Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Heavy Rain (PS3) (Konzol cikk)

Heavy Rain: The Origami Killer

Heavy Rain: The Origami Killer
A legutóbbi Heavy Rain: The Origami Killer cikkek, hírek
136 levél
Válasz 10.02.19. 16:46 #6
peterspy
Elég jó játék, az irányítás is tök érdekes. A demóval játszottam és nekem bejött, ámbár tényleg inkább interaktív film mint játék, de mindenkinek ajánlom.
104 levél
Válasz 08.10.02. 09:29 #5
qwas
Szerintem jó kis játék lesz. Nekem a képi megjelenítése a Still Life-ra emlékeztet és azt a játékot nagyon szerettem. Mondjuk az alattam szóló kollegával eggyet értek miszerint ezek a játékok irreálisan drágák. Mondju ha egy kicsit vár az ember fél év akkor már olcsóbban hozzá lehet jutni.
1282 levél
Válasz 08.10.02. 00:22 #4
Indigo
"Egyúttal minden cselekedetünk hatással lesz a végkifejletre is."

Ennek egy kicsit átverés szaga van megint... A Fahrenheit-nél is elsütötték ezt a dolgot, hogy attól függően alakul majd a történet, hogy milyen döntéseket hozunk meg, aztán kiderült, hogy kamu az egész. Minden egyes döntés csak az adott szituációra volt hatással, nem nagyon volt szerteágazó a történet. Ezt persze nem fogom negatívumként felróni a Fahrenheit-nek, mert egy igazán hangulatos, zseniális játék volt, csak ez a marketingmaszlag egy kicsit átlátszó...
Kicsit sajnálom, hogy csak PS3-ra lesz, bár ha lenne is PS3-am, akkor sem vennék meg rá egy 10-12 órás játékot 15 eFt-ért...
14276 levél
Válasz 08.09.30. 09:31 #3
balays82
Szerintem nem ez derült ki a cikkből, már csak azért sem, mert a lehetőségek között például az elbújást is említi, ebből pedig következik, hogy észrevétlenül is el lehet hagyni a házat.
Nekem egyébként a Quantic Dream és a Fahrenheit már elég indok ahhoz, hogy ne legyek szkeptikus. Legfőképpen pedig azért nem vagyok szkeptikus, mert sajnos nagyon úgy tűnik, hogy PC-re a Heavy Rain soha nem is fog megjelenni.
9 levél
Válasz 08.09.30. 07:47 #2
homeropata
Nekem valahogy az a több lehetőség egy kicsit ál-lehetőségeknek tűnik... Mintha mindnek az lenne a vége, hogy meg kell szökni.
Akkor érezném igazán több lehetőségnek, ha kiszökés is nem csak akciófilmbe illő megoldással lehetne, hanem mint profi betörő, észrevétlenül is kisurranhatnánk, vagy kinyírhatnánk, de akár ki is dumálhatnánk magunkat.
Na mindegy, annak ellenére, hogy szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, érdeklődve várom.
766 levél
Válasz 08.09.30. 07:47 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Heavy Rain (PS3) (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.