Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tomb Raider Underworld - itt a demo (Hírek)

Tomb Raider Underworld

Tomb Raider Underworld
A legutóbbi Tomb Raider Underworld cikkek, hírek
1 levél
Válasz 09.07.23. 15:21 #10
Goldfish
A demo is megvan!

Mint (szinte)mindenki,én is kipróbáltam a demot. A grafikát végre olyanra sikerült megcsinálnikuk,hogy már az ember azt hiszi,hogy egy igazi(!)emberrel játszik.Nekem leginkább az okozott meglepit,hogy Lara eltolja maga elöl a növényeket.A kamera néhol valóban idegesítő és kiakasztó,pl.:amikor a peremről ugrani akarsz de nm látod h hova.Nekem PS2 van így fura volt PC-n.Szerintem azt mindenki nevében mondhatom, hogy a TR játékokat konzolra találták ki.
(A teljes játékot még nem vittem végig.)
Az élet,olyan mint egy nagy tál fagyikehely.Néha finom és cseresznyét is kapsz rá.Néha romlott,és a pohár fele üres.
871 levél
Válasz 08.11.22. 18:21 #9
cerebrum
Na, végigtoltam a demót...

Grafikája kellemes, végre a növények sem statikusak, tetszik, ahogy Lara eltolja a kezeivel a leveleket, ahogy begyalogolunk közéjük.

A kamera néhol tényleg idegesítő, pláne mikor mondjuk egyik peremről akar az ember a másikra ugrani, és mindent látunk, csak éppen azt nem ahová ugrani készülünk, bárhogy is mozgatjuk az egeret... (Nekem egyébként sokkal szimpatikusabb volt, mikor még csak billentyűzetről történt az irányítás, és a kamera alapesetben mindig Lara hátát mutatta.)

Ettől függetlenül kíváncsian várom a teljes játékot...

(Ja, most látom, hogy már meg is jelent. )
Lacho calad! Drego morn!
8 levél
Válasz 08.11.02. 12:08 #8
wednes
Igen sose volt tökéletes a kamera. Bár jobban használható volt az elődökbe, mert ott valahogy nem tűnt fel nekem, mint itt, hogy eléggé zavaró néha.

Itt túlságosan közelről mutatja Larát a kamera szűk helyen. Nem zummol ki róla más nézőpontból mutatva őt.

A játék sebessége nem tetszik, szerintem túl gyors a mozgása, így hiába van szépen animált mozgása- amit az egyensúlyozásnál lehet csak észre venni-, nem lehet érzékelni.

A játék valóban szép. Ezzel a grafikával én tökéletesen meg vagyok elégedve és szépen is fut. De szerintem nem ez a maximum, lesz még TALÁN next-gen kapcsoló is. Mert a beharangozott képeken nem így néz ki és az ajánlott hivatalos konfig is elég merész hozzá. A Legend demo is next-gen grafó nélkül jött ki.
9563 levél
Válasz 08.11.02. 08:34 #7
kEnAcE
Nem értem mit nyavalyogtok a kameraállás miatt. Mindig is ilyen volt, alapvetően nem kell, hogy problémát okozzon.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
316 levél
Válasz 08.11.01. 18:11 #6
ABal
Végre, kijavították a többi játéktól évekre lemaradt grafikát! Sokkal szebb a környezet és élethűbb minden, ideértve Lara mozgását is. Ami még mindig nem működik az valóban a kameraállás. Helyenként csak számos próbálkozás után sikerült befognom a helyet a látóterembe, ahova ugrani akartam.
A demo elég rövid és nagyon könnyű volt, ezért talán nem reális ez alapján megítélni, de nekem ez így bejön. Mielőtt a demo elérhetővé vált, már elhatároztam, hogy nem veszek több TR-t, mert meguntam, nem élveztem már őket, pedig volt egy időszak, amikor nem létezett számomra más játék. Lehet, hogy mégsem az Anniversary volt az utolsó, amelyen játszottam.
The things you own end up owning you. It's only after you lose everything that you're free to do anything. Multimédiás laptopot keresek.
16 levél
Válasz 08.11.01. 09:37 #5
atika10
Azért az irányításról annyit hogy ugyanolyan sz*r mint az eddigi részekben, a kamerakezelés annyira borzasztó hogy helyenként beleszédültem, látszik az egészen hogy konzolra lett kitalálva. Meg állsz egy peremen és csak szemből láthatod magadat, de azt ahova ugrani akarsz azt nem. Mentés miért nincs azt sem értem, a pályákon való haladás átláthatatlan, egész egyszerűen néha nem tudja az ember merre kell tovább menni. Konkrétan még ezt a demót sem tudtam végigvinni, de ezt betudhatjuk a saját kreténségemnek is akár. Szóval kíváncsi voltam rá milyen de nem valószínű hogy megveszem, inkább bosszantó volt mint szórakoztató, bár lehet hogy az én fps-hez szokott agyamnak nem jó
9563 levél
Válasz 08.11.01. 08:52 #4
kEnAcE
A grafika nagyon király, sokat toltak rajta, de mégis hihetetlenül jól fut 1280x1024 4xFSAA 16xAF minden maxon kifogástalan. A mozgáson is csiszoltak. Végre egy jó gém....
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
3895 levél
Válasz 08.10.31. 22:25 #3
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Szerintem a negyedik, Egyiptomban játszódó részt egyik sem tudja felülmúlni, sem a megelőzőek, sem pedig az azt követőek. Annak idején örültem, hogy Lara meghalt, és méltónak éreztem a befejezést.

Aztán jöttek az újabb és újabb részek, a Legendsről mindenki mondta milyen jó, én megnéztem, végigvittem, nem tetszett, így az Anniversary-t már kis sem próbáltam.

Az Underworld-t demóját végigvittem, nem jött be.
908 levél
Válasz 08.10.31. 20:35 #2
ShuleyvA
Nah, akkor meglesem én is :-]
5230 levél
Válasz 08.10.31. 20:26 #1
Skorpio90
Egész kellemes a demó, ráadásul hosszú is. A grafika fejlődött, majdnem maxon játszom, pedig az nagy szó. Lara mozgáskultúrája tovább finomodott, a falmászás nekem nagyon tetszett. Volt kis akció is, de a demóban inkább ugrabugrálni kell.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
766 levél
Válasz 08.10.31. 20:26
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Tomb Raider Underworld - itt a demo (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.