayrton Senna da Silva - "In Life Unbeatable - In Death Irreplaceable"
766 levél
Válasz 08.06.22. 13:16
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Logitech diNovo Mini (Hardver teszt)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.